Weronia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 zapraszam na wątek Łapka z Krzyczek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115581 Quote
oktawia6 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 weteran i bohater Krzyczek-z okazji rocznicy która minęła 13 października-DYZIO, w podziękowaniu dla Dyzia::loveu::loveu::loveu: Dyziowi z okazji rocznicy Quote
Kora Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Oktawia, piekny zebol :loveu:, a nie chcesz jeszcze jednego lub jednej;). Quote
ANETTTA Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ooooooo jak milo przy niedzieli sobie poprawic humorek i na cos takiego szczesliwego popatrzec Quote
oktawia6 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Kora napisał(a): Oktawia, piekny zebol :loveu:, a nie chcesz jeszcze jednego lub jednej;). nawet nic nie mów:placz:-nie mogę Kora-gdyby były warunki dom z ogrodem to....jeszcze jakiś dziadek/babcia Quote
Kora Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 oktawia6 napisał(a):nawet nic nie mów:placz:-nie mogę Kora-gdyby były warunki dom z ogrodem to....jeszcze jakiś dziadek/babcia Ale taka malutka, rudziutka slupka robi jak jamnior, uwielbiam ja. Quote
oktawia6 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Kora napisał(a): Ale taka malutka, rudziutka slupka robi jak jamnior, uwielbiam ja. masz na myśli Kora Dyzia?:lol:bo to dziadek-rycerzyk znaczy! Quote
oktawia6 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Kora napisał(a): Mam na mysli sunie z palucha. aaa:-(to trzeba jej wątek założyc i poogłaszac może? Quote
oktawia6 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 jeszcze na poprawę-pamiętacie na pewno tego wraka psa? jest na moim filmie, nie byłam pewna czy przeżyje gdy go wiozłam na SGGW-pod opiekę EMIR: piękny jest:loveu:cudowny:loveu: jest nadal pod opieką EMIR i czeka na swój wymarzony dom:loveu: Quote
Izabella Hossa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Piekny jest i żyje, a to już cud :loveu: Ps. W schronie w Kutnie jest bida Pekińczyk Tak napisała dziewczyna , która tam była. Wracała pociągiem z bojażliwym Rottkiem ,niewiele mogła zrobić. "I jest tam też młoda sunia rasy pekińczyk, strasznie piszczała - mój mały wyrzut sumienia, bo nie mogłam zabrać dwójki na raz. Może znacie kogoś kto pomaga tej rasie. Jej też bardzo potrzebny dom. To takie małe i delikatne stworzenie " ................................................................................................. Do Kutna trafiają psy np. z Gminy Babice. Quote
oktawia6 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 izabellah-aldonda napisał(a): Piekny jest i żyje, a to już cud :loveu: Ps. W schronie w Kutnie jest bida Pekińczyk, nie znam płci. Ciężko na to patrzeć... nie...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz zdjęcie może jego?:placz: Quote
Izabella Hossa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Uzupełniłam post wyżej, to sunia. Nie mam zdjęć niestety. Quote
enia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='izabellah-aldonda']Piekny jest i żyje, a to już cud :loveu: Ps. W schronie w Kutnie jest bida Pekińczyk Tak napisała dziewczyna , która tam była. Wracała pociągiem z bojażliwym Rottkiem ,niewiele mogła zrobić. "I jest tam też młoda sunia rasy pekińczyk, strasznie piszczała - mój mały wyrzut sumienia, bo nie mogłam zabrać dwójki na raz. Może znacie kogoś kto pomaga tej rasie. Jej też bardzo potrzebny dom. To takie małe i delikatne stworzenie " ................................................................................................. Do Kutna trafiają psy np. z Gminy Babice. może Pati by ją do hoteliku przyjela? w Sulejówku? Iza zrób maila przechodniego z ta pekinką.......bo ona tam nie da rady. Quote
Ewusek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='oktawia6']jeszcze na poprawę-pamiętacie na pewno tego wraka psa? jest na moim filmie, nie byłam pewna czy przeżyje gdy go wiozłam na SGGW-pod opiekę EMIR: piękny jest:loveu:cudowny:loveu: jest nadal pod opieką EMIR i czeka na swój wymarzony dom:loveu: on wyglada jak leonberger... moze go zglosic na fora leonow ??? Quote
oktawia6 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ewusek napisał(a): on wyglada jak leonberger... moze go zglosic na fora leonow ??? ja go od pierwszego dnia-określiłam że leonberger-a był jeszcze Landser-taki w typie Landsera jeszcze:lol: fajnie by było jakby był na forach Leonów:loveu:-są jeszcze ze 2 fotasty jego Quote
ANETTTA Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 czy to nie jest ten samir ........zglos go zglosc zawsze to zwiekszy jego szanse Quote
oktawia6 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='ANETTTA'] czy to nie jest ten samir ........zglos go zglosc zawsze to zwiekszy jego szanse uwielbiam tę dziewczyną za spotrzegawczośc:evil_lol::evil_lol: Quote
ANETTTA Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 hej hej Oktawio nie smiej sie ze mnie ......hehehehh samir jest piekny ...............dzieki temu ze uratowałyscie mu dupcie ..sama sie dziwie ze on sie tak długo u Emir utzymuje bezdomku .... Quote
Ewusek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 NAPISZE DO e.derek, ONA BARDZO MI POMOGLA W ADOPCJI LEONBERGERA, KTOREGO ZNALAZLAM I CHWALE SOBIE WSPOLPRACE. Quote
oktawia6 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Ewusek'] NAPISZE DO e.derek, ONA BARDZO MI POMOGLA W ADOPCJI LEONBERGERA, KTOREGO ZNALAZLAM I CHWALE SOBIE WSPOLPRACE. dobrze-to jeszcze dodam foty Samira Leonbergera: to razem 8 fot:loveu::loveu::loveu: Anetko-nie śmieję się nic a nic:lol::evil_lol: Quote
ANETTTA Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 SAMIR.....odszedł za TM :placz::placz::placz:miał chociaz te ostanie miesiace zycia godnie spędzone ....dZieki za tO WAM dziewczyny 31.10.2008: SAMIR odszedł w nocy; rano znaleźliśmy go martwego w budzie. Żegnaj piesku! Quote
oktawia6 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='ANETTTA'] SAMIR.....odszedł za TM :placz::placz::placz:miał chociaz te ostanie miesiace zycia godnie spędzone ....dZieki za tO WAM dziewczyny 31.10.2008: SAMIR odszedł w nocy; rano znaleźliśmy go martwego w budzie. Żegnaj piesku! :placz::placz::placz:Sami przeżył gehennę-Krzyczek obozu śmierci i wykańczalnię dla psów-nigdy nie zapomnęntego miejsca-nie zapomnę tych psów i Samira-który cieszył się życiem u EMIR nie wiedząc że to jego schyłek-dziś święto zmarłych i zmarłych psów również chwila odejścia Samira:placz: Quote
Recommended Posts