malawaszka Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 o widzisz, a myślałam, że się uspokoił już - to cenna wiadomość :) Quote
malawaszka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Dzięki uprzejmości Fundacji Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie (afn.pl) możemy w tym roku zbierać 1% na bezdomne sznaucery. Zabieramy je ze schronisk, leczymy, sterylizujemy i oddajemy do sprawdzonych domów, koszty są ogromne - możecie nam w tym pomóc! Jak to zrobić? W druku PIT-28, PIT-36, PIT-36L, PIT-37 czy PIT-38 prosimy wpisać: OPP: Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie KRS: 0000264523 informacje dodatkowe: Sznaucery Dopisek "Sznaucery" jest bardzo ważny, gdyż tylko dzięki niemu 1% zostanie przekazany dla naszych brodatych podopiecznych! www.sznaucery.rix.pl Quote
malawaszka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 oj Gucio Gucio.... jutro zamawiam kojec, ciągle się waham jaki wymiar zamówić dla tego ADHDowca... mam nadzieję, że w miarę szybko opanujemy smycz i będziemy chodzić na spacery, bo teraz Gucio jak jest w kojcu to się wydziera - on jest niewybiegany, sfrustrowany, mam wrażenie że boi się, ale chce kontaktu z ludźmi - to takie moje wnioski z tych kilku razy co go widziałam, Agnieszka w hotelu narzeka, że Gucio dużo szczeka, wiec dobrze się składa, ze go zabiorę - mam nadzieję, ze uda się to na początku marca Quote
furciaczek Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Kciuki zaciskam za powodzenie calej akcji :) Quote
ULKA12 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Oby tylko pogoda dopisała i nie przeszkodziła w montażu. Tam będzie potrzebna jakaś podmurówka? Quote
malawaszka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 furciaczek napisał(a):Kciuki zaciskam za powodzenie calej akcji :) Fur Ty to zbieraj pokłady cierpliwości bo będę Cię gnębić o porady w razie problemów :lol: Quote
malawaszka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 ULKA12 napisał(a):Oby tylko pogoda dopisała i nie przeszkodziła w montażu. Tam będzie potrzebna jakaś podmurówka? ano własnie chciałam już zacząć robić wybieg to śniegu napadało :shake: podmurówki nie będziemy robić, ale słupki trzeba zabetonować, a jest mróz więc d-pa Quote
malawaszka Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 kojec zamówiony :mdleje: buda będzie jednak poza kojcem, pan wytrzymał milion moich maili, milion pytań i zaoferował, że w cenie kojca zrobi jeszcze podest pod budę, żeby ją z tyłu dostawić :lol: oczywiście miałam zylion wątpliwości, czy nie za mały, czy to czy tamto :mdleje: ale zamówiłam 3x2 m - w pewnym momencie miałam zaplanowany zakup kojca wielkości lotniska :D tak mnie fantazja poniosła :oops: Quote
J_ulia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Super :) Czyli Gucia niedługo przeprowadzka czeka ;) Quote
Margi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 A co to znaczy,że buda będzie poza kojcem.Czyli co Gucio ma być przywiązany do budy :eek2:, jak będzie z niej korzystał?Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić patrząc na zdjęcie,bo tam buda jest wewnątrz. Chyba że z tyłu w ściance zostanie wycięta dziura do budy,a buda przyczepiona do kojca. Sam kojec bardzo fajny. Ja pewnie też bym myślała o kojcu wielkości lotniska.:lol: Quote
WATACHA Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Chyba było mówione o jeszcze jednym ogrodzeniu.U Malawasi nie ma psów przywiązanych do budy i nigdy nie będzie. Quote
zerduszko Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Margi']A co to znaczy,że buda będzie poza kojcem.Czyli co Gucio ma być przywiązany do budy, jak będzie z niej korzystał?Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić patrząc na zdjęcie,bo tam buda jest wewnątrz. Buda ma buć na zewn. kojca, ale z kojca do budy będzie można wejść, za to z budy poza kojec nie. Coś w ten deseń http://www.orbe.pl/img/kojec1a.jpg Quote
Margi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No to się uspokoiłam,bo nie wyobrażałam sobie Gutka przywiązanego. Wiem,wiem,że to nie w stylu Waszki. Widocznie z rana mam ciężkie myślenie. Quote
malawaszka Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 no nie Margi :obrazic: FOCH jak stąd do Wrocławia :lol: za kogo Ty mnie masz co? :lol: Quote
mala_czarna Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 malawaszka napisał(a):no nie Margi :obrazic: FOCH jak stąd do Wrocławia :lol: za kogo Ty mnie masz co? :lol: Nie dość, że chcesz go przywiązać to jeszcze se 1% zbierasz!! :mad::eviltong::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 mala_czarna napisał(a):Nie dość, że chcesz go przywiązać to jeszcze se 1% zbierasz!! :mad::eviltong::evil_lol: NO! na gruby łańcuch :diabloti: Quote
Margi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 malawaszka napisał(a):no nie Margi :obrazic: FOCH jak stąd do Wrocławia :lol: za kogo Ty mnie masz co? :lol: Wiedziałam,że podpadne :oops:,ale w pierwszym momencie nie mogłam pojąć jak to ma być. Quote
Margi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 mala_czarna napisał(a):Nie dość, że chcesz go przywiązać to jeszcze se 1% zbierasz!! :mad::eviltong::evil_lol: 1% już zebrałam i wysłałam gdzie trzeba :lol: i jeszcze rodzinie zapowiedziałam,że jak nie wyślą to nie będę a nimi gadać :evil_lol: Quote
jambi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 dla mnie kojec bomba, 1 % mam na uwadze, ale jeszcze sie nie rozliczyłam, rodzina tez powiadomiona, znajomi sie wyłamują... Quote
malawaszka Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Guciolku w górę.... zima wróciła na całego i nie mam jak przygotować wybiegu :( martwię się jak to będzie wszystko.... Quote
malawaszka Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 można, ale nie wolno! kojec się robi, zima w końcu odpuści... oby jak najszybciej! Quote
furciaczek Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Podobno powoli ma zima odpuszczac, mam nadzieje ze szybklo uda sie wszystko dokonczyc:) Quote
malawaszka Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 oby oby.... sen z powiek mi spędza to wszystko :shake: Quote
malawaszka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Zapraszam na bazarek od Margi dla Birmanka i Kleksa http://www.dogomania.pl/threads/203069-TOREBKI-bluzeczki-i-ksi%C4%85%C5%BCki-na-sznaucery-do-7-marca-g.20.00 Quote
Recommended Posts