Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mikoada napisał(a):
To zdjęcie mnie rozłożyło na łopatki. Bardzo się cieszę, że chłopak pomalutku dochodzi do siebie, oby tak dalej :)

Mnie też ta fotka rozwaliła :)
LILUtosi dziękujemy :)

Posted

Piekny Szarik.
Jak tak patrze,mam wrazenie ze mina mu sie zmienia. najpierw byl zwyczajnie smutny....teraz jest taki...hmm zdziwiony jakby, ze cos nie gra. Ze nie ma lancucha,zimna,tylko cieplo,miekko i przyjemnie....nastepnym razem bedzie sie juz pewnie cieszyl pelnym pyskiem:)

Posted

Nie napisałam jeszcze że od wczoraj zaczyna tak jakby się bawić ze mną, czyli ugina przednie łapy, tyłek do góry i skacze, no wiecie - tak jak to psy robią. I wtedy przez chwilę się śmieje.

Posted

Cieszymy się ,że Szarik może nareszcie normalnie żyć -po latach niewoli i poniewierki w tamtej melinie .Nie daje mi jednak spokoju świadomość,że tam na jego miejsce ci podli ludzie wzięli już szczeniaczka ,ktory będzie mial taką gehennę cale lata ,jakiej doznawal tam Szarik ....Co zrobić,by uniemożliwić mękę kolejnego psa w tamtej melinie ,jak to przerwać ..? Chyba nie jest to możliwe a takich psów jest b.dużo,niestety...

Posted

[quote name='andegawenka']Mam prośbę, czy można zmienić tytuł wątku, bo to o znalezieni już nie mam sensu, ale pozostawić część pierwotnego tytułu np w treści wannę ....Dziękuję
Jakby można było to już dawno bym zmieniła.
Mam od kilku dni problem z edycją, dlatego tytuł jest nadal taki.

Posted

[quote name='LILUtosi']Próbowałaś Edycją zaawansowaną?

Tak tak, niestety mam problem tego typu,że jak tylko klikam "edytuj" zaraz mnie wywala z dogo...
O której jutro kastracja??
Kciukasy za chłopaka trzymać musimy.

Posted

trzeba kliknąć dwa razy w edytuj post za którymś razem się uda
widzę że Szarik już gipsu nie ma , bo czytałam że mu przeszkadzał ...zdjęty ?
ślicznota z niego straszny :loveu: