danka4u1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 A ja przesyłam buziaki ze słonecznego - rano- ale też zimnego Rybnika. Quote
Lionees Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Doszło 100zł z Jamniczej Skarpety-dziękuję.Myślę,że za tydzień,dwa,można powtórzyc badania.Zobaczymy jak maleńka reaguje na karmę Quote
halcia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 To i ode mnie mizianie.A potem słodkiego snu. Quote
tanitka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 a czy mamy szansę zobaczyć znów Babulkę :) Quote
lamia2 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Tak zimo okropnie, Babulka w schronie pewnie by już nie wytrzymała, dobrze, że ma cieplutko i miłości pełną miskę :modla: Quote
danka4u1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 tanitka napisał(a):a czy mamy szansę zobaczyć znów Babulkę :) Babulu, pokaż pychola. Czekamy cierpliwie... Quote
Lionees Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dziękuję dziewczynki za Wasze słowa otuchy i pocieszenia...dzisiaj minie tydzień jak nie ma mojego Królewicza jedynego,mojej dobroci i łagodności,mojego pięknego psa...:-( Wieczorem powstawiam fotki krasnalki.U Niej wszystko dobrze,apetyt teraz ma średni,bo każda karma nerkowa nie jest najsmaczniejsza,nawet ten Hill's.No ale musi ją jeść,przynajmniej przez jakis czas. Życie toczy sie dalej,ale smutne to zycie,niby tyle piesków,a pusto sie zrobiło...nie ma białej,puchatej kuleczki...eh:-( Quote
halcia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Babuleńko,pozdrawiam.Wczoraj przechodziłam w schronie pare razy koło dawnego boksu Antoniuszka.Łezka sie zakreciła. Quote
Lionees Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 halcia napisał(a):Babuleńko,pozdrawiam.Wczoraj przechodziłam w schronie pare razy koło dawnego boksu Antoniuszka.Łezka sie zakreciła. Tak Halciu,Antoniuszek i Opaliś to była jedność,jeden pies w dwóch futerkach...moje słońca... Quote
Lionees Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='rita60']POZDRAWIAM PIĄTKOWO:multi: Piatkowo dziękujemy i odzdrawiamy;):loveu: Dzisiejsza spacerkowa babulinka:loveu:Na dworku pięknie,więc pobyliśmy z krasnalkiem 40minut i miała dość.Ale sie nadreptała,a nadreptała,wysikała,załatwiła,obkichała i miała juz chęć wracać;)Przyszła,zjadła i poszła spać Kubraczek od Tanitki:loveu: Quote
Lionees Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 mam jeszcze filmik ze spacerku,ale wkleje wieczorkiem Quote
halcia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 U nas już leje...malutkiej wcale sie nie dziwie ,ze chetnie wieje do domku.Dobrze,ze macie jeszcze ładną pogode,u nas juz nie.Tym bardziej sie ciesze ,ze z Ulką wykorzystałysmy ostatni dzien przed deszczem na fotki w schronisku i pieszczoty. Quote
Mika31 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 śliczna w kubraczku ale ma dobrze jak by została w schronie to na pewno już by nie żyła Quote
Lionees Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 U nas jeszcze nie pada,ale padało w nocy i nad ranem... Mam juz filmiki:) Babunia nie da się zgubić,nigdzie nie odchodzi,a jak kawałeczek ode mnie odejdzie,to zaraz sie odwraca i patrzy,czy jestem,a jak sie zapędzi gdzies dalej,to zaraz zawraca:)To taka malusia dreptusia jest:loveu: [video=youtube;uN1fnfjlkcQ]http://www.youtube.com/watch?v=uN1fnfjlkcQ[/video] [video=youtube;fM0K-2-OF64]http://www.youtube.com/watch?v=fM0K-2-OF64[/video] Quote
tanitka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Ha, ha, toż to pawdziwe trillery, i tempo i zwroty akcji!! :) Kochany czerwony kapturek ! Quote
Lionees Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 tanitka napisał(a):Ha, ha, toż to pawdziwe trillery, i tempo i zwroty akcji!! :) Kochany czerwony kapturek ! No:evil_lol: Jak się ogląda te filmiki,to można przysnąć,a jak sie człowiek przebudzi,to babunia prawie w tym samym miejscu drepcze.Kochane to jest maleństwo,taka bezbronna i rozczulająca w tej swojej starości:loveu: Quote
rita60 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Przede wszystkim miała duzo szczescia,ze jest u ciebie........ Quote
malagos Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Taka dama w kapeluszu powinna chodzić! Strasznie sliczna jest ta babinka!:) Quote
halcia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Wzruszajace...dobrze,ze ma swoją Renatke,nawet nie chce myslec o innych starych bezradnych.Tempo zawrotne,nie da sie ukryc,a i tak nudno nie jest,tylko łezki trzeba opanowac... Quote
Secia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 no tak bibinia ma zawrotną prędkość i tendencję do jazdy w kółko :-) Quote
kaskadaffik Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Cudna Babuszka i jak a damulka w czerwieni :) Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/194578-Srebrodla-Ciebie-super-rzeczy-dla-psiaka-25.10?p=15552249#post15552249 Quote
danka4u1 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 tanitka napisał(a):Ha, ha, toż to pawdziwe trillery, i tempo i zwroty akcji!! :) Kochany czerwony kapturek ! rita60 napisał(a):Przede wszystkim miała duzo szczescia,ze jest u ciebie........ Secia napisał(a):no tak bibinia ma zawrotną prędkość i tendencję do jazdy w kółko :-) Czyli kochany Czerwony Kapturek i dama zarazem, poruszająca się z gracją i dystyngowanie. Kochana Babuleńka, dzięki Reniu. Kolejna psia starość i bezbronność uratowana przez Ciebie. Quote
Recommended Posts