Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nija napisał(a):
Oj będę pilnować jak tylko będę mogła!
Myślę,że będzie jej u mnie dobrze.
i biedna Avilia...ale na szczęście jestem na dogo,macie nade mną kontrolę :P i zawsze się można ze mną kontaktować.

Wrzucę zdjęcia dziś wieczorem jak już będzie u mnie Finka i znajdę 5 minut na wrzucenie ich (chociaż nie bardzo umiem je umieszczać w postach...)

Najwyżej podeślesz mi fotki na maila to je wrzucę za Ciebie jak nie będziesz potrafiła.

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia napisał(a):
Niju tak jak napisała Jasza-pilnuj maleńkiej na początku bardzo,ale to bardzo!
Chyba bym sobie nie wybaczyła tego jakby uciekła.Ona będzie straszliwie zdezorientowana.
Pilnuj jej jak oka w głowie!
I powiedz jej,że za jakiś czas ją odwiedzę.
Myślę,że najprędzej w lutym.Aby miała czas żeby Cię pokochać i się przyzwyczaić.

Ależ to boli...

Boli, ale za kilka dni przyjdzie ulga, że znalazł się dobry człowiek, u którego Finka będzie miała najlepiej na świecie - wiem po sobie :)

Posted

ok,będę jej pilnować jak oka w głowie.

i zdjęcia Ci podeślę w takim razie,dzięki :)

zaopiekuję się Finką :) a ból minie za kilka/kilkanaście dni...zawsze mija :)

Posted

No to bardzo chętnie! :))
kiedy?
muszę kupić smycz taśmową.

Wysyłam właśnie Avili fotki,więc umieści je na dogo,bo ja nie bardzo wiem jak ;) :oops:

Posted

ineczka ma się dobrze,na początku była zestresowana bardzo oczywiście,ale byłam już z nią na 2 spacerkach,zjadła sporo,napiła się wody przed chwilą (na początku nie chciała),leży teraz na łóżku (nie chce za bardzo na posłanku :P ) i gryzie kostkę dentystyczną dla piesków i coś czuję,że będzie ze mną spała.
Pewnie wyjdę z nią jeszcze na późniejszy spacer.
generalnie na spacerku szalała,biegała,ludzi obwąchiwała itd. :)

Posted

nija napisał(a):
ineczka ma się dobrze,na początku była zestresowana bardzo oczywiście,ale byłam już z nią na 2 spacerkach,zjadła sporo,napiła się wody przed chwilą (na początku nie chciała),leży teraz na łóżku (nie chce za bardzo na posłanku :P ) i gryzie kostkę dentystyczną dla piesków i coś czuję,że będzie ze mną spała.
Pewnie wyjdę z nią jeszcze na późniejszy spacer.
generalnie na spacerku szalała,biegała,ludzi obwąchiwała itd. :)

Bardzo się cieszę że podjełaś taką decyzję i zaadoptowałaś ineczkę. Życzę wam Szczęscia Dziewczyny:-)

Posted

To Nija może pora założyć wątek Fineczce na Foto-Blogach?;) A ten już dać do zamknięcia?Bo w sumie jest już nieaktualny;) I się tam wszystkie przeniesiemy...

Posted

nija napisał(a):
nie chce za bardzo na posłanku :P (...)w i coś czuję,że będzie ze mną spała.

To akurat było do przewidzenia ;)
Strasznie się cieszę, że wszystko się udało i zazdroszczę, że masz przy sobie tylu dogomaniaków chętnych na wspólne spacerki :lol: Czekam na zdjęcia.

Posted

Strasznie się cieszę :multi: :multi: Finka zapadła mi w pamięci gdy ją zobaczyłam na Przygarnę psa.
Jest śliczna, a brak uszka dodatkowo czyni ją piękną sunią :loveu::loveu:

Już się nie mogę doczekać spacerkowych zdjęć.

Posted

andegawenka napisał(a):
jeden, ale nie chodzimy tak daleko bo nie widzi. Chodźki to trakt spacerowy jeszcze z Karą - teren od Paganiniego - Komenda - dwa szpitale:-(

My z Dropkiem bywamy w wąwozie za Oratoryjną codziennie (pod warunkiem, że nie pada zbyt mocno). Dropucha zna tamtejsze psiaki i z większością się bardzo dobrze dogaduje, więc jakby coś, to my też jesteśmy chętni na wspólne spacerki :)

Posted

nija napisał(a):
ok super :) będę się odzywać!

Na zachętę zapraszam do obejrzenia zdjęć z naszych wąwozowych (i nie tylko) spacerków na stronie Dropka (link w mojej sygnaturce) :)

Posted

muzzy napisał(a):
Na zachętę zapraszam do obejrzenia zdjęć z naszych wąwozowych (i nie tylko) spacerków na stronie Dropka (link w mojej sygnaturce) :)

nija, dzięki uprzejmości muzzy'ego nawet Zu się kiedyś załapała na zdjęcia, także poznasz nas po psie w sobotę :D a tak dokładniej, to jest tu, uwieczniona na cudownych fotkach: KLIK ;)