rasowa2410 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='furciaczek'] , Cinek dostanie jakiegos pluszaka do zamordowania...zrobie fotorealcje:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A no mówiłam, że lew! Quote
yunona Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Poleciała kaska za marzec. Cinuś drapkam za uszkami ;) Quote
furciaczek Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Cinulek dostal szanse...pozowolono mu biegac nie tylko z sukami ale tez i jednym samcem. Na kolege wybralam mu doga niemieckiego:diabloti: I musze przyznac ze nawet ladnie i kuturalnie nasz kosmita sie zachowuje. Wieczorem sie z jakimis fotami doczlapie. Quote
yunona Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) Jeśli mogę coś powiedzieć na temat tytułu.... Zmieniłabym na bardziej optymistyczny , bo kreowanie , że nikt go nie chce moim skromnym zdaniem załatwia Cineczka. Tytuł w stylu adoptując Cinka zyskasz super przyjaciela i wielkie szczęście. Nuda i zastój za jego sprawą nie zajrzy do Twojego domu. Jamniś, który tryska żywiołością i radością odmieni Twoje życie .... itp. itd. Pomyślcie kobitki, należałoby go promować pozytywnie. Sorry jeśli kogoś uraziłam, ale z doświadczenia wiem, że narzekanie jest gorsze i daje kiepskie wibracje, odstrasza. Wystarczy popatrzeć właśnie na jego fotki, dla mnie on jest cudowny :) Poza tym wydaje mi się, że najlepszym domkiem dla Cinulka byłby domek już zapsiony (żeby miał toarzystowo) a wtedy łatwiej zaadaptuje sytuację zmiany miejsca. Edited March 20, 2012 by yunona Quote
LadyS Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='yunona']Jeśli mogę coś powiedzieć na temat tytułu.... Zmieniłabym na bardziej optymistyczny , bo kreowanie , że nikt go nie chce moim skromnym zdaniem załatwia Cineczka. Tytuł w stylu adoptując Cinka zyskasz super przyjaciela i wielkie szczęście. Nuda i zastój za jego sprawą nie zajrzy do Twojego domu. Jamniś, który tryska żywiołością i radością odmieni Twoje życie .... itp. itd. Pomyślcie kobitki, należałoby go promować pozytywnie. Sorry jeśli kogoś uraziłam, ale z doświadczenia wiem, że narzekanie jest gorsze i daje kiepskie wibracje, odstrasza. Wystarczy popatrzeć właśnie na jego fotki, dla mnie on jest cudowny :) Poza tym wydaje mi się, że najlepszym domkiem dla Cinulka byłby domek już zapsiony (żeby miał toarzystowo) a wtedy łatwiej zaadaptuje sytuację zmiany miejsca.[/QUOTE] Cinek był promowany pozytywnie przez długi czas, a nikt nie będzie go utrzymywał w hotelu w nieskończoność. Ja nie jestem optymistką ;) Dla mnie też jest cudowny, ale ja mu domu nie dam, więc nic z mojego jego podziwiania nie wynika ;) Może mieć dom z psami, ale nie możemy ryzykować dania go do obcego samca - dlatego jedyne psy w jego przypadku to suczki, najlepiej mniejsze. Zapłaciłam następną część za Cinka, potem uzupełnie pierwszy post. Jak dostanę foty, to porobię ogłoszenia - fura, pamiętaj o zdjęciach z kotami. Quote
rasowa2410 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Cinuś - Kosmitko - hop na górę! A gdzie te zdjęcia, co??? ;) Quote
Topi Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Nie mogę zrozumieć jak to jest, że taki fajny pies nie może znaleźć domu ? Zauważyłam, że często tak bywa, że psiaki które "zasiedzą" się w hotelu trudno wyadoptować. Inne, trudniejsze przypadki (zdrowie, psychika) znajdują domy, a te fajne "zasiedziałe" -nie. Quote
LadyS Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Wysyłałyśmy Cinka trzem osobom ostatnio, ale nigdzie się nie spodobał chyba, bo nikt nie odpisał... No i nie ma zdjęć z kotami, o które prosiłam już półtora tygodnia temu,a które na pewno by się przydały. Quote
