Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea100 napisał(a):

Czy ktoś wie co z budami? Wszystkie wniesione? Na paletach?Czy pieski w nich zamieszkały? Co z tym styropianem co pojechał ode mnie z ogrodu? Jest wykorzystany? Na razie jeszcze jest ciepło w miarę i całe szczęście, ale co dalej?

Rozmawialam dzis ze stolarzem, ma zawiezc 15 podwojnych(tzn na 30 psow), ocieplanych bud do schroniska w sobote. Bedzie mial kogos do pomocy, wiec wniosa na teren schroniska.
Trzeba zawiadomic kierowniczke i pania Jole, zeby byly na miejscu, dobrze by bylo gdyby ktos jeszcze pojechal, zeby pomogl przy trzymaniu psow w trakcie wymiany bud. Budy beda na nozkach, wiec palety mozna zalatwic pozniej.
Moze mozna bedzie poprosic stolarza, zeby przy okazji wniesli te pozostale budy.

Posted

To doskonałe wieści, Osiołek :loveu: . Kolejnych 30 piesków przetrwa zimę.

Emir: w sobotę 9-10 wyruszamy kochana do Ciebie z AniąW (może też z Jolą od Błogiej ale to jeszcze nie potwierdzone), mam nadzieję że ten termin dla Ciebie OK.

Posted

wanda szostek napisał(a):
Bardzo mi przykro, ale więcej w sprawie bud nikt się do mnie nie odezwał.
Emir, a czy do Ciebie ktoś się odzywał?
Jestem załamana .

Pisałam, że zgłosił się darczyńca ale jak mu Jadwiga udzieliła informacji to zrobilo mu sie nieswojo i narazie wstrzymał się z darowiznami; jeszcze parę takich numerów w wykonaniu Jadwigi i juz nikt nie zechce sie w to szambo, które ona urządziła - mieszać
EMIR

Posted

bea100 napisał(a):
To doskonałe wieści, Osiołek :loveu: . Kolejnych 30 piesków przetrwa zimę.

Emir: w sobotę 9-10 wyruszamy kochana do Ciebie z AniąW (może też z Jolą od Błogiej ale to jeszcze nie potwierdzone), mam nadzieję że ten termin dla Ciebie OK.

Cała psia banda czeka a ja razem z nimi
Krystyna

Posted

Bea, na szczescie az tak zle nie jest. Psy do adopcji ida;)
A propos- chyba wyspecjalizujesz sie w kontrolach poadopcyjnych :cool1:
Szarlotka w niedziele trafi do domku we Wlochach :multi: <Fajne te Wlochy:lol: >. Wpadniesz za tydzien na wizyte poadopcyjna? Szczegoly podam pozniej.

Osiołku, kierowniczka poinformowana o budach, naciskalam zeby byla wtedy (w sobote) w schronie. Padla odpowiedz: "Dobrze, bede"

Posted

A czy ja się mogę wprosić na sobotnią wyprawę? Jeśli starczy dla mnie miejsca w samochodzie :) W końcu mam wolną sobotę, bez szkoły, a parę spraw przydałoby się obgadać :D

Posted

Ja mam czyste umowy i mogę przefaksować ( wiem , wiem miałam przesłać mailem ale zapomniałam zabrać do domu)
Imanca, nawet jak pojedzie Jola to i tak mam jedno miejsce wolne wieć , nie ma sprawy...Czy mogłabyś tylko podjechac w okolice Ursusa, Włoch? Może spotakamy się u bei? Beatko co ty na to ? ;-)

Posted

Czy jedziecie do schroniska w weekend?Pilnie potrzebuje pobrac zeskrobinę z Krecika do badania.Nie moge poswiecic całego dnia na jazdy Pks-em bo mam pilna sprawe do załatwienia oraz nie wiem gdzie ten schron.:shake:

Posted

Mam juz umowe, Enia dzieki!

