megi_winters Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 LILUtosi proszę o nr konta - chcę wpłacić "stałkę" dla Szarika. Jest jeszcze kwestia jedzonka które obiecałam że zakupię - może też przeleję kaskę, bo w sumie trochę km nas dzieli a bez sensu zeby kurier czy poczta na tym zarabiała - kupicie za to co prześlę????? Quote
Akrum Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 megi_winters, to ja jestem księgową Szarika i to do mnie wpłacacie wszystkie stałe deklaracje :) Quote
Akrum Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 na karmę też możesz do mnie przesłać jednym przelewem - po co dodatkowo płacić, a ja i tak muszę podesłać do LILUtosi kaskę za kastrację i potem za hotelik, więc znów ode mnie pójdzie jednym przelewem i znów się zaoszczędzi :) wszystkie wpłaty i wydatki uzupełniane są na pierwszej stronie w poście nr 10 :) Quote
megi_winters Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 no niemota jestem straszna;))) ale poszło...mam nadzieję, ze wejdzie dzisiaj jeszcze? wysyłam Ci Akrum priv. Quote
Klaudus__ Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Akrum jak tylko dogo przestanie mi strajkować to wpiszę w pierwszym poście,że księgowość w 10 poście :) Quote
Akrum Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 megi_winters napisał(a):no niemota jestem straszna;))) ale poszło...mam nadzieję, ze wejdzie dzisiaj jeszcze? wysyłam Ci Akrum priv. dziękuję ślicznie kochana :) Klaudus_ oczywiście nie ma sprawy :) Klaudia, czy będziesz chciała, żeby LILUtosi wystawiała fakturę za dt? wg mnie nie potrzeba. tylko paragon za obcięcie jajcoli, a tak to myślę, że nie potrzeba prawda? Quote
Klaudus__ Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ja już Lilu mówiłam,że faktura nie jest nam na nic potrzebna. Quote
Akrum Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 a dostałaś już od Shania książeczkę Szarika? bo pewnie by LILUtosi potrzebowała do wpisu kastracji. Quote
Shania Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Akrum nie wysyłałam, pytałam czy to pilne bardzo, kurcze sorki ale od rana do nocy w robocie..nie mam kiedy normalnie, przepraszam Quote
coronaaj Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 LILUtosi napisał(a):To już dziś o 20.00. Trzymajcie kciukasy. Powodzenia Szarik...wszystko bedzie OK!!!! Quote
coronaaj Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Akrum napisał(a):megi_winters, to ja jestem księgową Szarika i to do mnie wpłacacie wszystkie stałe deklaracje :) Poprosze o konto, dane na pw...wplate narazie jednorazowa .... Quote
Piromanka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Przelałam Szarikowi/Carlosowi kaske za imię + 10 dodatkowo. Trzymam kciuki za odjajczenie. Quote
Akrum Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 to chyba już, miało się o 20 stej zacząć... ale się denerwuje. trzymam mocno kciuki za ciebie Carlos :) Quote
LILUtosi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Już po. Szariczek śpi obok mnie w sypialni. Musi teraz swoje odespać. Jest na zastrzyku przeciwzapalnym i przeciwbólowym. Także nie powinno go boleć. Kurcze tylko trochę tam liże. Nie wiem czy zakładać mu kołnierz. Quote
wenucja Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 LILUtosi napisał(a):Już po. Szariczek śpi obok mnie w sypialni. Musi teraz swoje odespać. Jest na zastrzyku przeciwzapalnym i przeciwbólowym. Także nie powinno go boleć. Kurcze tylko trochę tam liże. Nie wiem czy zakładać mu kołnierz. załóż mu ale potem jak sie obudzi, jak moj aresik mial jajociecie to nie mial na poczatku sily zeby sie gdziekolwiek lizac a potem rozszalal sie na calego i tylko myslal jak rozwalic kolnierz zeby sie polizac, obijal sie doslownie o wszystko. jak widac na moim awatarze kolnierz caly poklejony. przy okazji polecam Oczar, naturalny srodek wspomagajacy gojenie ran, i dezynfekujacy :) Quote
AgusiaP Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dziewczyny może macie jakieś pomysły. [SIZE="7"][SIZE="7"]BARI STARUSZEK PO KASTRACJI UCIEKŁ Z HOTELU!!! Quote
AgusiaP Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='AgusiaP']Dziewczyny może macie jakieś pomysły. [SIZE="7"][SIZE="7"]BARI STARUSZEK PO KASTRACJI UCIEKŁ Z HOTELU!!! link do wątku http://www.dogomania.pl/threads/189860-Pilne-!!!-Bari-staruszek-po-kastracji-uciekł-z-hotelu./page94 Quote
Akrum Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Szariku, jak dobrze,że wszystko się udało, że zabieg przeżyłeś bez komplikacji, mam nadzieję, że przestaniesz teraz znaczyć po domku. Quote
LILUtosi Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Na razie z tym sikaniem to kiepsko. Zrobiłam przed chwilą telefonem komórkowym. Szariczek lezy na wersalce obok mnie i się mocno luzuje. A tu blizna w trakcie gojenia. Quote
Klaudus__ Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Biedulek... Dobrze,że wszystko dobrze poszło. Teraz może odpoczywać... Quote
Akrum Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ciekawe jak miewa się dziś Carlos - tak tak, Carlos, bo na bazarku imieninowym Piromanka zaproponowała takie imie i wygrała :) Więc ciotki, od dziś Szarik jest Carlosem :) wpłyneła wpłata: megi_winters - 100 zł ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY :multi::multi::multi: Quote
Piromanka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Jak widać Carlos pomyślnie przeszedł jajocięcie ;-) I dobrze, niech sie goi szew.. Quote
LILUtosi Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 No nie wiem czy Szarik to zrozumie, bo już się przyzwyczaił do swojego imienia. No zobaczcie puszcza do Was oczko. Quote
Recommended Posts