Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku, jakie super zdjęcia :)
Też mi się wydaje, że Carlos dostał więcej ciałka :) I nawet już luzem biega po lesie :)
A to zdjęcie mi się podoba najbardziej

Posted

Nie jestem zwolenniczką zbyt szybkiego puszczania psa ze smyczy, ale mamy już doświadczenie i wiemy który pies może tego zaszczytu dostąpić.
Np mój hasky jest z nami od 4 lat ale nie puszczamy go, bo jest uciekinier. Szarik/Carlos nie odstępuje nas ani na chwile. Jak nas traci z oczu to wariuje, wyje, piska. A patrzy za Nikitką, która chodzi gdzie chce a ma wszystko w pompie.

Posted

Niestety ale chłopak od początku wylizywał sobie namiętnie przyrodzenie, a teraz po kastracji robi to dwa razy częściej. Mam dwa klosze, jeden niestety nie do końca zdał egzamin bo zbyt mały ( na zdjęciach poniżej), a drugi zbyt duży (nie dał nam spać wczoraj w nocy tłukąc się o wszystko). Postanowiłam dzisiaj unieszczęśliwić go innym ustrojstwem zwanym kagańcem. Zobaczcie jak się męczy chłopak.

Posted

no najwyrażniej lubi sobie ...hmm, polizać:)mam teraz sunie po sterylce i zdjęła sobbie ubrano na 3 dzień, włożyłam jej , ale ona znowu zdjęła i jest bez....już mija 10 dzień a ona nic, nie liże nie drapie, anioł nie pies, a ja po cichaczu z pracy wpadałam, żeby zobaczyć co i jak ..serio, super:)

Posted

pewnie Szarika mocno swędzi, może też ciągną go te szwy...
A może by mu jakąś maścią tam smarować, typu Alantan dla ludzi - wtedy mu się tam troszkę nawilży, nie bedzie tak swędziło, przestanie się interesować?
no chyba że kaganieć zdaje rezultat - to nie ma co kombinować. Kilka dni i będzie po krzyku :)

Posted

ick napisał(a):
Śliczne fotki,,:lol:
A nawet niech się pomęczy w kagańcu:lol:.Najważniejsze aby się to szybko zagoiło.

...no jasne, nie będzie infekcji....wytrzyma:p

...a to dlatego tak patrzy w dal. stadko mu się rozleciało. Po tym zgubieniu Szarika jesteśmy przewrażliwione;)

Posted

LILUtosi napisał(a):
Nie jestem zwolenniczką zbyt szybkiego puszczania psa ze smyczy, ale mamy już doświadczenie i wiemy który pies może tego zaszczytu dostąpić.
Np mój hasky jest z nami od 4 lat ale nie puszczamy go, bo jest uciekinier. Szarik/Carlos nie odstępuje nas ani na chwile. Jak nas traci z oczu to wariuje, wyje, piska. A patrzy za Nikitką, która chodzi gdzie chce a ma wszystko w pompie.

hmm... no ale tego to się tak po oczach poznać chyba nie da :) Osobiście uważam, że póki pies się nie przyzwyczai trochę do nowych ludzi i nie nauczy przychodzenia na wołanie (właśnie do tych ludzi) to puszczanie go ze smyczy jest ryzykowne. No ale to Twoja odpowiedzialność i Twoja decyzja. Mam nadzieję, że Carlosowi nic nie strzeli do głowy i będzie grzecznie się Was pilnował :)

Posted

LILUtosi, jak bedziesz miała chwilkę czasu, to sprawdź proszę, czy pieniążki, które Ci przelałam dotarły do Ciebie na konto - bedę wdzięczna :)
Ucałuj Carlosa w nochalek :)

Posted

dobrze , że jest u ciebie, bo ja niestety...chyba bym go już nie puściła nigdzie...bałabym sie koszmarnie..ale chyba nie ma sie co dziwić:)najważniejsze, że jest chłopak szczęśliwy.nawet nie umiem napisac co czuję, bo i tak literkami tego nie wyrażę..