LadyS Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Fura, potwierdź proszę ostatni przelew i daj nowe foty. Quote
furciaczek Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Potwierdzam kolejna wplate 100zl, poluje na kosmite i koty...tylko one nie chetnie z nim przebywaja:lol: A w starszych fotach nic z kociatymi nie ma? Quote
LadyS Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 [quote name='furciaczek']Potwierdzam kolejna wplate 100zl, poluje na kosmite i koty...tylko one nie chetnie z nim przebywaja:lol: A w starszych fotach nic z kociatymi nie ma?[/QUOTE] Dzięki, na starszych fotach nic nie ma, patrzyłam w picasie, a te, co były, usunięte. Jest jedna fota z DSu, ale taka dość kiepska. [quote name='Isadora7']Cinek witaj. Ooo wpłacać chyba czas tak?[/QUOTE] A i owszem. Zaktualizowałam rozliczenie, na dzień dzisiejszy Cinek ma 50 zł, a już zalegamy z opłatami. Jak ogarnę się ze sprawami prywatnymi, to zrobię jakiś bazar. Odnowiłam ogłoszenia, nieco inaczej je napisałam, może to coś da. Quote
yunona Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 (edited) Kasa za kwiecień też poleciała. Ale narobili bałaganu, muszę wejść na FB, znaleźć do bazarku ogłoszeniowego link , bo zakupiłam 2 pakiety ogłoszeń dla Anici i Isadory. Nie wiem czy zapłaciłam, chyba juz nie zdążyłaś wysłać mi danych na pw. Jasna cholera muszę wszystko posprawdzać. [B]EDIT: bazarek chyba był załozony po 3 kwietnia i po prostu znikł, bo link z fb nie wybiera. Kuźwa ale narobili. Czy jest on do odtworzenia? Ja chciałam dwa pakiety.:( [/B] Edited April 13, 2012 by yunona Quote
anica Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 witam Cinka :) jak ma takie ciocie to już jest szczęściarzem !!! znajdzie domek .. będziemy mocno trzymać kciuki.. w końcu się uda -musi się udać !!! bardzo dziękuję za pakiet ogłoszeń-na razie czekam na jakoś odpowiedź szafry to opiekunka Filemona w schronisku, fotki które mi przysłała na PW znikły a ona na razie milczy.. zapisuję Cinka :) Quote
LadyS Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 [quote name='furciaczek']Jutro trzymamy kciuki:diabloti::cool3:[/QUOTE] Trzymamy! A ja robię bazarek, który dogomania usunęła... Quote
furciaczek Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 To trzymamy dalej...wszystko w rekach faceta wiec roznie to moze byc ;) Narazie tyle, coby wprowadzic atmosfere lekkiego napiecia i nie zapeszyc:p Wiem, wiem..wredna jestem:diabloti::evil_lol: Quote
Topi Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='furciaczek']To trzymamy dalej...wszystko w rekach faceta wiec roznie to moze byc ;) Narazie tyle, coby wprowadzic atmosfere lekkiego napiecia i nie zapeszyc:p Wiem, wiem..wredna jestem:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Trzeci dzień mija .... No ale jak w rękach faceta .... :razz: Quote
evel Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='Topi']Trzeci dzień mija .... No ale jak w rękach faceta .... :razz:[/QUOTE] To wiele tłumaczy, nie? :evil_lol: Zaciskamy :kciuki: Quote
LadyS Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 (edited) Dowiem się, co i jak i dam znać. Edit: Państwo w weekend przyjadą poznać Cinka. Edited April 19, 2012 by LadyS Quote
yunona Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Cinek szoruj zęby, zmień gacie i uśmiechaj się :grins::grins: cudownie :loveu: Quote
LadyS Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 [quote name='yunona']Cinek szoruj zęby, zmień gacie i uśmiechaj się :grins::grins: cudownie :loveu:[/QUOTE] Spokojnie, decyzja jeszcze nie jest podjęta - Panstwo chcą go najpierw zobaczyć. A jesli się zdecydują, to i tak wezmą go dopiero w połowie maja ;) Quote
Recommended Posts