Piromanka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Avilia']Dług w lecznicy za Szarika/Carlosa wynosi: Szarik/Carlos-307,41zł Czy ktoś pomoże to spłacić?Choćby bazarek... Ale jak to? W rozliczeniu na pierwszej stronie widnieje, ze Carlos jest na plusie... Quote
Akrum Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 no właśnie ja czekam na nr konta do przelania pieniażków z jednorazówek na spłatę pobytu Szarika w lecznicy. Ciocie, podajcie nr konta, komu przelać na uregulowanie płatności w lecznicy?? Quote
2010 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A co słychać u :loveu:Szarika/Carlosa? czy wszystko dobrze się goli..? Quote
Klaudus__ Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Akrum']no właśnie ja czekam na nr konta do przelania pieniażków z jednorazówek na spłatę pobytu Szarika w lecznicy. Ciocie, podajcie nr konta, komu przelać na uregulowanie płatności w lecznicy?? Pieniążki bezpośrednio do lecznicy przelać trzeba. Poza tym zostanie do spłacenia paliwo - co dziewczyny jechały. Ale na to spróbuję choć jakiś bazarek zrobić,bo Szarik pomimo,że na plusie to 100% deklaracji nie ma - od samego początku właśnie tego się bałam - że z płatnością zostanę sama... Akrum podeślę Ci później konto lecznicy. Czy Wy też macie taki problem z edycją pierwszej strony?? Mam kilka wątków które jestem w stanie edytować,natomiast inne jak chcę edytować to zaraz mnie z dogo skutecznie wywala... Quote
Akrum Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 to czekam w takim razie na pw do Ciebie Klauduś i napisz mi jeszcze raz ile dokładnie przesłać do lecznicy :) Jak się czujes psiaku?? nadal interesujesz się miejscem po jajeczkach?? Quote
LILUtosi Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Niestety nadal, choć już coraz mniej.Za to co innego mnie niepokoi. Chłopak dość intensywnie też wylizuje łapki a dokładnie staw ten pierwszy od pazurków. U ludzi to nadgarstek ;-) nie wiem jak u psów. Nie wiem czy go bolą stawy w tym miejscu czy jest to taki odruch zajęcia się czymś. Dzisiaj próbował zdominować Bilona, nowego tymczasa poprzez kopulowanie. Z miłych rzeczy to miło patrzeć jak się cieszy, kiedy kogoś dłużej nie widzi albo patrzeć jak się bawi podskakując i zaczepiając. Z sikaniem problem się skończył!!! Quote
Akrum Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 No to super, że już chłopak nie znaczy w domu :) Bawi się? o matko, to musi być na prawdę super widok :) A ten "nadgarstek"... albo go bolą faktycznie stawy, albo po prostu przyzwyczajenie z meliny... tam nie miał co robić całymi dniami i może to było jego jedyne zajęcia?? tak sobie spędzał czas? Quote
Akrum Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 konto Carlosa wzbogaciło się o: paulinken - 10 zł tula - 20 zł bardzo dziękujemy,że pamiętacie o deklaracjach stałych Quote
mikoada Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jak się miewa nasz śliczny chłopak??? Czy ta paskudna pogoda mu nie dokucza?? Quote
Akrum Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 i ja się dopytuję jak mój ulubiony psiak się czuje? Quote
wenucja Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 no wlasnie tez bym chciala wiedziec ;) Quote
Olena84 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Przepraszam Was dziewczyny za off,a lae sunia ma czas dzis do 16... http://www.dogomania.pl/threads/1952...3#post15707203 Quote
Shania Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jak tam kochanie się miewa???? I oczywiście Dyminy..17.10.10..kto może zapraszamy!!Potrzebne wsparcie A niunia hop na górę:) Quote
Olena84 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Właśnie jak tam Szarik? Moja wpłata pojdzie dzisiaj. Quote
Olena84 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Puszcze dzis przelew za 2 miesiace - listopad i grudzien, to juz bede na bierzaco do konca roku, a jesli Szarik znajdzie domek (oby, oby), to bedzie na co innego... Quote
Piromanka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Czy Carlos nadaje sie juz do adopcji? Czy jest oglaszany? Quote
LILUtosi Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Czuje się bardzo dobrze, socjalizuje się coraz lepiej, chodzi za człowiekiem nie odstępując na krok. Zawsze leży blisko. Postawiłam mu legowisko koło łóżka, bo leżał na podłodze. A tak śpi spokojnie całą noc. Je za trzech. Zje swoją miskę i leci wyczyścić innym, o ile tam jeszcze coś zostało. ;-) Quote
Olena84 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Moja wpłata poszła na listopad i grudzień od razu. Quote
andegawenka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Zadumany Szarik, pieknie zadbany.... Quote
Akrum Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 suuuper :) na reszcie Carlos wie, co to dom, zawsze pełna miska, ciepłe posłanko i MIŁOŚĆ człowieka :) Quote
Shania Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 jaki on śliczny:):):)a napisz jak z załatwianiem?? Quote
Recommended Posts