Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wpłynęły kolejne pieniążki:

łagierek - 30 zł
paulinken - 10 zł

ślicznie dziękujemy
i do ziemi się kłaniamy wszystkim, którzy o chłopaku pamiętają

Posted

prosimy o uregulowanie wpłat za grudzień następujące osoby:

yoko100
pietrucha204

Jednocześnie informuję, iż deklaracji stałych mamy tylko 200 zł, a DT miesięcznie kosztuje 400... brakuje nam połowy deklaracji...
Kto może proszę niech porozsyła wątek na pw i zaprosi tu kilka osób...
NIE POZWÓLMY BY CHŁOPAK MUSIAŁ OPUŚCIĆ DT I ALBO POJECHAĆ DO SCHRONU ALBO WRÓCIĆ DO MELINY... :-(

Posted

Odpowiadając na prośbę Akrum:

Album na fb dla Szarika:

http://www.facebook.com/album.php?aid=26657&id=100001185680426&saved#!/album.php?aid=26657&id=100001185680426

A oto wydarzenie:

http://www.facebook.com/event.php?eid=186342261394211&num_event_invites=256

Będę potrzebowała danych do konta na które można wpłacać pieniążki, później bieżących informacji o wpłatach:)
Czy na wątku Szarika jest ktoś bardziej zorientowany w jego sprawach i posiadający konto na fb? Ktoś, kogo kogo mogłabym uczynić adminem wydarzenia?
Jeśli tak proszę o nick na fb :)

Posted

Akrum: widzę ze sprawa jest mega poważna, nie wchodziłam ostatnio za zcesto wiec nie wiedziałam że jest tak mało uzbierane:( Ja prześlę jakąś sumkę dla mojego Szariczka :) i namówię Ukochanego zeby też coś przelał, moze jakoś przebiedujemy do końca miesiąca? wtedy wyślę swoja stałkę + coś ponad;)

Posted

Akrum, kochana, wysłałam 40 zł , powinno wejść spokojnie do jutra, bo jakos tak szybko te przelewy z mojego banku lecą;) Dzisiaj też coś pójdzie od mojego Ł. więc moze to trochę zasili konto Szariczka!

Posted

czy Szarik jest obecnie do adopcji? czy na razie tylko zbiera się na hotelik? sorki ale nie dam rady przeczytać całego wątku
finansowo nie mogę pomóc ale z ogłoszeniami to bardzo chętnie tylko dajcie znać

Posted

diana79 napisał(a):
czy Szarik jest obecnie do adopcji? czy na razie tylko zbiera się na hotelik? sorki ale nie dam rady przeczytać całego wątku
finansowo nie mogę pomóc ale z ogłoszeniami to bardzo chętnie tylko dajcie znać

Szarik jest jak najbardziej gotowy do adopcji.

Posted

megi_winters napisał(a):
czy wiadomo ile jeszcze brakuje??? zwiększam swoją "stałkę" do końca jego pobytu w hoteliku na 100 zł miesięcznie - wpłacę to pod koniec miesiąca.

o jeża megi... ślicznie dziękujemy :)
jesteś wielka - bardzo wspierasz naszego chłopaka :):):)

ogólnie za DT płacimy około 400 zł miesięcznie
deklaracji stałych mamy 200 zł
po podniesieniu Twojej deklaracji do 100 zł, stałych deklaracji będzie: 265 zł, więc brakuje jeszcze 135 zł stałych deklaracji.

Posted

dobra! mój Łukasz daje stałą wpłatę 50 zł dla Szarika:)))) Akrum kochana, proszę o pełne dane do przelewu, bo z jego konta nie chce przyjmować bez pełnego adresu:((( Czyli już trochę mniej nam brakuje!:)