magenka1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 właśnie jaki on jest szczęśliwy piękny widok Quote
Kapsel Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Martuś, to szczęśliwy psiak. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Normalnie już synuś mamusi. Serce rośnie :loveu::loveu::loveu: Quote
ageralion Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 marta0731 napisał(a):Jedno mnie tylko przeraża............ Dziś miałam wolne i chciałam pospać....:sleep2: Ale jak? Montek był na dworze o 6.30 rano a ja budzik ustawiony na 10.00 Ile miałam pobudek w stylu wąchanie mnie po twarzy, zaczepianie łapą i trącanie pychem to nie zliczę... Sporo pobudek było, choć się odwracałam i nakrywałam głowę kołdrą... Nikt tak jak Kora nie wie, jak ja uwielbiam spać!:sleeping: Chyba mu wykupię jakieś tablety na spanie:evil_lol:;) Zgadzam sie z Kapselkiem wpusc go pod kloldre, to na bank wstanie pozniej niz Ty :evil_lol: A foteczki w biegu cudowne!! Kocham tak usmiechniete boksiowe pysia :loveu: Quote
Agnezia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ageralion napisał(a):Zgadzam sie z Kapselkiem wpusc go pod kloldre, to na bank wstanie pozniej niz Ty :evil_lol: A foteczki w biegu cudowne!! Kocham tak usmiechniete boksiowe pysia :loveu: Tak u mnie zdecydowanie to też działa :) Tz do pracy, Bu pod kołdrę i zawsze wstaje chwilę po mnie :) Quote
Yana Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 nie było mnie tydzień na dogo, a tu takie cudowne wiadomości !!! strasznie się cieszę !!! Quote
_Goldenek2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Proszę 9 osób o 5 zł miesiecznie dla Bruna http://www.dogomania.pl/threads/1832...7#post15489457 Quote
marta0731 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Również pozdrawiam... Z kanapy... ;) Quote
Kapsel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ja też mocno pozdrawiam Montusia, jego Pańcię i bardzo dobrego i zaradnego kolegę :smile::smile::smile: Quote
Boni-Bobo Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Monti już wie co to znaczy szczęśliwy pies . Quote
jostel5 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Boni-Bobo napisał(a):Monti już wie co to znaczy szczęśliwy pies . I to pies-kanapowiec oczywiście!:) Quote
andegawenka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Mam nadzieję że będzie długo szczęśliwi, Marta życzę Ci tego z całego serca. Wypracowałaś to sobie, nie przyszło ani łatwo ani za darmo.... Quote
Mysza2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Martusiu,śliczne to zdjęcie kanapowca. Powinnaś go wstawić na "metamorfozy". Jak te psiaczki pięknieją jak mają dobry dom :loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 "...Codziennie w kącie kanapy siadam i z moim pieskiem gadam i gadam. Gadam i gadam, a Dżoncio milczy, lecz mnie rozumie piesek najmilszy." Fragment J.Tuwim :smile: Quote
marta0731 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Od jakichś dwóch dni Montek - jak wchodzę do domu - stoi już pod drzwiami... Jakby słyszał, że już jestem... Bo chyba nie czeka tak 4godziny...? ;) Sama nie wiem, bo na inne dźwięki nie reaguje nadal Może jak nie śpi to po prostu mnie "wywąchuje"... Nie wiem:niedowia: Quote
Kapsel Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wyczuwa już kiedy wracasz i czeka na Ciebie Martuś :kiss_2: Quote
Iza i Avanti Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='marta0731']Od jakichś dwóch dni Montek - jak wchodzę do domu - stoi już pod drzwiami... Jakby słyszał, że już jestem... Bo chyba nie czeka tak 4godziny...? ;) Sama nie wiem, bo na inne dźwięki nie reaguje nadal Może jak nie śpi to po prostu mnie "wywąchuje"... Nie wiem:niedowia:[/QUOTE] Za pewno Cię wyczuwa! Kocha, to i wyczuwa :loveu: Quote
marta0731 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 My z Montim kochamy się oboje:loveu: Jak wychodzę z pracy i wsiadam do auta i jestem blisko to już mam skurcz żołądka, palpitacje serca itp;):razz: A ta winda na 9piętro się tak potwornie wlecze............:mad: No i powitanie w pełnej krasie, bieg, skakanie, podgryzanie rękawa w stylu "pańcia szybciej te szelki zakładaj, nawet łapy podnoszę by już mieć to z głowy i krzaczek podlać":cool3: Quote
hecia13 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No, to wreszcie można odetchnąć z ulgą, że następny biedak nie jest już biedakiem, tylko szczęśliwym psiakiem! (Ale mi się rymnęło :D) Quote
Mysza2 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='marta0731']Od jakichś dwóch dni Montek - jak wchodzę do domu - stoi już pod drzwiami... Jakby słyszał, że już jestem... Bo chyba nie czeka tak 4godziny...? ;) Sama nie wiem, bo na inne dźwięki nie reaguje nadal Może jak nie śpi to po prostu mnie "wywąchuje"... Nie wiem:niedowia:[/QUOTE] Martuś, psy tak już mają. To chyba ten 6 zmysł. Moja Saba też tak ma, TZ mówi że tak z wyprzedzeniem do 10 minut już wyczekuje na mnie. Nie ma szans wywąchać jeszcze ani usłyszeć. Ale się Montkowi domek cudowny trafił :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts