Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Babisia akurat spała,jak dziewczyny przyjechały,więc jak ją odkryłam,to sie lekko zdziwiła,o co kaman;)
Musiałam uprac jej posłanko,bo gdzies tam dupka wyszła poza podkład i się zamoczyło.Ale juz znowu spi na posłanku:)
O matko,za 2 dni zabieg...,ale będzie dobrze,no nie ma innej opcji:)

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Babisia jeszcze w lecznicy,ale lekarz przywiezie ja około godz.20,jak skończy pracę.Ale juz wiem,że wszystko poszło dobrze,babisia nie miała czyszczonych zabków,bo po prostu tam był taki gnój,że nic się do czyszczenia nie nadawało,wszystkie ząbki zostały usunięte.Jak babisia dojedzie,to napiszę jak sie czuje.Wrócę do Was później:)

Posted

To Babuleńce będzie jęzorek wypadał,była raz taka babulka w Orzechowcach,jęzorek na wierzchu wypadał bokiem,bo ząbki nie trzymały....Ale super ,ze po wszystkim,Babulisia przejdzie na papki.

Posted

Dziewczynka juz w domku:)Pan doktor powiedział,ze sie wyspała,a w samochodzie jak jechali,to strasznie dyskutowała:evil_lol:.Oczywiście języczek 'wylata',ale niech wylata,ważne,że w buziaczku czysciutko:).Niunia dostała antybiotyki,witaminki dla staruszków i mam jej jeszcze kupić canvit zielony na stawy.
Jak ją przyniosłam do domu,to wiecie,że sie chyba ucieszyła:)Obeszła kąty,stwierdziła,że jest u siebie i poszła spać na posłanko.Nakryłam ją po sam nosek i śpi.Niech śpi bidulka,bo dużo dzisiaj przeszła.
Poprosiłam wcześniej Pana doktora o podcięcie pazurków,bo juz odrosły i o zajrzenie do uszek,bo tam tez był gnój,ale kropelki i czyszczenie dało taki efekt,ze Pan doktor powiedział,że uszki są piękne:).No i krasnalka waży 5,albo ponad 5 kilo:)
Ufff...cieszę się,że wszystko poszło dobrze i ze mała jest w dobrej formie:)

Posted

tanitka napisał(a):
dobrze, ze przeżyła, że wszystko w porządku, a że bezzębną staruszką będzie, no cóź ?:)

No jasne,że lepiej bezzębną:),niż z takim uzębieniem jakie miała:shake:
A Pan doktor fajny jest:cool3:

Posted

Czy ja dobrze Renatko pamiętam, ze ona ważyła 4 kg jak przyjechała sie Ciebie? I przytyła kilogram?:loveu: kochana Babulka ile przez głód musiała się nacierpieć:-(

Posted

tanitka napisał(a):
Czy ja dobrze Renatko pamiętam, ze ona ważyła 4 kg jak przyjechała sie Ciebie? I przytyła kilogram?:loveu: kochana Babulka ile przez głód musiała się nacierpieć:-(

No ważyła 4 kilo,ale pewnie nie mogła jeść,bo pewnie ten buziaczek ją bolał:-(.Bidulka jadła tyle,żeby przezyć,co było widać jak ją do mnie przywiozłaś...każdziutka kosteńka była widoczna:shake:A teraz to kobita się robi:)

Posted

Babuleńku, teraz wszystko już bedzie dobrze. Dzielna jesteś i Twoja Pani też. Wyobrażam sobie, co przeżyłyście przez cały dzień.
Odpocznijcie teraz obie- babulu i Reniu. Buziaki dla was.

Posted

O rany, a to cudo dopiero :)

Zdjęcia z pierwszej strony rozwalające, ale oglądanie ich ze świadomością, że malutka już bezpieczna, jest znacznie łatwiejsze.

Renatko - niesamowita jesteś!