Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki uprzejmości Fundacji Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie (afn.pl) możemy w tym roku zbierać 1% na bezdomne sznaucery. Zabieramy je ze schronisk, leczymy, sterylizujemy i oddajemy do sprawdzonych domów, koszty są ogromne - możecie nam w tym pomóc! Jak to zrobić?

W druku PIT-28, PIT-36, PIT-36L, PIT-37 czy PIT-38 prosimy wpisać:

OPP:
Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
KRS: 0000264523

informacje dodatkowe: Sznaucery

Dopisek "Sznaucery" jest bardzo ważny, gdyż tylko dzięki niemu 1% zostanie przekazany dla naszych brodatych podopiecznych!

www.sznaucery.rix.pl

Posted

oj Gucio Gucio.... jutro zamawiam kojec, ciągle się waham jaki wymiar zamówić dla tego ADHDowca... mam nadzieję, że w miarę szybko opanujemy smycz i będziemy chodzić na spacery, bo teraz Gucio jak jest w kojcu to się wydziera - on jest niewybiegany, sfrustrowany, mam wrażenie że boi się, ale chce kontaktu z ludźmi - to takie moje wnioski z tych kilku razy co go widziałam, Agnieszka w hotelu narzeka, że Gucio dużo szczeka, wiec dobrze się składa, ze go zabiorę - mam nadzieję, ze uda się to na początku marca

Posted

ULKA12 napisał(a):
Oby tylko pogoda dopisała i nie przeszkodziła w montażu. Tam będzie potrzebna jakaś podmurówka?

ano własnie chciałam już zacząć robić wybieg to śniegu napadało :shake: podmurówki nie będziemy robić, ale słupki trzeba zabetonować, a jest mróz więc d-pa

Posted

kojec zamówiony :mdleje: buda będzie jednak poza kojcem, pan wytrzymał milion moich maili, milion pytań i zaoferował, że w cenie kojca zrobi jeszcze podest pod budę, żeby ją z tyłu dostawić :lol:

oczywiście miałam zylion wątpliwości, czy nie za mały, czy to czy tamto :mdleje: ale zamówiłam 3x2 m - w pewnym momencie miałam zaplanowany zakup kojca wielkości lotniska :D tak mnie fantazja poniosła :oops:

Posted

A co to znaczy,że buda będzie poza kojcem.Czyli co Gucio ma być przywiązany do budy :eek2:, jak będzie z niej korzystał?Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić patrząc na zdjęcie,bo tam buda jest wewnątrz.

Chyba że z tyłu w ściance zostanie wycięta dziura do budy,a buda przyczepiona do kojca.

Sam kojec bardzo fajny.
Ja pewnie też bym myślała o kojcu wielkości lotniska.:lol:

Posted

[quote name='Margi']A co to znaczy,że buda będzie poza kojcem.Czyli co Gucio ma być przywiązany do budy, jak będzie z niej korzystał?Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić patrząc na zdjęcie,bo tam buda jest wewnątrz.
Buda ma buć na zewn. kojca, ale z kojca do budy będzie można wejść, za to z budy poza kojec nie. Coś w ten deseń http://www.orbe.pl/img/kojec1a.jpg

Posted

No to się uspokoiłam,bo nie wyobrażałam sobie Gutka przywiązanego.
Wiem,wiem,że to nie w stylu Waszki.

Widocznie z rana mam ciężkie myślenie.

Posted

malawaszka napisał(a):
no nie Margi :obrazic: FOCH jak stąd do Wrocławia :lol: za kogo Ty mnie masz co? :lol:

Nie dość, że chcesz go przywiązać to jeszcze se 1% zbierasz!! :mad::eviltong::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no nie Margi :obrazic: FOCH jak stąd do Wrocławia :lol: za kogo Ty mnie masz co? :lol:

Wiedziałam,że podpadne :oops:,ale w pierwszym momencie nie mogłam pojąć jak to ma być.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie dość, że chcesz go przywiązać to jeszcze se 1% zbierasz!! :mad::eviltong::evil_lol:

1% już zebrałam i wysłałam gdzie trzeba :lol: i jeszcze rodzinie zapowiedziałam,że jak nie wyślą to nie będę a nimi gadać :evil_lol: