Lionees Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Babisia akurat spała,jak dziewczyny przyjechały,więc jak ją odkryłam,to sie lekko zdziwiła,o co kaman;) Musiałam uprac jej posłanko,bo gdzies tam dupka wyszła poza podkład i się zamoczyło.Ale juz znowu spi na posłanku:) O matko,za 2 dni zabieg...,ale będzie dobrze,no nie ma innej opcji:) Quote
Mika31 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 musi być dobrze tyle ciotek kciuki trzyma Quote
kaskadaffik Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dobrze będzie napewno, taka dziarska kobicinka :) :) Zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/195665-Dla-psa-miski-smyczki-cuda-i-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Ciebie-13.11?p=15655589#post15655589 Quote
danka4u1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Babuleńku, trzymamy za Ciebie kciuki...i za Renię też. Quote
tanitka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 zabieg ma być koło południa, czekamy na dobre wiadomości :) Quote
Mika31 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 to ja wstrzymuje oddech malutka trzymaj się Quote
halcia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Renia na pewno jak wróci ,zawiadomi.Czekamy. Quote
Lionees Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Babisia jeszcze w lecznicy,ale lekarz przywiezie ja około godz.20,jak skończy pracę.Ale juz wiem,że wszystko poszło dobrze,babisia nie miała czyszczonych zabków,bo po prostu tam był taki gnój,że nic się do czyszczenia nie nadawało,wszystkie ząbki zostały usunięte.Jak babisia dojedzie,to napiszę jak sie czuje.Wrócę do Was później:) Quote
danka4u1 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Mika31 napisał(a):kamień z serca czekamy na cd.. Teraz juz prawdziwa, bezzębna babuleńku..czekamy Quote
halcia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 To Babuleńce będzie jęzorek wypadał,była raz taka babulka w Orzechowcach,jęzorek na wierzchu wypadał bokiem,bo ząbki nie trzymały....Ale super ,ze po wszystkim,Babulisia przejdzie na papki. Quote
Lionees Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dziewczynka juz w domku:)Pan doktor powiedział,ze sie wyspała,a w samochodzie jak jechali,to strasznie dyskutowała:evil_lol:.Oczywiście języczek 'wylata',ale niech wylata,ważne,że w buziaczku czysciutko:).Niunia dostała antybiotyki,witaminki dla staruszków i mam jej jeszcze kupić canvit zielony na stawy. Jak ją przyniosłam do domu,to wiecie,że sie chyba ucieszyła:)Obeszła kąty,stwierdziła,że jest u siebie i poszła spać na posłanko.Nakryłam ją po sam nosek i śpi.Niech śpi bidulka,bo dużo dzisiaj przeszła. Poprosiłam wcześniej Pana doktora o podcięcie pazurków,bo juz odrosły i o zajrzenie do uszek,bo tam tez był gnój,ale kropelki i czyszczenie dało taki efekt,ze Pan doktor powiedział,że uszki są piękne:).No i krasnalka waży 5,albo ponad 5 kilo:) Ufff...cieszę się,że wszystko poszło dobrze i ze mała jest w dobrej formie:) Quote
tanitka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 dobrze, ze przeżyła, że wszystko w porządku, a że bezzębną staruszką będzie, no cóź ?:) Quote
kaskadaffik Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ojoj to żadnego ząbka już nie ma ? cieszę się, że dochodzi do siebie u siebie !!! Quote
Lionees Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 tanitka napisał(a):dobrze, ze przeżyła, że wszystko w porządku, a że bezzębną staruszką będzie, no cóź ?:) No jasne,że lepiej bezzębną:),niż z takim uzębieniem jakie miała:shake: A Pan doktor fajny jest:cool3: Quote
tanitka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Czy ja dobrze Renatko pamiętam, ze ona ważyła 4 kg jak przyjechała sie Ciebie? I przytyła kilogram?:loveu: kochana Babulka ile przez głód musiała się nacierpieć:-( Quote
Lionees Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 tanitka napisał(a):Czy ja dobrze Renatko pamiętam, ze ona ważyła 4 kg jak przyjechała sie Ciebie? I przytyła kilogram?:loveu: kochana Babulka ile przez głód musiała się nacierpieć:-( No ważyła 4 kilo,ale pewnie nie mogła jeść,bo pewnie ten buziaczek ją bolał:-(.Bidulka jadła tyle,żeby przezyć,co było widać jak ją do mnie przywiozłaś...każdziutka kosteńka była widoczna:shake:A teraz to kobita się robi:) Quote
danka4u1 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Babuleńku, teraz wszystko już bedzie dobrze. Dzielna jesteś i Twoja Pani też. Wyobrażam sobie, co przeżyłyście przez cały dzień. Odpocznijcie teraz obie- babulu i Reniu. Buziaki dla was. Quote
halcia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 To ty kobity tak nie tucz!Jak dziąsełka zarosną wróci prawdziwy jamniczy apetyt! Quote
fizia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 O rany, a to cudo dopiero :) Zdjęcia z pierwszej strony rozwalające, ale oglądanie ich ze świadomością, że malutka już bezpieczna, jest znacznie łatwiejsze. Renatko - niesamowita jesteś! Quote
Recommended Posts