Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Avilia']Dług w lecznicy za Szarika/Carlosa wynosi:

Szarik/Carlos-307,41zł

Czy ktoś pomoże to spłacić?Choćby bazarek...

Ale jak to? W rozliczeniu na pierwszej stronie widnieje, ze Carlos jest na plusie...

Posted

no właśnie ja czekam na nr konta do przelania pieniażków z jednorazówek na spłatę pobytu Szarika w lecznicy.
Ciocie, podajcie nr konta, komu przelać na uregulowanie płatności w lecznicy??

Posted

[quote name='Akrum']no właśnie ja czekam na nr konta do przelania pieniażków z jednorazówek na spłatę pobytu Szarika w lecznicy.
Ciocie, podajcie nr konta, komu przelać na uregulowanie płatności w lecznicy??

Pieniążki bezpośrednio do lecznicy przelać trzeba.
Poza tym zostanie do spłacenia paliwo - co dziewczyny jechały.
Ale na to spróbuję choć jakiś bazarek zrobić,bo Szarik pomimo,że na plusie to 100% deklaracji nie ma - od samego początku właśnie tego się bałam - że z płatnością zostanę sama...

Akrum podeślę Ci później konto lecznicy.

Czy Wy też macie taki problem z edycją pierwszej strony??
Mam kilka wątków które jestem w stanie edytować,natomiast inne jak chcę edytować to zaraz mnie z dogo skutecznie wywala...

Posted

to czekam w takim razie na pw do Ciebie Klauduś i napisz mi jeszcze raz ile dokładnie przesłać do lecznicy :)

Jak się czujes psiaku?? nadal interesujesz się miejscem po jajeczkach??

Posted

Niestety nadal, choć już coraz mniej.Za to co innego mnie niepokoi. Chłopak dość intensywnie też wylizuje łapki a dokładnie staw ten pierwszy od pazurków. U ludzi to nadgarstek ;-) nie wiem jak u psów. Nie wiem czy go bolą stawy w tym miejscu czy jest to taki odruch zajęcia się czymś.
Dzisiaj próbował zdominować Bilona, nowego tymczasa poprzez kopulowanie.
Z miłych rzeczy to miło patrzeć jak się cieszy, kiedy kogoś dłużej nie widzi albo patrzeć jak się bawi podskakując i zaczepiając. Z sikaniem problem się skończył!!!

Posted

No to super, że już chłopak nie znaczy w domu :)
Bawi się? o matko, to musi być na prawdę super widok :)

A ten "nadgarstek"... albo go bolą faktycznie stawy, albo po prostu przyzwyczajenie z meliny... tam nie miał co robić całymi dniami i może to było jego jedyne zajęcia?? tak sobie spędzał czas?

Posted

Czuje się bardzo dobrze, socjalizuje się coraz lepiej, chodzi za człowiekiem nie odstępując na krok. Zawsze leży blisko. Postawiłam mu legowisko koło łóżka, bo leżał na podłodze. A tak śpi spokojnie całą noc. Je za trzech. Zje swoją miskę i leci wyczyścić innym, o ile tam jeszcze coś zostało. ;-)