ANETTTA Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ziutka napisał(a):To prawda...widziałyśmy to z Emilią na własne oczy :-( Ta psina tak bezwładnie leżała na rękach tego Zbycha :shake: A kobita strasznie się rozglądała czy ktoś patrzy i uwijali się bardzo szybko :cool1: Qrwa mać...:-( kur...wa co wy piszecie :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Neris napisał(a):Nas tam było z 20 osób i co, 2 bramy, jak to sforsować? Dziwne tylko że zrobili to wiedząc że tyle ludzi stoi. Zrobiłyście zdjęcia ? Pewnie nie bo nikt nie wiedział więc co Cię dziwi ? Nigdy sie nie bali i nie beda bac , a sama sobie dałas odpowiedz - 20 osob nie sforsowalo bramy bo byloby to bezprawne. I tak proceder poniewaz nieoplacalny bedzie sie kończył. A sad bedzi eodraczal na miesiac sprawe a przez miesiac to mozna spokojnie przy takiej wprawie wymordowac wszystkie psy. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Nawet gdybys miala to i tak bys na to nie wpadla , nie myslimy kategoriami mordercow. Tu potrzebny psycholog psychopatyczny jak w Hannibalu. Quote
Weronia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 chcecie cos zobaczyc?? to patrzcie.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105513&page=40 tematycznie krzyczkowo :diabloti: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='Ziutka'] To prawda...widziałyśmy to z Emilią na własne oczy :-( Ta psina tak bezwładnie leżała na rękach tego Zbycha :shake: A kobita strasznie się rozglądała czy ktoś patrzy i uwijali się bardzo szybko :cool1: Qrwa mać...:-( tak-łeb mu zwisał bezładnie-do tego baraku gdzie w środku stare wykładziny trzymaą i worki karmy-jakieś szpargały inne. P.S. Beata-jaki Hanibal Lecter? to Ty uwzniaślasz? cepa wziąc i wygrzmocic aż zafurczy i krew z duupy tryśnie a nie psychologa! Quote
enia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Zrobiłyście zdjęcia ? Pewnie nie bo nikt nie wiedział więc co Cię dziwi ? Nigdy sie nie bali i nie beda bac , a sama sobie dałas odpowiedz - 20 osob nie sforsowalo bramy bo byloby to bezprawne. I tak proceder poniewaz nieoplacalny bedzie sie kończył. A sad bedzi eodraczal na miesiac sprawe a przez miesiac to mozna spokojnie przy takiej wprawie wymordowac wszystkie psy. i tak sie zapewne stanie , te psy nie maja żadnej ewidencji , nie prowadzą pewnie żadnego rejestru, czyli dziś zabiją 10, jutro też kilka w zależności od widzimisie Zbyszka i Lacha i tak do końca - i co im zrobisz? NIC. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Oktawia, za szybko czytasz, ja pisalam o psychologu dla Neris i innych aby moc przewidziec kiedy i gdzie moze byc potrzebny aparat. Dla nich to ja widzę tylko jedno miejsce , no moze nie bede taka okrutna, moga byc dwa obok siebie . Quote
Lulka Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 ale jesli to widzialyscie to zgloscie sie jako swiadkowie na rozprawe Quote
Charly Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Oktawia, za szybko czytasz, ja pisalam o psychologu dla Neris i innych aby moc przewidziec kiedy i gdzie moze byc potrzebny aparat. . bez przesady. Nie kazdy ma profesjonalny apart z wysuwajacym sie ryjkiem i robiacy zdjecia w przyblizeniu. Nie wspominajac o mocnych nerwach. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Charly , to bylo pisane " czarnym zartem ". Neris mysle zrozumiala i Oktawia tez . Quote
Neris Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Tak... ale to wszystko niezmiernie mnie doluje. To, że takie byle co na oczach ludzi morduje psa - no bo co innego mogło tam zajść? A my nic nie możemy. Był tam przecież powiatowy wet... Quote
andzia69 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 no i tak do następnej rozprawy "rozprawią" się z następnymi, następne przyjdą i znowu będzie to samo -byle kasa była wzieta, a L. zaciagnie psinę do baraku, potem ją wyniesie... i kolejny....:-( Quote
enia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a ktoś wie od kiedy Krzyczki zaczną nowy psy przyjmować? u mnie na wsi lata kilka już......póki co nie wyłapują. Quote
Charly Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::errrr::errrr::errrr::megagrin::sg168::sg168::sg168: Quote
oktawia6 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Weronia-czemu paski na oczy Laszka powstawiałaś? takie podniecające te zdjęcia były:placz::diabloti: och!:placz:no taki cios dzisiaj!:shithappens: Quote
oktawia6 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 REPORTAŻ Z DZISIAJ O KRZYCZKACH, TVN Prosto z Polski: "Schronisko" dla zwierząt Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Krzyczkach w... » Quote
Olga132 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,3..._dla_psow.html Jacek Leszczyński, powiatowy lekarz weterynarii z Nowego Dworu Maz. - Ja kontrolowałem to schronisko w ciągu dwóch tygodni aż trzy razy. W boksach było czysto, w miskach leżała sucha karma. Te psy mają tam lepiej niż u niejednego rolnika - zapewnia Bogdan Ruszkowski z urzędu Nasielska. a TO JEST NAJLEPSZE: Jeszcze w marcu w schronisku mieszkało 300 psów. Właściciel twierdzi, że ponad 200 zdążył już rozdać. Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A najbardziej szokujący jest komentarz zamieszczony pod artykułem:angryy: Ludzie są podli...... A ten mężczyzna,który mówił w reportażu to ów ,,miłośnik,,zwierząt? A skoro daje worek karmy do każdego psa to się może warto upomnieć? E Quote
Izabella Hossa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ...czy Emilia , ziuta i inni będą zeznawac w sprawie tego co widziały, teraz będzie proces przeciwko Księżopolskiej. Będzie wesoło, z zaufanych źródeł wiem,że Lach już zwala wszystko na Księżopolską :diabloti: Macie okazje , tylko , czy chcecie ? Quote
Charly Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 waldi481 napisał(a):A najbardziej szokujący jest komentarz zamieszczony pod artykułem:angryy: Ludzie są podli...... A ten mężczyzna,który mówił w reportażu to ów ,,miłośnik,,zwierząt? A skoro daje worek karmy do każdego psa to się może warto upomnieć? E ten mezczyzna to pan Zbyszek. Opiekun zwierzat, ktory takze tam mieszka. Jak ja tam bylam to akurat pili z kumplami alkochol. Nie widzialam tego, ale jechalo od niego na kilometr alkiem i kumple siedzieli w jego kanciapie i czekali na niego. Quote
niufek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 waldi481 napisał(a):A najbardziej szokujący jest komentarz zamieszczony pod artykułem:angryy: Ludzie są podli...... A ten mężczyzna,który mówił w reportażu to ów ,,miłośnik,,zwierząt? A skoro daje worek karmy do każdego psa to się może warto upomnieć? E Dobre !!Ale czemu Niemcy musieli dac karme jak zabierali do siebie psy?? To by bylo ponad 90 workow , chyba faktycznie warto sie upomniec . Quote
Recommended Posts