Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

Posted

Ziutka napisał(a):
To prawda...widziałyśmy to z Emilią na własne oczy :-(
Ta psina tak bezwładnie leżała na rękach tego Zbycha :shake:
A kobita strasznie się rozglądała czy ktoś patrzy i uwijali się bardzo szybko :cool1:
Qrwa mać...:-(

kur...wa co wy piszecie :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Nas tam było z 20 osób i co, 2 bramy, jak to sforsować? Dziwne tylko że zrobili to wiedząc że tyle ludzi stoi.

Zrobiłyście zdjęcia ? Pewnie nie bo nikt nie wiedział więc co Cię dziwi ? Nigdy sie nie bali i nie beda bac , a sama sobie dałas odpowiedz - 20 osob nie sforsowalo bramy bo byloby to bezprawne.
I tak proceder poniewaz nieoplacalny bedzie sie kończył.
A sad bedzi eodraczal na miesiac sprawe a przez miesiac to mozna spokojnie przy takiej wprawie wymordowac wszystkie psy.

Posted

[quote name='Ziutka']
To prawda...widziałyśmy to z Emilią na własne oczy :-(
Ta psina tak bezwładnie leżała na rękach tego Zbycha :shake:
A kobita strasznie się rozglądała czy ktoś patrzy i uwijali się bardzo szybko :cool1:
Qrwa mać...:-(

tak-łeb mu zwisał bezładnie-do tego baraku gdzie w środku stare wykładziny trzymaą i worki karmy-jakieś szpargały inne.

P.S. Beata-jaki Hanibal Lecter? to Ty uwzniaślasz? cepa wziąc i wygrzmocic aż zafurczy i krew z duupy tryśnie a nie psychologa!

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Zrobiłyście zdjęcia ? Pewnie nie bo nikt nie wiedział więc co Cię dziwi ? Nigdy sie nie bali i nie beda bac , a sama sobie dałas odpowiedz - 20 osob nie sforsowalo bramy bo byloby to bezprawne.
I tak proceder poniewaz nieoplacalny bedzie sie kończył.
A sad bedzi eodraczal na miesiac sprawe a przez miesiac to mozna spokojnie przy takiej wprawie wymordowac wszystkie psy.

i tak sie zapewne stanie , te psy nie maja żadnej ewidencji , nie prowadzą pewnie żadnego rejestru, czyli dziś zabiją 10, jutro też kilka w zależności od widzimisie Zbyszka i Lacha i tak do końca - i co im zrobisz? NIC.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Oktawia, za szybko czytasz, ja pisalam o psychologu dla Neris i innych aby moc przewidziec kiedy i gdzie moze byc potrzebny aparat.
.

bez przesady. Nie kazdy ma profesjonalny apart z wysuwajacym sie ryjkiem i robiacy zdjecia w przyblizeniu. Nie wspominajac o mocnych nerwach.

Posted

Tak... ale to wszystko niezmiernie mnie doluje. To, że takie byle co na oczach ludzi morduje psa - no bo co innego mogło tam zajść?
A my nic nie możemy. Był tam przecież powiatowy wet...

Posted

no i tak do następnej rozprawy "rozprawią" się z następnymi, następne przyjdą i znowu będzie to samo -byle kasa była wzieta, a L. zaciagnie psinę do baraku, potem ją wyniesie... i kolejny....:-(

• 3 months later...
Posted

http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,3..._dla_psow.html

Jacek Leszczyński, powiatowy lekarz weterynarii z Nowego Dworu Maz. - Ja kontrolowałem to schronisko w ciągu dwóch tygodni aż trzy razy. W boksach było czysto, w miskach leżała sucha karma. Te psy mają tam lepiej niż u niejednego rolnika - zapewnia Bogdan Ruszkowski z urzędu Nasielska.

a TO JEST NAJLEPSZE:
Jeszcze w marcu w schronisku mieszkało 300 psów. Właściciel twierdzi, że ponad 200 zdążył już rozdać.

Guest Elżbieta481
Posted

A najbardziej szokujący jest komentarz zamieszczony pod artykułem:angryy:
Ludzie są podli......
A ten mężczyzna,który mówił w reportażu to ów ,,miłośnik,,zwierząt?
A skoro daje worek karmy do każdego psa to się może warto upomnieć?
E

Posted

...czy Emilia , ziuta i inni będą zeznawac w sprawie tego co widziały, teraz będzie proces przeciwko Księżopolskiej. Będzie wesoło, z zaufanych źródeł wiem,że Lach już zwala wszystko na Księżopolską :diabloti:
Macie okazje , tylko , czy chcecie ?

Posted

waldi481 napisał(a):
Ludzie są podli......
E

ten mezczyzna to pan Zbyszek. Opiekun zwierzat, ktory takze tam mieszka. Jak ja tam bylam to akurat pili z kumplami alkochol. Nie widzialam tego, ale jechalo od niego na kilometr alkiem i kumple siedzieli w jego kanciapie i czekali na niego.

Posted

waldi481 napisał(a):
Ludzie są podli......
E

Dobre !!Ale czemu Niemcy musieli dac karme jak zabierali do siebie psy?? To by bylo ponad 90 workow , chyba faktycznie warto sie upomniec .