Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cinulek dostal szanse...pozowolono mu biegac nie tylko z sukami ale tez i jednym samcem. Na kolege wybralam mu doga niemieckiego:diabloti:
I musze przyznac ze nawet ladnie i kuturalnie nasz kosmita sie zachowuje.
Wieczorem sie z jakimis fotami doczlapie.

Posted (edited)

Jeśli mogę coś powiedzieć na temat tytułu.... Zmieniłabym na bardziej optymistyczny , bo kreowanie , że nikt go nie chce moim skromnym zdaniem załatwia Cineczka. Tytuł w stylu adoptując Cinka zyskasz super przyjaciela i wielkie szczęście. Nuda i zastój za jego sprawą nie zajrzy do Twojego domu. Jamniś, który tryska żywiołością i radością odmieni Twoje życie .... itp. itd. Pomyślcie kobitki, należałoby go promować pozytywnie. Sorry jeśli kogoś uraziłam, ale z doświadczenia wiem, że narzekanie jest gorsze i daje kiepskie wibracje, odstrasza.
Wystarczy popatrzeć właśnie na jego fotki, dla mnie on jest cudowny :)
Poza tym wydaje mi się, że najlepszym domkiem dla Cinulka byłby domek już zapsiony (żeby miał toarzystowo) a wtedy łatwiej zaadaptuje sytuację zmiany miejsca.

Edited by yunona
Posted

[quote name='yunona']Jeśli mogę coś powiedzieć na temat tytułu.... Zmieniłabym na bardziej optymistyczny , bo kreowanie , że nikt go nie chce moim skromnym zdaniem załatwia Cineczka. Tytuł w stylu adoptując Cinka zyskasz super przyjaciela i wielkie szczęście. Nuda i zastój za jego sprawą nie zajrzy do Twojego domu. Jamniś, który tryska żywiołością i radością odmieni Twoje życie .... itp. itd. Pomyślcie kobitki, należałoby go promować pozytywnie. Sorry jeśli kogoś uraziłam, ale z doświadczenia wiem, że narzekanie jest gorsze i daje kiepskie wibracje, odstrasza.
Wystarczy popatrzeć właśnie na jego fotki, dla mnie on jest cudowny :)
Poza tym wydaje mi się, że najlepszym domkiem dla Cinulka byłby domek już zapsiony (żeby miał toarzystowo) a wtedy łatwiej zaadaptuje sytuację zmiany miejsca.[/QUOTE]

Cinek był promowany pozytywnie przez długi czas, a nikt nie będzie go utrzymywał w hotelu w nieskończoność. Ja nie jestem optymistką ;) Dla mnie też jest cudowny, ale ja mu domu nie dam, więc nic z mojego jego podziwiania nie wynika ;)

Może mieć dom z psami, ale nie możemy ryzykować dania go do obcego samca - dlatego jedyne psy w jego przypadku to suczki, najlepiej mniejsze.

Zapłaciłam następną część za Cinka, potem uzupełnie pierwszy post. Jak dostanę foty, to porobię ogłoszenia - fura, pamiętaj o zdjęciach z kotami.

Posted

Nie mogę zrozumieć jak to jest,
że taki fajny pies nie może znaleźć domu ?

Zauważyłam, że często tak bywa,
że psiaki które "zasiedzą" się w hotelu
trudno wyadoptować.
Inne, trudniejsze przypadki (zdrowie, psychika) znajdują domy,
a te fajne "zasiedziałe" -nie.

Posted

Wysyłałyśmy Cinka trzem osobom ostatnio, ale nigdzie się nie spodobał chyba, bo nikt nie odpisał... No i nie ma zdjęć z kotami, o które prosiłam już półtora tygodnia temu,a które na pewno by się przydały.

Posted

[quote name='furciaczek']Potwierdzam kolejna wplate 100zl, poluje na kosmite i koty...tylko one nie chetnie z nim przebywaja:lol:
A w starszych fotach nic z kociatymi nie ma?[/QUOTE]

Dzięki, na starszych fotach nic nie ma, patrzyłam w picasie, a te, co były, usunięte. Jest jedna fota z DSu, ale taka dość kiepska.

[quote name='Isadora7']Cinek witaj.
Ooo wpłacać chyba czas tak?[/QUOTE]

A i owszem. Zaktualizowałam rozliczenie, na dzień dzisiejszy Cinek ma 50 zł, a już zalegamy z opłatami. Jak ogarnę się ze sprawami prywatnymi, to zrobię jakiś bazar.

Odnowiłam ogłoszenia, nieco inaczej je napisałam, może to coś da.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Kasa za kwiecień też poleciała. Ale narobili bałaganu, muszę wejść na FB, znaleźć do bazarku ogłoszeniowego link , bo zakupiłam 2 pakiety ogłoszeń dla Anici i Isadory. Nie wiem czy zapłaciłam, chyba juz nie zdążyłaś wysłać mi danych na pw. Jasna cholera muszę wszystko posprawdzać.
[B]EDIT: bazarek chyba był załozony po 3 kwietnia i po prostu znikł, bo link z fb nie wybiera. Kuźwa ale narobili.
Czy jest on do odtworzenia? Ja chciałam dwa pakiety.:(
[/B]

Edited by yunona
Posted

witam Cinka :)
jak ma takie ciocie to już jest szczęściarzem !!!
znajdzie domek .. będziemy mocno trzymać kciuki.. w końcu się uda -musi się udać !!!
bardzo dziękuję za pakiet ogłoszeń-na razie czekam na jakoś odpowiedź szafry to opiekunka Filemona w schronisku, fotki które mi przysłała na PW znikły a ona na razie milczy..
zapisuję Cinka :)

Posted

To trzymamy dalej...wszystko w rekach faceta wiec roznie to moze byc ;) Narazie tyle, coby wprowadzic atmosfere lekkiego napiecia i nie zapeszyc:p

Wiem, wiem..wredna jestem:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']To trzymamy dalej...wszystko w rekach faceta wiec roznie to moze byc ;) Narazie tyle, coby wprowadzic atmosfere lekkiego napiecia i nie zapeszyc:p

Wiem, wiem..wredna jestem:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Trzeci dzień mija ....
No ale jak w rękach faceta .... :razz:

Posted

[quote name='Topi']Trzeci dzień mija ....
No ale jak w rękach faceta .... :razz:[/QUOTE]

To wiele tłumaczy, nie? :evil_lol: Zaciskamy :kciuki:

Posted

[quote name='yunona']Cinek szoruj zęby, zmień gacie i uśmiechaj się :grins::grins: cudownie :loveu:[/QUOTE]

Spokojnie, decyzja jeszcze nie jest podjęta - Panstwo chcą go najpierw zobaczyć. A jesli się zdecydują, to i tak wezmą go dopiero w połowie maja ;)