Avilia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 nija napisał(a):Oj będę pilnować jak tylko będę mogła! Myślę,że będzie jej u mnie dobrze. i biedna Avilia...ale na szczęście jestem na dogo,macie nade mną kontrolę :P i zawsze się można ze mną kontaktować. Wrzucę zdjęcia dziś wieczorem jak już będzie u mnie Finka i znajdę 5 minut na wrzucenie ich (chociaż nie bardzo umiem je umieszczać w postach...) Najwyżej podeślesz mi fotki na maila to je wrzucę za Ciebie jak nie będziesz potrafiła. Quote
LadyS Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Avilia napisał(a):Niju tak jak napisała Jasza-pilnuj maleńkiej na początku bardzo,ale to bardzo! Chyba bym sobie nie wybaczyła tego jakby uciekła.Ona będzie straszliwie zdezorientowana. Pilnuj jej jak oka w głowie! I powiedz jej,że za jakiś czas ją odwiedzę. Myślę,że najprędzej w lutym.Aby miała czas żeby Cię pokochać i się przyzwyczaić. Ależ to boli... Boli, ale za kilka dni przyjdzie ulga, że znalazł się dobry człowiek, u którego Finka będzie miała najlepiej na świecie - wiem po sobie :) Quote
nija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 ok,będę jej pilnować jak oka w głowie. i zdjęcia Ci podeślę w takim razie,dzięki :) zaopiekuję się Finką :) a ból minie za kilka/kilkanaście dni...zawsze mija :) Quote
andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Mieszkam na Czechowie, daleko będę miła do sunieczki....? Quote
Kajusza Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 huraaaaaa! Nareszcie Finka jedzie do Niji!!!!!! Quote
Jasza Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Noooo...to już widzę te wspólne spacerki! Andegawenko...ile masz futrzaków?:eviltong: Quote
andegawenka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jeden, ale nie chodzimy tak daleko bo nie widzi. Chodźki to trakt spacerowy jeszcze z Karą - teren od Paganiniego - Komenda - dwa szpitale:-( Quote
evel Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Moja propozycja dalej aktualna, jakby coś ;) Quote
nija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 No to bardzo chętnie! :)) kiedy? muszę kupić smycz taśmową. Wysyłam właśnie Avili fotki,więc umieści je na dogo,bo ja nie bardzo wiem jak ;) :oops: Quote
nija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 ineczka ma się dobrze,na początku była zestresowana bardzo oczywiście,ale byłam już z nią na 2 spacerkach,zjadła sporo,napiła się wody przed chwilą (na początku nie chciała),leży teraz na łóżku (nie chce za bardzo na posłanku :P ) i gryzie kostkę dentystyczną dla piesków i coś czuję,że będzie ze mną spała. Pewnie wyjdę z nią jeszcze na późniejszy spacer. generalnie na spacerku szalała,biegała,ludzi obwąchiwała itd. :) Quote
Alexandra29 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 nija napisał(a):ineczka ma się dobrze,na początku była zestresowana bardzo oczywiście,ale byłam już z nią na 2 spacerkach,zjadła sporo,napiła się wody przed chwilą (na początku nie chciała),leży teraz na łóżku (nie chce za bardzo na posłanku :P ) i gryzie kostkę dentystyczną dla piesków i coś czuję,że będzie ze mną spała. Pewnie wyjdę z nią jeszcze na późniejszy spacer. generalnie na spacerku szalała,biegała,ludzi obwąchiwała itd. :) Bardzo się cieszę że podjełaś taką decyzję i zaadoptowałaś ineczkę. Życzę wam Szczęscia Dziewczyny:-) Quote
nija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Fineczka miało być,coś mi zżarło literkę ;) i dziękuję! :) :) Quote
zaba14 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 aaaaaaaa ...... !! super, super !! :) ciesze się że już jesteście razem !! Quote
evel Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 nija napisał(a):No to bardzo chętnie! :)) kiedy? Napisałam pw, jakby coś, możemy wziąć aparat ;) Quote
Alexandra29 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 nija napisał(a):Fineczka miało być,coś mi zżarło literkę ;) i dziękuję! :) :) Noja właśnie myślałam że to Fineczka, ale pomyślałam że zmieniłaś jej imię na Ineczkę hehe. Quote
Avilia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 To Nija może pora założyć wątek Fineczce na Foto-Blogach?;) A ten już dać do zamknięcia?Bo w sumie jest już nieaktualny;) I się tam wszystkie przeniesiemy... Quote
engelina_88 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 nija napisał(a):nie chce za bardzo na posłanku :P (...)w i coś czuję,że będzie ze mną spała. To akurat było do przewidzenia ;) Strasznie się cieszę, że wszystko się udało i zazdroszczę, że masz przy sobie tylu dogomaniaków chętnych na wspólne spacerki :lol: Czekam na zdjęcia. Quote
anetta Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Strasznie się cieszę :multi: :multi: Finka zapadła mi w pamięci gdy ją zobaczyłam na Przygarnę psa. Jest śliczna, a brak uszka dodatkowo czyni ją piękną sunią :loveu::loveu: Już się nie mogę doczekać spacerkowych zdjęć. Quote
Jasza Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ale fajnie! Zaraz biegnę na wątek Finki... Quote
muzzy Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 andegawenka napisał(a):jeden, ale nie chodzimy tak daleko bo nie widzi. Chodźki to trakt spacerowy jeszcze z Karą - teren od Paganiniego - Komenda - dwa szpitale:-( My z Dropkiem bywamy w wąwozie za Oratoryjną codziennie (pod warunkiem, że nie pada zbyt mocno). Dropucha zna tamtejsze psiaki i z większością się bardzo dobrze dogaduje, więc jakby coś, to my też jesteśmy chętni na wspólne spacerki :) Quote
muzzy Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 nija napisał(a):ok super :) będę się odzywać! Na zachętę zapraszam do obejrzenia zdjęć z naszych wąwozowych (i nie tylko) spacerków na stronie Dropka (link w mojej sygnaturce) :) Quote
evel Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 muzzy napisał(a):Na zachętę zapraszam do obejrzenia zdjęć z naszych wąwozowych (i nie tylko) spacerków na stronie Dropka (link w mojej sygnaturce) :) nija, dzięki uprzejmości muzzy'ego nawet Zu się kiedyś załapała na zdjęcia, także poznasz nas po psie w sobotę :D a tak dokładniej, to jest tu, uwieczniona na cudownych fotkach: KLIK ;) Quote
Recommended Posts