myjuliette Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 no jasne bo hodowcy to wypożyczalnie prowadzą, można wziąść, poprzymierzać, pochwalić się znajomym i oddać a co tam... :angryy: pies rzecz nabyta :placz: Quote
panbazyl Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 quwa!!!!!! co to za debil tak napisał????? Od 1 stycznia juz legalnie nie kupi sowich "rasowców". Ciekawe czy mozna by robic "zakup kontrolowany"? Quote
yunona Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Typowy przedstawiciel Ciemnogrodu - tępogłowiec! Ciemniak wyzuty z wszelkich uczuć, na dodatek zakompleksiony. Kundla nie, bo co inni powiedzą? Rasowego se kupi! A kup se i to dużego, bo mały to wstyd. Typowy ciemniak pewnie z łańcuchem na szyji, i kapturkiem na głowie. Ech, już ja bym mu odpisała..... Quote
LadyS Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Ja odpisałam, ale nie wysłałam :evil_lol: Kieruję się zasadą "nigdy nie rozmawiaj z idiotą; najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem" ;) Quote
yunona Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 ladySwallow napisał(a):Ja odpisałam, ale nie wysłałam :evil_lol: Kieruję się zasadą "nigdy nie rozmawiaj z idiotą; najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem" ;) Masz rację. Ale należało mu się nieźle. Jak nie odpisalaś to może się domyśli (w co wątpię), że nie ma z nim o czym dyskutować... Quote
Isadora7 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 ladySwallow napisał(a):Ja odpisałam, ale nie wysłałam :evil_lol: Kieruję się zasadą "nigdy nie rozmawiaj z idiotą; najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem" ;) Bardzo słuszna zasada. Quote
LadyS Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 yunona napisał(a):Masz rację. Ale należało mu się nieźle. Jak nie odpisalaś to może się domyśli (w co wątpię), że nie ma z nim o czym dyskutować... E, ten typ to raczej pomyśli, że nie mam argumentów na jego słuszność opinii ;) Isadora7 napisał(a):Bardzo słuszna zasada. Wypracowana na dogo :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 ladySwallow napisał(a): Wypracowana na dogo :evil_lol: Dogo mnie tylko w tym umocniło. Szkoda rąk do gadania z niektórymi. Quote
furciaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Z takimi to niema co sie wdawac w dyskusje...szkoda czasu i nerwow. Pogoda fatalna, ale macie dwie fotki z nowa kolezanka...ja tylko czekam az przy tej swojej upierdliwosci i jamniczym uporze Cinek wpieprz od suczy dostanie:evil_lol: Quote
yunona Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Sunia piękna, Alfik wie co robi ;), goopi nie jest :) Quote
panbazyl Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 jakie on ma cudne krzywe nózki :) :) :) jest cały piękny :) Quote
wilczy zew Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Cinek ma dobry gust bo boksia jest piękna. Ona ma wątek? Quote
zero Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Cinek :mad: piękny ;) jesteś ale bądź łaskaw zwolnić miejsce w hotelu. Wynocha do swojego DT Ty wypasiony darmozjadzie bo się tu Ciotki rozpłyną w zachwytach nad Tobą a potrzebne są jeszcze innym bidom. :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
LadyS Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 zero napisał(a):Cinek :mad: piękny ;) jesteś ale bądź łaskaw zwolnić miejsce w hotelu. Wynocha do swojego DT Ty wypasiony darmozjadzie bo się tu Ciotki rozpłyną w zachwytach nad Tobą a potrzebne są jeszcze innym bidom. :eviltong::eviltong::eviltong: Chyba do DS :eviltong: Quote
zero Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 ladySwallow napisał(a):Chyba do DS :eviltong: O tak tak, właśnie DS. ****************** Słyszysz Cinek ? Quote
LadyS Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Dostałam dziś maila o Alfa - załamałam się, jak go przeczytałam, i nawet nie odpisywałam ;) Quote
furciaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 ladySwallow napisał(a):Dostałam dziś maila o Alfa - załamałam się, jak go przeczytałam, i nawet nie odpisywałam ;) Az tak zle? Quote
evel Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Muj syn 12-letni bardzo pragnie mieć psa, a pies jamnik brązowy jest ułożone, wyszkolony bardzo i czy jest on za dormo, bo niewiem. Tak mniej więcej :splat: Quote
furciaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 evel napisał(a):Muj syn 12-letni bardzo pragnie mieć psa, a pies jamnik brązowy jest ułożone, wyszkolony bardzo i czy jest on za dormo, bo niewiem. Tak mniej więcej :splat: :hmmmm::grab: Quote
evel Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 furciaczek napisał(a)::hmmmm::grab: Lepiej byś wstawiła zdjęcia kosmity rozpakowującego prezent ;) Quote
yunona Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 SUPER DOMKU NASZEMU WSPANIAŁEMU KOSMICIE I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI W NOWYM 2012 ROKU ŻYCZĄ CZARODZIEJE!!! Quote
Bonsai Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 A w Kaliszu jest kuzyn Alfa - też jamnik kosmita. ;) Quote
Recommended Posts