Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam na bazarek cegiełkowy w połowie przeznaczony na Szarika:)
Tworzymy zbiór najlepszych życzeń Świątecznych i Noworocznych, nierzadko własnego autorstwa (mam nadzieję;-) ).
Zapraszam do dodawania życzeń, podrzucania lub spisywania od nas życzeń i wysyłania w świat:smile:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/249401-PODZIEL-SI%C4%98-%C5%BBYCZENIAMI-Bazarek-trwa-do-20-XII-do-godz-21-00?p=21638713#post21638713

Pozdrawiam!

Posted

[quote name='Maciek777']Zapraszam na bazarek cegiełkowy w połowie przeznaczony na Szarika:)
Tworzymy zbiór najlepszych życzeń Świątecznych i Noworocznych, nierzadko własnego autorstwa (mam nadzieję;-) ).
Zapraszam do dodawania życzeń, podrzucania lub spisywania od nas życzeń i wysyłania w świat:smile:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/249401-PODZIEL-SIĘ-ŻYCZENIAMI-Bazarek-trwa-do-20-XII-do-godz-21-00?p=21638713#post21638713

Pozdrawiam!

Wątku Szarika prosze do zapraszania na bazarek nie używać! :mad:

Posted

[quote name='Olena84']Wątku Szarika prosze do zapraszania na bazarek nie używać! :mad:[/QUOTE]

nawet jak to jest bazarro na Szarika? :-o surowa ciotka Olena...

Posted

[quote name='Maciek777']A gdzie jest na to odpowiednie miejsce?:roll:[/QUOTE]

[quote name='sharka']nawet jak to jest bazarro na Szarika? :-o surowa ciotka Olena...[/QUOTE]

[quote name='sharka']pierwszy post tego wątku ;)[/QUOTE]

Chciałam żeby ktos tu hoopnął;) i aż trzy posty napisaliście;)

Posted

[quote name='Olena84']Chciałam żeby ktos tu hoopnął;) i aż trzy posty napisaliście;)[/QUOTE]

jest jeszcze gorzej - teraz mi się wątek w subskrypcjach zapisał :eviltong:

Posted

[quote name='Maciek777']Ja bym wolał od razu ban:evil_lol:[/QUOTE]

wujaszku a wszystko przez Twój bazarek... :mad:

A tak na serio to zaglądałam wieki temu do Szarika, później mnie wywiało, myślałam że dupkę grzeje w domku ...

Posted

[quote name='sharka']wujaszku a wszystko przez Twój bazarek... :mad: [/QUOTE]
A chciałem dobrze:( Chyba będę musiał go odwołać lub chociaż przenieść cały dochód na Sama:shake::diabloti:

Posted

[quote name='Maciek777']A chciałem dobrze:( Chyba będę musiał go odwołać lub chociaż przenieść cały dochód na Sama:shake::diabloti:[/QUOTE]

Ech, Maćku wybacz!

Posted

[quote name='sharka']a u mnie pusto w portfelu... tylko mogę gupoty pleść coby wątek na przodku był...[/QUOTE]

Hoopanie dobre takze!!! Był moment, że gadałam tu do siebie albo byłyśmy we dwie, trzy:(.
Mimo wszystko przypominam, że Szarik nie ma 122zł deklaracji, ale na razie niestety poza jednorazowymi nie ma na to szansy:(

Posted

[quote name='Olena84']Hoopanie dobre takze!!! Był moment, że gadałam tu do siebie albo byłyśmy we dwie, trzy:(.
Mimo wszystko przypominam, że Szarik nie ma 122zł deklaracji, ale na razie niestety poza jednorazowymi nie ma na to szansy:([/QUOTE]
Pamiętam :(... Moja wpłata była już odnotowana, bo to było w X jak się nie mylę, a że śledziłam wątek, to widziałam, że jego budżet ma się dobrze. Ale pamiętam o Szariku... choć nie zawsze piszę. Mniej zaglądałam ostatnio. Nie mogę się zdeklarować na stałe, bo z pracą różnie ale w potrzebie, w miarę możliwości pomogę kochanemu pycholowi:loveu:

Posted

[quote name='maarit']Pamiętam :(... Moja wpłata była już odnotowana, bo to było w X jak się nie mylę, a że śledziłam wątek, to widziałam, że jego budżet ma się dobrze. Ale pamiętam o Szariku...[/QUOTE]

Są bazarki i dopiero od miesiaca - dwóch brakuje na deklaracje, ale za miesiac juz nie bedzie wesoło, a Szarik dodatkowo jest coraz starszy i moze potrzebowac więcej badań, leków itp...

Posted

[quote name='Olena84']Są bazarki i dopiero od miesiaca - dwóch brakuje na deklaracje, ale za miesiac juz nie bedzie wesoło, a Szarik dodatkowo jest coraz starszy i moze potrzebowac więcej badań, leków itp...[/QUOTE]

Wiem :( i tak jak dopisałam wyżej - w miarę możliwości postaram się coś wpłacać...

Posted

A tak na serio to zaglądałam wieki temu do Szarika, później mnie wywiało, myślałam że dupkę grzeje w domku ...

Szarik grzeje doopke w domku u Lilutosi. Do tego ma jeszcze pielegniarkę.