Aniu- to jest sobotnia wyprawa?? Jest pilna kwestia pobrania zeskrobiny Krecikowi, mozecie sie skontaktowac z Gamoniem?? TO wazna sprawa:roll:

Dziewczyny, a Wy byscie nie przywiozly Panu do Wloch Szarlotki w sobote???? I ewentualnie szczeniaka "spod domku" dla kolezanki Hankag?

Posted

My z Beatą (i może w poszerzonym składzie z Jolą i Imancą) wybieramy się do Żabiej Woli ...Także, przykro mi ale w sprawie Krecika i szczeniaczka nie mogę pomóc :-(

Posted

Ania W napisał(a):

...
Imanca, nawet jak pojedzie Jola to i tak mam jedno miejsce wolne wieć , nie ma sprawy...
Czy mogłabyś tylko podjechac w okolice Ursusa, Włoch? Może spotakamy się u bei? Beatko co ty na to ? ;-)

Jasne, Imanca dzwoń to podam Ci jak do mnie dojechać.
HA :p Od razu dam Ci kubki na licytację dla Żanety, więc dobrze się składa.
Czyli 9-10 czekam na Was dziewczyny (Jola jeszcze nie potwierdziła przyjazdu).

Posted

gamoń napisał(a):
Czy jedziecie do schroniska w weekend?Pilnie potrzebuje pobrac zeskrobinę z Krecika do badania.Nie moge poswiecic całego dnia na jazdy Pks-em bo mam pilna sprawe do załatwienia oraz nie wiem gdzie ten schron.:shake:

Jadę w piatek; co mam zrobić, do czego pobrac tę zeskrobinę? nie mam szkiełek?
EMIR

Posted

Emir-jakby Aga jechałą to pewno by skołowała.;) Czy mieszkasz w W-wie to moze uda Nam sie jakos podrzucic?Nad szkiełkami sie nie zastanowiłam .Sorry!!!!
Powiem szczerze ,ze miałysmy w piatek wieczorem isc do naszego weta nauczyc sie na naszym psie jak to sie robi i mysle ,ze w klinice by nam dali szkiełka.Tam tez by zrobili to badanie i czekalibysmy tylko na wynik
Musze pomyslec nad tym .Napisze ewentualnie za godzinke.

Posted

[quote name='enia']Ja tylko przypomne, że to biedactwo też na zime nie moze zostać w schronisku, szukamy i szukamy i cisza.........:-(
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30248
ps. Moska dziewczyny chyba do Emir jadą a nie do schronu......

Enia dajcie mi opis, zdjęcia Filipka na Maila no i na kogo kontakt.
Chyba, że evita już się nim zajęła. Ustaliłyśmy między sobą, żeby nie było zamieszania to ja się do Węgrowa miałam nie wtrącać.

Posted

Słuchajcie mam prośbę. Ponieważ jak na razie dystrybucja psiaków idzie nam dobrze...No dobra znalazłam kolejny cel w życiu. Wstawię teraz kilka fotek a resztę napiszę na koniec...
To sunia , która zwróciła moją uwagę w październiku , ale potem była akcja corgi i trochę o niej zapomniałam. Ona niemal przechodziła przez siatkę jak kogoś zobaczyła...Chyba jest młoda (obejrzałam ząbki na jednym ze zdjęć ;-) )Taka niepozorna...Roboczo ochrzciłam ją Mycha ( nie wiem czy byla juz jakaś Myszka w Węgrowie), bo taka bliżej nieokreślonego koloru i na głowie ma trochę taki wzorek jak myszka Miki

Posted

NAMIESZAŁAM TO ZMIENIAM ;-)
Dwa pieski ....:-) Bardzo towarzyskie i przyjacielsko nastawione. Szary to prawdopodobie brat Mychy ( na moje oko z astygmatyzmem ;-)

Teraz moje pytanie (nadal aktualne!!!):
Czy coś wiecie o tej suce ?
Czy ,Emir albo Mośka, mogłybyście sprawdzić czy jest jeszcze w Węgrowie? Czy mogłbyście się dowiedzieć skąd jest i jeszcze czegoś więcej?
Wydaje mi się , że Mycha przy odrobinie promocji miałaby szansę na własny dom?
Będę bardzo wdzięczna ! :-)