Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ARKA']Ewusek, tam sa daty niepolei bo jak odpowiadasz, odnosząc sie do czyjegos wpisu,konkretnego, z jakąs pozniejsza datą, to tak sie wlasnie to uklada, niepolei.

to wiem o odpowiedziach, ale mialam na mysli komentarze glowne... tam tez sa daty pomieszane... albo cos nie halo w moim kompie...

WAZNE - w okolicy blakala sie suka w typie owczarka środkowo azjatyckiego CAO !!! WĄTEK ŁATKI !!!
Na gwalt potrzebuje DT !!!!
Na razie załadowalam ja do samochodu i jest u mnie na terenie !!!

Posted

dzisiaj bylo 4 podejscie suki N07 do sterylizacji...
- pierwsze sie nie odbylo bo byla koncowka cieczki,
- drugie, bo było podejrzenie, że jest w ciazy tuz przed rozwiazaniem,
- trzecie, bo zatrzymalo jej sie serducho podczas narkozy i trzeba bylo ja reanimowac,
- czwarte, bylo dzisiaj i sie udało :-)

Po trzecim podejsciu zrobilismy ekg i badania krwi + biochemie i wszystko wyszlo OK.

Najdziwniejsze jest to, ze suczka była juz STERYLIZOWANA, tylko, ze przez RZEŹNIKA !!! Nie bylo macicy, ale zostawiony był cały jeden janik i kawałek drugiego z czastka macicy !!! Dlatego byly cieczki...
Sunia wraca powoli do sil, jeszcze przez ok 4 dni zostanie w lecznicy.

Posted

Dziewczyny potrzebuje pomocy w wyciągnięciu psa z Korabiewic. Czy ktoś może pomóc. Przez cały dzień nie mam dostępu do neta. Mój nr to 512 025 466.

• 1 year later...
Posted

chyba wszyscy pamiętają Bobika z Krzyczek (tego co spał na chlebie u Basi 0607). Pojechał do nowego domu, a w drodze AgaiTheta zaglądneła mu w ucho i wiecie co....? Bobik ma TATUAŻ.......

Posted

Charly napisał(a):
chyba wszyscy pamiętają Bobika z Krzyczek (tego co spał na chlebie u Basi 0607). Pojechał do nowego domu, a w drodze AgaiTheta zaglądneła mu w ucho i wiecie co....? Bobik ma TATUAŻ.......

Ja pamietam :)
szukacie byłych właścicieli?

Posted

Charly napisał(a):

Ale numer ! Ciekawe jaka jest jego historia. Może miał kiedyś kochający dom itp, może go ktoś szukał lub szuka nadal.

Posted

Charly napisał(a):
ok. super. dziękuje. przypominam sobie teraz, ze faktycznie dziewczyny mówiły coś o tatuażach:)

ciekawe po co tatuowali psy?

Posted

Neris napisał(a):
W Józefowie też był tatuowane, taka tania metoda ewidencjonowania, dużo tańsza niż chipowanie.

no wiem po co jest tatuaż :)
tylko nie wiem po co akurat w K. to robili -te w dole też były zatatuowane?
psy które ja zabralam z K. nie miały ..........

Posted

enia napisał(a):
no wiem po co jest tatuaż :)
tylko nie wiem po co akurat w K. to robili -te w dole też były zatatuowane?
psy które ja zabralam z K. nie miały ..........

Może tylko część z nich, a może te wcześniej przyjmowane? Za tymi, kierującymi się przedziwną logiką osobami nie dojdziesz...

• 4 weeks later...
Posted

Hej.
Bardzo chętnie bym wam pomogła bo to co tu jest napisane to po prostu Horror. Niestety mogę pomagać tylko wirtualnie. mieszakm w Lesznie w Wielkopolsce, nie mogę pojechac do Krzyczek i czegoś zrobić (a bardzo bym chciała) jeśli bedzie jakaś akcja wysyłania listów, e-maili do władz itp. to chętnie się włączę, pisać e-maile i listy mogę (choćby i 1000) mam kilka e-maili mogę ze wszystkich,może to coś da jesli ktos z innej części Polski napisze do nich, z tym coś trzeba zrobić, jeśli będę mogła się do czegoś przydać to napiszcie na GG 5792944. Bardzo chetnie pomogę. Mogę spróbować zorganizować z koleżankami z klasy akcję zarobkową (jesli to coś pomoże) rozwiesimy w szkole plakaty, może choć troche pieniędzy zbierzemy, żałuję, że nie moge pomóc w jakis inny sposób. Napiszcie na GG: czy moja pomoc coś da?

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczynki czy ktoras z Was Krzyczkowych nie pamieta tego pieska, lub ma jakies zdjecia do sprawdzenia z Krzyczek ten psiak trafil Na paluch ma tatuaz Krzyczkowy
URL=http://img51.imageshack.us/i/92338184.jpg/]

Posted

Dziewczynki czy ktoras z Was Krzyczkowych nie pamieta tego pieska, lub ma jakies zdjecia do sprawdzenia z Krzyczek ten psiak trafil Na paluch ma tatuaz Krzyczkowy
URL=http://img51.imageshack.us/i/92338184.jpg/]