Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale szkoda że nie w swoim domku ...
Szariczek czyści michy za dwóch więc do domu pojedzie baryłka nie Szarik. Jestem już pewna że Szarik nie chodzi z moim tz na spacer przeze mnie. Bo jak ja wyjeżdżam to cały spacer elegancko wędruje. Ale jak ja jestem w domu to zrobi co ma zrobić i w tył zwrot i sam sobie wraca. Stanie pod drzwiami i krzyczy już jestem, otwórz moja pani bo już się strasznie stęskniłem.

Posted

Wczoraj znowu Szarik był u Weta na wypuszczaniu osocza z ucha. Dostał steryd do ucha i antybiotyk pod skórę.
Wzięłam też tabletki na robaki takie lepsze na wszystko, na początku stycznia chciałabym wszystkie psiaki odrobaczyć.

Posted

LILUtosi, napisz mi proszę ile mam Ci dodatkowo przesłać wraz z pieniążkami na DT, dobrze?
Bo widzę,że wydajesz na chłopaka na weta.
Więc jednym przelewem pod koniec miesiąca będą mogły pieniążki do Ciebie przylecieć :)

Posted

Jeśli chodzi o tabletki to 1 tabletka kosztuje 7zł na 10kg, jest to trochę tańsza wersja Drontal - Dehinel Plus. Oba mają kompleksowe działanie - podobno biją wszystko. Jak zważę chłopaka to dam znać, ale przy kastracji ważył 18 kilo, to teraz nie więcej niż 25kg. Tym razem udało się zapłacić za antybiotyk i steryd tylko 30zł (ostatnio było 50zł), także nie jest źle. Kropelki na grzbiet dostał gratis od swojej ukochanej Pani. ;-)

Posted

Szariczku... To Twoja pierwsza prawdziwa wigilia - czyli świąteczny dzień spędzony bez łańcucha przy wannie.
Chociaż... Ty już teraz masz Wigilię dzień po dniu.
W związku z tym życzę Ci DOMKU o który musimy się postarać w nadchodzącym roku ;)

Posted

witaj chłopaku po świętach :)

jak tylko zacznie znow działaś konto internetowe, to od razu podam, czy jakieś pieniążki wpłynęły i zrobię też przelew dla LILUtosi za grudzień za DT :)

Posted

jutro prześlę moją "stałkę" plus coś dodatkowego dla Szarika ode mnie:)))) powinno wejsć przed weekendem!Chciałabym go keidyś odwiedzić:) juz mówiłam mojej Lamii ze to taki jej "narzeczony" by był gdybyśmy mogli mieć 2 psa:)))