Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LILUtosi napisał(a):
No i chyba wiemy dlaczego Szarik cofa się ze spacerku - wraca do domu. To chyba nie miłość do mnie. Szarik po prostu boi się ciemności!!!

Nie bądz taka skromna;)

Posted

Wydałam na weta i na antybiotyki, ale potraktuje to jako koszt własny.
Ale mam pytanie czy książeczka została wysłana przez Shanię? Jeśli nie to bardzo proszę Shania o wysłanie na mój adres. Daj znać to wyśle Ci priva. Na dzisiaj założyłam mu nową.

Posted

nie została...pierniczona poczta działa u mnie jak jestem w pracy...w tych godzinach..stąd nie mam normalnie jak wysłac..przepraszam..poza tym, w tej książeczce było tylko o odrobaczeniu psa..to wszystko

Posted

Jak tylko są tam od robaczywienia to bez sensu wysyłać. Założyłam już nową i wpisałam tam kastracje i resztę. Wczoraj wyczesałam chłopaka. Ale teraz błyszczący.
Dostał też nową obroże łańcuszkową. Stosuje je u wszystkich psów, bo są przewiewne i nie powodują odleżyn na sierści.

Posted

mikoada napisał(a):
Cudny ten "nasz" Szariczek, wolę nawet nie spoglądac na wcześniejsze zdjęcia...To klapnięte uszko normalnie mnie urzekło ;)

To klapnięte uszko jest teraz jeszcze bardziej klapnięte przez ten uraz i zbierające się tam osocze plus ten antybiotyk wstrzyknięty.

Posted

LILUtosi napisał(a):
To klapnięte uszko jest teraz jeszcze bardziej klapnięte przez ten uraz i zbierające się tam osocze plus ten antybiotyk wstrzyknięty.

aaa no tak kompletnie zapomniałam, że Szarik został lekko poturbowany...

Posted

A jeszcze pytanie, co z niunią chyba , która została u tych ludzi??wiemy co się dzieje?bo mam wrażenia zapomniana jakby, ale nie czytałam, więc może się myle..

Posted

Szczeniaczek został zabrany.
Jest już w ds.
Będę miała na nich oko,żeby nie zabrali nowego...
Bo nasz Szariczek troszkę tego swojego życia tam spędził :roll:
Dobrze,że już jest bezpieczny.
Dzisiaj kilka ogłoszeń Mu zrobię.
Bo zdjęcia mamy boskie :loveu:

Niestety nie jestem w stanie w dalszym ciągu edytować pierwszego postu...
Poprosiłam moda o zmiane tytułu.
Musimy nadal zbierać deklaracje... Bo w dalszym ciągu brakuje...