Shania Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 dołączam do pochwał..ale...hehhe nie mam kiedy więcej napisać, jeszcze tyle wątków...a tu trzeba chwilę pospać, ale wielkie dzięki:) Quote
tanitka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 ciekawe czy Babulka będzie już dziś domagać się jedzonka i jak bez ząbków sobie będzie radziła ;) Quote
Mika31 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 na pewno sobie poradzi ma taką wole życia mizianko dla stadka Quote
danka4u1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='tanitka']ciekawe czy Babulka będzie już dziś domagać się jedzonka i jak bez ząbków sobie będzie radziła ;)[/QUOTE] Czekamy na sprawozdanie poobiadowe. Quote
tanitka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 był ten obiad dziś w końcu, czy nie? ;) Quote
rita60 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='tanitka']był ten obiad dziś w końcu, czy nie? ;)[/QUOTE] Teraz to chyba obiado-kolacja:razz: Dzielna babulenka:loveu: Quote
danka4u1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='tanitka']był ten obiad dziś w końcu, czy nie? ;)[/QUOTE] Proponuję sprawdzić domek:mad:. Renia głodzi Babuleńkę..:mad::mad: Quote
danka4u1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja pójdę,:mad: tym bardziej, że mam u Reni zapewniony DS :loveu:- dla siebie:evil_lol:- w celu podtuczenia. Zacheciły mnie zdjęcia psiaków- tłuscioszków, a Renia zgodziła się. :loveu::loveu: Ale teraz to nie wiem...:shake::shake: Quote
Mika31 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 :eviltong:babunia i Renatka piją przez słomke koktaile pod palmą Quote
tanitka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 jaka palma, jakie drinki? znęta tu jakaś odchodzi ;) Quote
danka4u1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='tanitka']jaka palma, jakie drinki? znęta tu jakaś odchodzi ;)[/QUOTE] Spokojnie, wszystko w porządku. Reni nalezy się ta palma i te drinki- babuli jak najbardziej po wczorajszych przeżyciach- po tym jak cudem uszła z życiem po ataku meduz w wakacje, chociaż " życzliwa osoba" życzyła jej takich ekstremalnych przeżyć. Quote
Lionees Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jestem dziewczynki jestem,a palma to chyba mi zaraz odbije:-D Nie no,na poważnie,to miałam ciężkie dni i nie były to 'te dni' :p,tylko miałam chorego Łatusia(ten w moim podpisie),ale juz wszystko jest dobrze,uff. A nasza dziewczynka jest bardzo dzielna,ale tez bardzo wyczerpana.rano męza pogoniłam do sklepu po gerberki dla dzieci,bo wydają mi sie najbardziej odpowiednie dla babisi.Niunia zjadła z apetytem i poszła spać.Spała normalnie gdzies do 16 :-o,aż patrzyłam,czy oddycha.Ale się w końcu obudziła(nie chciałam jej sama budzić,bo stwierdziłam,ze organizm musi wypocząć w jej rytmie,a nie tak jak mi sie podoba),znowu gerberek,ale dodałam jej tez troszkę zmielonego kurczaczka,żeby było bardziej treściwe,bo babisia coś zmizerniała,jakaś leciutka się zrobiła.No i potem wstała około 22 i tez gerberek,ale tym razem dodałam ugotowane żółtko z jajeczka.I znowu panienka śpi:)Je bez problemów,po prostu wciąga jedzonko...szybciutko się nauczyła radzić sobie bez ząbków;) Dzisiejsze fotki naszej sierotki Quote
Lionees Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 No i oczywiście języczek 'wylata'...słodka nasza krasnalka:loveu: Quote
danka4u1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Byłam u Was. Babusia z pewnością śpi. Tobie Reniu tez się nalezy spanko. Chcę sprostować-:loveu: Krasnalka nie jest sierotką. Ma Ciebie, Reniu.:loveu: I nas, chociaz wirtualnie, ale nie jest bezimienna, niczyja.To teraz szczęsliwy pies.:loveu: A menu, jakie jej serwujesz..pycha; Który psiak jest tak dopieszczany? Tylko u Ciebie, bo serce masz ogromne. Quote
rita60 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Masz racje Danusiu,serduszko Renatki jest ogromne:iloveyou::buzi: Miłego dnia:loveu: Quote
halcia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 No dokładnie z tym języczkiem,tak jak zapowiadałam.To i śmiesznie i wzruszajaco wyglada.Wczesniejgdy tego nie widziałam,to sobie nawet sprawy nie zdawałam,ze ząbki trzymaja jęzorek na własciwym miejscu...To malenka szybko wraca do normy.Ty sie Reniu zrujnujesz gerberkami.Ryżyk z kurczakiem zje spokojnie,a duzo taniej.Mozna dopaćkac ugotowanej marchewki,czy innych jarzynek.Trzymajcie sie. Quote
Mika31 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 ja też pozdrawiam z rana.Bardzo się ciesze że malutka ma się dobrze Renatko jesteś aniołem wracasz mi wiare w ludzi Quote
Shania Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 podpisuje się::)nie wiele starszych psiakó ma szansę na taki domek:) Quote
fizia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wyjątkowo wzruszająca jest ta malizna. Reniu, gdybyś chciała kupować gerberki i miała gdzieś niedaleko siebie Rossmana, to oni tam mają takie słoiczki dla dzieci, chyba swojej własnej produkcji :), ale trochę tańsze niż gerberki. Czasem kupuję swoim suniom, bo lubią. Taki większy słoiczek kosztuje coś ok. 3 zł Quote
tanitka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Śniezynka z wylatanym jęzorkiem jest THE BEST :loveu: suchą karmę też można rozmoczyć na papkę dla specjalnych amatorów :eviltong: Quote
danka4u1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Co " wylatany" jęzor babulowy bedzie dzis degustował na kolacyjkę? Quote
rita60 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Witajcie poniedzialkowo.....pozdrawiam cieplutko. Quote
danka4u1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Też witam i pozdrawiam cieplutko, bo u nas deszczowo i raczej zimniutko. Ja Bablsia z pysiem i " wylatanym" języczkiem? No i co u Ciebie Reniu? Nie widać Cię, nie słychać? Wszystko w porządku? Quote
Recommended Posts