Ewusek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='ARKA']Ewusek, tam sa daty niepolei bo jak odpowiadasz, odnosząc sie do czyjegos wpisu,konkretnego, z jakąs pozniejsza datą, to tak sie wlasnie to uklada, niepolei. to wiem o odpowiedziach, ale mialam na mysli komentarze glowne... tam tez sa daty pomieszane... albo cos nie halo w moim kompie... WAZNE - w okolicy blakala sie suka w typie owczarka środkowo azjatyckiego CAO !!! WĄTEK ŁATKI !!! Na gwalt potrzebuje DT !!!! Na razie załadowalam ja do samochodu i jest u mnie na terenie !!! Quote
Ewusek Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 dzisiaj bylo 4 podejscie suki N07 do sterylizacji... - pierwsze sie nie odbylo bo byla koncowka cieczki, - drugie, bo było podejrzenie, że jest w ciazy tuz przed rozwiazaniem, - trzecie, bo zatrzymalo jej sie serducho podczas narkozy i trzeba bylo ja reanimowac, - czwarte, bylo dzisiaj i sie udało :-) Po trzecim podejsciu zrobilismy ekg i badania krwi + biochemie i wszystko wyszlo OK. Najdziwniejsze jest to, ze suczka była juz STERYLIZOWANA, tylko, ze przez RZEŹNIKA !!! Nie bylo macicy, ale zostawiony był cały jeden janik i kawałek drugiego z czastka macicy !!! Dlatego byly cieczki... Sunia wraca powoli do sil, jeszcze przez ok 4 dni zostanie w lecznicy. Quote
bea_m Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dziewczyny potrzebuje pomocy w wyciągnięciu psa z Korabiewic. Czy ktoś może pomóc. Przez cały dzień nie mam dostępu do neta. Mój nr to 512 025 466. Quote
Charly Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 chyba wszyscy pamiętają Bobika z Krzyczek (tego co spał na chlebie u Basi 0607). Pojechał do nowego domu, a w drodze AgaiTheta zaglądneła mu w ucho i wiecie co....? Bobik ma TATUAŻ....... Quote
enia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Charly napisał(a):chyba wszyscy pamiętają Bobika z Krzyczek (tego co spał na chlebie u Basi 0607). Pojechał do nowego domu, a w drodze AgaiTheta zaglądneła mu w ucho i wiecie co....? Bobik ma TATUAŻ....... Ja pamietam :) szukacie byłych właścicieli? Quote
evita. Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Charly napisał(a):chyba wszyscy pamiętają Bobika z Krzyczek (tego co spał na chlebie u Basi 0607). Pojechał do nowego domu, a w drodze AgaiTheta zaglądneła mu w ucho i wiecie co....? Bobik ma TATUAŻ....... Ale numer ! Ciekawe jaka jest jego historia. Może miał kiedyś kochający dom itp, może go ktoś szukał lub szuka nadal. Quote
Charly Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 tym zajmuje się Basia i nowi właściciele. Quote
Krysiam Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Psy w Krzyczkach były tatuowane w schronisku, przynajmniej na początku. Ja mam też sunie z Krzyczek i ma tatuaż w uchu ale krzyczkowy ... Quote
Charly Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 może napisz jaki ma Twoja? może to jakas ich literka czy cos? Quote
Krysiam Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Taz tatuażem jest u mnie na wsi - jutro będę wiedziała Quote
Charly Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ok. super. dziękuje. przypominam sobie teraz, ze faktycznie dziewczyny mówiły coś o tatuażach:) Quote
enia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Charly napisał(a):ok. super. dziękuje. przypominam sobie teraz, ze faktycznie dziewczyny mówiły coś o tatuażach:) ciekawe po co tatuowali psy? Quote
Neris Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 W Józefowie też był tatuowane, taka tania metoda ewidencjonowania, dużo tańsza niż chipowanie. Quote
kasiaprodex Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Krysiam napisał(a):Psy w Krzyczkach były tatuowane w schronisku, przynajmniej na początku. Ja mam też sunie z Krzyczek i ma tatuaż w uchu ale krzyczkowy ... na poczatku tatuazu literka A Quote
Kora Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Charly, zapomnialas czy nie wiedzialas ze Krzyczki robily psom tatuaze na 100% A. Nie doczytalam ze Kasia juz napisala:oops:. Quote
enia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Neris napisał(a):W Józefowie też był tatuowane, taka tania metoda ewidencjonowania, dużo tańsza niż chipowanie. no wiem po co jest tatuaż :) tylko nie wiem po co akurat w K. to robili -te w dole też były zatatuowane? psy które ja zabralam z K. nie miały .......... Quote
Neris Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 enia napisał(a):no wiem po co jest tatuaż :) tylko nie wiem po co akurat w K. to robili -te w dole też były zatatuowane? psy które ja zabralam z K. nie miały .......... Może tylko część z nich, a może te wcześniej przyjmowane? Za tymi, kierującymi się przedziwną logiką osobami nie dojdziesz... Quote
aniapsiara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Hej. Bardzo chętnie bym wam pomogła bo to co tu jest napisane to po prostu Horror. Niestety mogę pomagać tylko wirtualnie. mieszakm w Lesznie w Wielkopolsce, nie mogę pojechac do Krzyczek i czegoś zrobić (a bardzo bym chciała) jeśli bedzie jakaś akcja wysyłania listów, e-maili do władz itp. to chętnie się włączę, pisać e-maile i listy mogę (choćby i 1000) mam kilka e-maili mogę ze wszystkich,może to coś da jesli ktos z innej części Polski napisze do nich, z tym coś trzeba zrobić, jeśli będę mogła się do czegoś przydać to napiszcie na GG 5792944. Bardzo chetnie pomogę. Mogę spróbować zorganizować z koleżankami z klasy akcję zarobkową (jesli to coś pomoże) rozwiesimy w szkole plakaty, może choć troche pieniędzy zbierzemy, żałuję, że nie moge pomóc w jakis inny sposób. Napiszcie na GG: czy moja pomoc coś da? Quote
Kora Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dziewczynki czy ktoras z Was Krzyczkowych nie pamieta tego pieska, lub ma jakies zdjecia do sprawdzenia z Krzyczek ten psiak trafil Na paluch ma tatuaz Krzyczkowy URL=http://img51.imageshack.us/i/92338184.jpg/] Quote
Kora Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dziewczynki czy ktoras z Was Krzyczkowych nie pamieta tego pieska, lub ma jakies zdjecia do sprawdzenia z Krzyczek ten psiak trafil Na paluch ma tatuaz Krzyczkowy URL=http://img51.imageshack.us/i/92338184.jpg/] Quote
Neigh Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ja nie pamiętam......czyli w ostatniej grupie nie wyjezdzał. Quote
Recommended Posts