Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pęto kiełbasy?:crazyeye:
Żeby mnie zaczadził w nocy?:evil_lol:

I oczywiście damy sobie radę:loveu:
Na długiej smyczy jak się na poczatku dziś wypuścił w dal...
Najpierw nie odchodził i się oglądał za mną...:lol: potem już się przyzwyczaił chyba i leeeeciał sobie te parę metrów zajety wąchaniem pobliskich trawek i krzaczków:evil_lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martusiu, to nic że nie słyszy. Nauczy się reagować na twoje gesty tak samo jak na głos. Jak na tym dogo smutek z radością się przeplata. Jak to w życiu. Wasze zdrowie Martusiu:)

Posted

Wspaniała decyzja Marto!!!!!:loveu: Ogromnie gratuluję i cieszę się szczęściem Montkowym!:cool2: Na pewno będziecie razem wiedli wspaniałe życie!
Wasze zdrowie!:drinking::jumpie:

Posted

[quote name='tatankas']Gratki za odważną i właściwą decyzję,na pewno dacie sobie radę.

ps.Ja wciąż czekam na podpowiedź,komu pieniążki przesłać marta0731?

Tatankas ja proponuję Szczylka Kapselkowego...

http://www.dogomania.pl/threads/190888-SZCZYL-ma-DT-potrzebuje-og%C5%82osze%C5%84-i-deklaracji-...-POM%C3%93%C5%BBCIE!!!?p=15461108#post15461108

Kapselek tak zawsze pomaga wszystkim boksiom...
Nic innego mi nie przychodzi do głowy. Tyle bidulków i zawsze tak mało pieniędzy...
Chyba że wolisz po prostu wysłać dla Sos...

To oczywiście tylko moje podpowiedzi, ja wiem, że jak wybierzesz innego, to i tak jakiemuś pomożesz, a jest komu...

Dziękuję za deklarację:lol:

Posted

Agnezia napisał(a):
eee tam szybkie zwolnienie z rana ;)

Tzw. na żądanie... ;)
Fajna rzecz, że istnieje prawnie, ale telefonu słuzbowego się wyłączyć nie da, a dzwonić będą, oj będą, jak codzień:shake::angryy:

Posted

Marto boksiowiroza w ostatnim stadium ! O takim zagrożeniu usłyszałam , gdy adoptowałam swojego pierwszego boksera Juniora-odszedł zaTM. Radosna choroba trwa dalej i kolejny pies to oczywiście-bokserka Boni. Życzę wam wszystkiego dobrego iradosnego

Posted

andegawenka napisał(a):
i nawzajem, my już po klinie;)

A my z Marudą nie musiałyśmy, bo my porządne i z umiarem degustowałyśmy :razz::razz::razz:
nie tak jak niektóre inne ciotki :mad::mad:

Posted

[quote name='Mysza2']A my z Marudą nie musiałyśmy, bo my porządne i z umiarem degustowałyśmy :razz::razz::razz:
nie tak jak niektóre inne ciotki :mad::mad:

umiar na taką okoliczność!!!! na nieboszczyka , nie inaczej

Posted

Dobrze że chociaż Monti trzeźwy:cool3:
Dobry, porządny pies:loveu:

Dziś weszłam do sklepu mięsnego, i spytałam pani co ludzie kupują za mięso dla psów...:razz:
Może to śmieszne, bo całe życie w domu były psy, i niby powinnam wiedzieć, ale tatuś się zajmował takimi sprawami, i jakieś płuca itp gotował... to śmierdzi masakra:modla::roll:
Więc poprosiłam coś "lepszego" i dostałam serduszka drobiowe...:roll:
Jak to w domu zobaczyłam, to połowę odkroiłam, i więcej nie dam rady w takie rzeczy się bawić chyba...:ices_bla:
Ugotowałam z ryżem i marchewką, a jak Montek wszedł do domu ze spacerku, to mało co na parapet nie wlazł, jak poczuł (stygło w oknie...):sweetCyb:

Polećcie mi coś, co nie wywoła odruchu wymiotnego u mnie, a jemu będzie smakowało, bo ileż można jeść piersi z kurczaka.........:eviltong:

Posted

Raz ugotowałam moim kociatym drobiowe serduszka - potem cała rodzina wyjmowała je z butów - stadko uznało, że to do zabawy :). Mój Cezar bardzo lubił ozory, po wątróbce bywało że zwracał - nie służyła mu. Serducha wołowe pochłaniał na surowo.

Posted

Wątroba może podziałać rozwalniająco i psiak robi czarną qpę ;)

Surowa drobiowa wątróbka może byc podana psiakowi przy zaparciach;)

Kociowym to ja kroję serduszka w drobniutkie kosteczki