bea100 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Olga132']No niby cos tam obiecał…..niby ziemi szukać, ale dziś samochodu nie chciał dać…trzeba było go dłuuuugo prosić !!! To nie są wieści na jakie czekamy:shake: Powysyłajcie prośbę o wysłanie pisma po znajomych, niech Burmistrz wie, że jest nas WIELU i że to nie żarty żadne i że NIE ODPUŚCIMY!!! Quote
Osiolek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Czy petycja ze Szwecji, od tutejszych organizacji, ma sens? Pomoze czy zaszkodzi? Oni sa bardzo zainteresowani sytuacja psow we Wschodniej Europie. Quote
Osiolek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 To potrzebujemy (ja i Daisy staramy sie tu dzialac) w paru slowach nakreslona sytuacje (w punktach) i petycje (wiem ze gdzies jest, ale nie wiem gdzie, a nie zdaze szukac). Przetlumaczymy to wszystko na szwedzki i zobaczymy co tutejsze towarzystwa ochrony zwierzat zrobia.... Quote
Olga132 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 wysyłajcie, wysyłajcie - az burmistrz bedzie miał dość maili o ziemie dla schroniska:comp26: Quote
pucka69 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 ... witam cioteczki ( wujaszkowie też!)...To ja pozwolę sobie przy Was przycupnąć... - Fanty na loterię sie znajdą , to jakoś z Olgą się w sprawie odbioru dogadamy, nie brnęłam przez cały wątek - ale rozumiem, ze w październiku ta loteria w Warszawie? - to szaliki też niech bedą na Węgrów, przynajmniej część, robię je robię, spokojnie - tylko dziś mam gości i za gotowanie się wziełam jak widać! - A to pismo to mailem starczy? Czy wydrukować i wysłać? Pocztą Polską? Quote
Olga132 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 witaj pucka - zbieraj fanty, zbieraj....ja się jeszcze Ani W. dopytam w jakim wieku sa dzieci w szkole...chyba mi mówiła już kilka razy, ale ja mam SKLEROZĘ totalną Quote
GreenEvil Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Schronisko Wegrow - 1 779,00 w tym: Ogolny Wegrow - 372,00 Wegrow Zaneta - 40,00 Woda dla Wegrowa - 562,00 Budy- 595,00 szczeniaki wegrow - 210,00 to stan na dzien dzisiejszy. Jesli chcecie uruchomi te srodki, to ja prosze o zgloszenie sie koordynatora na PW ;) (no chyba, ze mam tak te pieniadze trzymac, zeby ladnie wygladaly, to mi to nie przeszkadza) pzdr GreenEvil Quote
bea100 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 GreenEvil-spokojnie. Każdy grosz będzie wydany (tyle, że najpierw musimy uzbierać konkretne pieniądze by mieć co wydawać). Ja myśle, że najlepszymi koordynatorami naszej akcji będą cioteczki Enia i Olga132. Są odpowiedzielne i mamy do nich zaufanie i orientują się w sprawach Węgowa jak nikt z nas. Mam nadzieję, że nie odmówią... Quote
GreenEvil Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ja poprostu przypominam, zeby bron Boze nikt nie zapomnial :oops: pzdr GreenEvil Quote
paros Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Wysłałam :lol: Prosimy o wysyłanie petycji !!! JEST NA STRONIE 93 POST 925 a w następnym poście jest adres :roll: PRZED WYSŁANIEM PODPISZ PETYCJĘ :roll: Quote
bea100 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Podnoszę do góry...PODPISUJCIE WYSYŁAJCIE.... Cioteczki Enia i Olga132: psy chorują, szczeniaki umierają (wymagają kasy na weta i leki...wolontariuszki robią co mogą ale bez pieniędzy ani rusz...:shake: ). Uważam, że czas na ruszenie naszego konta. Jeszcze raz napiszę: koordynujcie. Ktoś powinien a Wy dwie nie możecie nam odmówić. Piszcie nam na bieżąco jakie potrzeby-wydatki i jaką kwotę na ten cel pobieracie od GreenEvil. Jesli na coś zbraknie-zrobimy zrzutkę i dozbieramy. My-zbierający i wpłacający=czekamy i chcemy by nasze uzbierane wpłaty zaczeły przynosić okresloną korzyść ratując psy w Węgrowie ( a nie wygladały ,,ładnie" na koncie pomocowym). Kwota uzbierana do tej pory może nie jest wielka, ale jest. Po pierwsze życie i zdrowie naszych podopiecznych Po drugie: by nie przymierały nam z głodu Po trzecie:by miały jakiś dach (daszek) nad głową Uważam, że wszyscy darczyńcy się ze mną zgodzą!!! Quote
enia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dziewczyny póki co potrzebujemy na : surowice na 14 maluszków, dla jamnisi Wilmy to już Green ponoc wie, stolarz sie dzis zastanowi za jaka kwote zrobi nam 10 super bud! kurde, ale to chyba nie ten wątek???nic to. Quote
Olga132 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 no to zabieramy sie za wydawanie:budy zostaną zamówione w najbliższym czasie Quote
Olga132 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 mam bardzo przykrą wiadomość - jedna z malutkich suniek, które przyjechały ze schroniska odeszła dziś w nocy:-( druga (żółta) walczy nadal o życie. chyba nie muszę pisac ile szczęścia miała sznurówka że trafiła do gamonia.....ona przynajmniej wraca do zdrowia Quote
enia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31296 budy Quote
Folen Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 To była Airis ['], moja ulubienica.. :-( :-( Quote
Recommended Posts