Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marta0731 napisał(a):
Jedno mnie tylko przeraża............ Dziś miałam wolne i chciałam pospać....:sleep2: Ale jak?
Montek był na dworze o 6.30 rano a ja budzik ustawiony na 10.00
Ile miałam pobudek w stylu wąchanie mnie po twarzy, zaczepianie łapą i trącanie pychem to nie zliczę... Sporo pobudek było, choć się odwracałam i nakrywałam głowę kołdrą...
Nikt tak jak Kora nie wie, jak ja uwielbiam spać!:sleeping:
Chyba mu wykupię jakieś tablety na spanie:evil_lol:;)

Zgadzam sie z Kapselkiem wpusc go pod kloldre, to na bank wstanie pozniej niz Ty :evil_lol:

A foteczki w biegu cudowne!! Kocham tak usmiechniete boksiowe pysia :loveu:

Posted

ageralion napisał(a):
Zgadzam sie z Kapselkiem wpusc go pod kloldre, to na bank wstanie pozniej niz Ty :evil_lol:

A foteczki w biegu cudowne!! Kocham tak usmiechniete boksiowe pysia :loveu:

Tak u mnie zdecydowanie to też działa :)
Tz do pracy, Bu pod kołdrę i zawsze wstaje chwilę po mnie :)

Posted

Od jakichś dwóch dni Montek - jak wchodzę do domu - stoi już pod drzwiami... Jakby słyszał, że już jestem... Bo chyba nie czeka tak 4godziny...? ;)
Sama nie wiem, bo na inne dźwięki nie reaguje nadal
Może jak nie śpi to po prostu mnie "wywąchuje"...
Nie wiem:niedowia:

Posted

[quote name='marta0731']Od jakichś dwóch dni Montek - jak wchodzę do domu - stoi już pod drzwiami... Jakby słyszał, że już jestem... Bo chyba nie czeka tak 4godziny...? ;)
Nie wiem:niedowia:[/QUOTE]

Za pewno Cię wyczuwa! Kocha, to i wyczuwa :loveu:

Posted

My z Montim kochamy się oboje:loveu:
Jak wychodzę z pracy i wsiadam do auta i jestem blisko to już mam skurcz żołądka, palpitacje serca itp;):razz: A ta winda na 9piętro się tak potwornie wlecze............:mad:
No i powitanie w pełnej krasie, bieg, skakanie, podgryzanie rękawa w stylu "pańcia szybciej te szelki zakładaj, nawet łapy podnoszę by już mieć to z głowy i krzaczek podlać":cool3:

Posted

[quote name='marta0731']Od jakichś dwóch dni Montek - jak wchodzę do domu - stoi już pod drzwiami... Jakby słyszał, że już jestem... Bo chyba nie czeka tak 4godziny...? ;)
Nie wiem:niedowia:[/QUOTE]
Martuś, psy tak już mają. To chyba ten 6 zmysł. Moja Saba też tak ma, TZ mówi że tak z wyprzedzeniem do 10 minut już wyczekuje na mnie. Nie ma szans wywąchać jeszcze ani usłyszeć.
Ale się Montkowi domek cudowny trafił :multi::multi::multi: