Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja pójdę,:mad: tym bardziej, że mam u Reni zapewniony DS :loveu:- dla siebie:evil_lol:- w celu podtuczenia. Zacheciły mnie zdjęcia psiaków- tłuscioszków, a Renia zgodziła się. :loveu::loveu:
Ale teraz to nie wiem...:shake::shake:

Posted

[quote name='tanitka']jaka palma, jakie drinki? znęta tu jakaś odchodzi ;)[/QUOTE]
Spokojnie, wszystko w porządku. Reni nalezy się ta palma i te drinki- babuli jak najbardziej po wczorajszych przeżyciach- po tym jak cudem uszła z życiem po ataku meduz w wakacje, chociaż " życzliwa osoba" życzyła jej takich ekstremalnych przeżyć.

Posted

Jestem dziewczynki jestem,a palma to chyba mi zaraz odbije:-D
Nie no,na poważnie,to miałam ciężkie dni i nie były to 'te dni' :p,tylko miałam chorego Łatusia(ten w moim podpisie),ale juz wszystko jest dobrze,uff.
A nasza dziewczynka jest bardzo dzielna,ale tez bardzo wyczerpana.rano męza pogoniłam do sklepu po gerberki dla dzieci,bo wydają mi sie najbardziej odpowiednie dla babisi.Niunia zjadła z apetytem i poszła spać.Spała normalnie gdzies do 16 :-o,aż patrzyłam,czy oddycha.Ale się w końcu obudziła(nie chciałam jej sama budzić,bo stwierdziłam,ze organizm musi wypocząć w jej rytmie,a nie tak jak mi sie podoba),znowu gerberek,ale dodałam jej tez troszkę zmielonego kurczaczka,żeby było bardziej treściwe,bo babisia coś zmizerniała,jakaś leciutka się zrobiła.No i potem wstała około 22 i tez gerberek,ale tym razem dodałam ugotowane żółtko z jajeczka.I znowu panienka śpi:)Je bez problemów,po prostu wciąga jedzonko...szybciutko się nauczyła radzić sobie bez ząbków;)

Dzisiejsze fotki naszej sierotki

Posted

Byłam u Was. Babusia z pewnością śpi. Tobie Reniu tez się nalezy spanko.
Chcę sprostować-:loveu: Krasnalka nie jest sierotką. Ma Ciebie, Reniu.:loveu: I nas, chociaz wirtualnie, ale nie jest bezimienna, niczyja.To teraz szczęsliwy pies.:loveu:
A menu, jakie jej serwujesz..pycha; Który psiak jest tak dopieszczany? Tylko u Ciebie, bo serce masz ogromne.

Posted

No dokładnie z tym języczkiem,tak jak zapowiadałam.To i śmiesznie i wzruszajaco wyglada.Wczesniejgdy tego nie widziałam,to sobie nawet sprawy nie zdawałam,ze ząbki trzymaja jęzorek na własciwym miejscu...To malenka szybko wraca do normy.Ty sie Reniu zrujnujesz gerberkami.Ryżyk z kurczakiem zje spokojnie,a duzo taniej.Mozna dopaćkac ugotowanej marchewki,czy innych jarzynek.Trzymajcie sie.

Posted

Wyjątkowo wzruszająca jest ta malizna.

Reniu, gdybyś chciała kupować gerberki i miała gdzieś niedaleko siebie Rossmana, to oni tam mają takie słoiczki dla dzieci, chyba swojej własnej produkcji :), ale trochę tańsze niż gerberki. Czasem kupuję swoim suniom, bo lubią. Taki większy słoiczek kosztuje coś ok. 3 zł

Posted

Też witam i pozdrawiam cieplutko, bo u nas deszczowo i raczej zimniutko.
Ja Bablsia z pysiem i " wylatanym" języczkiem? No i co u Ciebie Reniu? Nie widać Cię, nie słychać? Wszystko w porządku?