coronaaj Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Akrum napisał(a):witaj chłopaku po świętach :) jak tylko zacznie znow działaś konto internetowe, to od razu podam, czy jakieś pieniążki wpłynęły i zrobię też przelew dla LILUtosi za grudzień za DT :) Szariczek na fotach super....Dosiego Roku!!! Poprosze o konto i dane na pw.... Quote
Akrum Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 coronaaj napisał(a):Szariczek na fotach super....Dosiego Roku!!! Poprosze o konto i dane na pw.... poszło na pw :) wpłynęły pieniążki od: magda222 - 50 zł megi_winters - 50 zł ślicznie dziękujemy za pamięć o chłopaku :) Quote
yoko100 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ciotki powiedzcie mi bo ostatnio sie zagubilam wplacalam za grudzien??bo jesli nie to konta nie mam bo patrzylam Quote
Akrum Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 yoko100 za grudzień jeszcze nie wpłacałaś, zaraz podeslę pw z nr konta :) Quote
coronaaj Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Szarikowi i Wszystkim cioteczkom psiaczkom, kotkom... Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
mikoada Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Lilutosi Twoje zdjęcia są fantastyczne ;) Szariczek wygląda na nich cudnie... Dziewczyny czy Szarik ma w ogóle jakieś ogłoszenia??? Quote
agni Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 przepraszam za offa, ale ta sunia potrzebuje pomocy... http://www.dogomania.pl/threads/1993...8#post16027078 Quote
Piromanka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Zdjęcia przepiękne... Gdzie jest tekst do ogłoszeń, który mogłabym wykorzystać? Quote
Akrum Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Chłopak jeszcze nie miał chyba robionych ogłoszeń, więc tekstu jeszcze nie ma... ale czas o nim pomyśleć. kto chętny coś napisać dla chłopaka? Quote
Akrum Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 wpłynęły pieniążki od: israel - 10 zł ślicznie dziękujemy :) poszła opłata za hotelik + opłaty u weta = 450 zł LILUtosi potwierdź jak pieniążki dotrą do Ciebie :) Quote
LILUtosi Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Chłopak jest jak najbardziej adopcyjny. Nie dawałabym go do domu z dziećmi poniżej 10 roku - nie lubi nagłych ruchów i łapania pod brzuch. Do obcych wyskakuje. Nawet do osób już znanych (np mój ojciec był u nas dwa dni) jak chciał go ode mnie odciągnąć wyskoczył z zębami - właściwie wpadł w szał. Musiałam go uspakajać. Po za tym wierny jak prawdziwy pies. Ja do ubikacji, on za mną, ja do kuchni on za mną - chodzi jak przywiązana kula u nogi. Z wad - ujada jak się go zostawia samego w domu. Po jakimś czasie się uspakaja ale jest naprawdę uparty. To zrobił przedwczoraj jak go zamknęłam samego w salonie: Quote
Akrum Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 oj chłopaku nasz kochany, to ty tak się odwdzięczasz za ciepły i mięciutki kąt? i pelną miskę, spacerki i miłość? ale wybaczamy - mam nadzieję,że LILUtosi też :) po tym co przeżywałeś przez te 8 lat u alkoholików... Quote
LILUtosi Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Wybaczyłam Fuksowi obiektyw za 1800 to i Szarikowi kawałek bramki ;-) Quote
Akrum Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 wpłynęły pieniążki od: Tula - 20 zł Pyrdka - 20 zł ślicznie cioteczkom dziękujemy Quote
Olena84 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Po prostu wierny jak pies jest! Tylko moze troche za bardzo:( Quote
mercy Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 kopiuję elu z miau Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f...04991#p6904991 Zgosiłam kandydaturę BUDRYSKA do pomocy organizowanej przez iPets: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=121815&p=6904991#p6904991 Proszę o oddanie głosu! Quote
Klaudus__ Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Akrum']Chłopak jeszcze nie miał chyba robionych ogłoszeń, więc tekstu jeszcze nie ma... Niewiele,ale kilka Mu zrobiłam. I są cały czas odświeżane. Quote
Recommended Posts