Maciek777 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Zapraszam na bazarek cegiełkowy w połowie przeznaczony na Szarika:) Tworzymy zbiór najlepszych życzeń Świątecznych i Noworocznych, nierzadko własnego autorstwa (mam nadzieję;-) ). Zapraszam do dodawania życzeń, podrzucania lub spisywania od nas życzeń i wysyłania w świat:smile: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249401-PODZIEL-SI%C4%98-%C5%BBYCZENIAMI-Bazarek-trwa-do-20-XII-do-godz-21-00?p=21638713#post21638713 Pozdrawiam! Quote
Olena84 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Maciek777']Zapraszam na bazarek cegiełkowy w połowie przeznaczony na Szarika:) Tworzymy zbiór najlepszych życzeń Świątecznych i Noworocznych, nierzadko własnego autorstwa (mam nadzieję;-) ). Zapraszam do dodawania życzeń, podrzucania lub spisywania od nas życzeń i wysyłania w świat:smile: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249401-PODZIEL-SIĘ-ŻYCZENIAMI-Bazarek-trwa-do-20-XII-do-godz-21-00?p=21638713#post21638713 Pozdrawiam! Wątku Szarika prosze do zapraszania na bazarek nie używać! :mad: Quote
sharka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Olena84']Wątku Szarika prosze do zapraszania na bazarek nie używać! :mad:[/QUOTE] nawet jak to jest bazarro na Szarika? :-o surowa ciotka Olena... Quote
Maciek777 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Olena84']Wątku Szarika prosze do zapraszania na bazarek nie używać! :mad:[/QUOTE] A gdzie jest na to odpowiednie miejsce?:roll: Quote
sharka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Maciek777']A gdzie jest na to odpowiednie miejsce?:roll:[/QUOTE] pierwszy post tego wątku ;) Quote
Olena84 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Maciek777']A gdzie jest na to odpowiednie miejsce?:roll:[/QUOTE] [quote name='sharka']nawet jak to jest bazarro na Szarika? :-o surowa ciotka Olena...[/QUOTE] [quote name='sharka']pierwszy post tego wątku ;)[/QUOTE] Chciałam żeby ktos tu hoopnął;) i aż trzy posty napisaliście;) Quote
sharka Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Olena84']Chciałam żeby ktos tu hoopnął;) i aż trzy posty napisaliście;)[/QUOTE] jest jeszcze gorzej - teraz mi się wątek w subskrypcjach zapisał :eviltong: Quote
Olena84 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Jak nie będziesz sie meldować przynajmnie raz na dwa dni bedzie ban! Quote
Maciek777 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Olena84']Jak nie będziesz sie meldować przynajmnie raz na dwa dni bedzie ban![/QUOTE] Ja bym wolał od razu ban:evil_lol: Quote
zozola77 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 dobrze ze nie bam bam :mad: Olena Ty spryciulo ;) Quote
sharka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Maciek777']Ja bym wolał od razu ban:evil_lol:[/QUOTE] wujaszku a wszystko przez Twój bazarek... :mad: A tak na serio to zaglądałam wieki temu do Szarika, później mnie wywiało, myślałam że dupkę grzeje w domku ... Quote
Olena84 Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 I ciotki się znalazły jak chłopak przy kasie - wstydziłybyście się! Quote
Maciek777 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='sharka']wujaszku a wszystko przez Twój bazarek... :mad: [/QUOTE] A chciałem dobrze:( Chyba będę musiał go odwołać lub chociaż przenieść cały dochód na Sama:shake::diabloti: Quote
Olena84 Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='Maciek777']A chciałem dobrze:( Chyba będę musiał go odwołać lub chociaż przenieść cały dochód na Sama:shake::diabloti:[/QUOTE] Ech, Maćku wybacz! Quote
ivette3 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Olena84']I ciotki się znalazły jak chłopak przy kasie - wstydziłybyście się![/QUOTE] Jak sobie życzysz :oops::oops::oops::evil_lol: Quote
maarit Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Olena84']I ciotki się znalazły jak chłopak przy kasie - wstydziłybyście się! Ode mnie Szarik dostał grosika Nie "pozwolem siem" obrażać:mad: Quote
Olena84 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 O masz :oops:. A Szarik znowu bogaty! Zaraz dopiszę wpłąty do postu nr 2. Quote
sharka Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 a u mnie pusto w portfelu... tylko mogę gupoty pleść coby wątek na przodku był... Quote
Olena84 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='sharka']a u mnie pusto w portfelu... tylko mogę gupoty pleść coby wątek na przodku był...[/QUOTE] Hoopanie dobre takze!!! Był moment, że gadałam tu do siebie albo byłyśmy we dwie, trzy:(. Mimo wszystko przypominam, że Szarik nie ma 122zł deklaracji, ale na razie niestety poza jednorazowymi nie ma na to szansy:( Quote
maarit Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Olena84']Hoopanie dobre takze!!! Był moment, że gadałam tu do siebie albo byłyśmy we dwie, trzy:(. Mimo wszystko przypominam, że Szarik nie ma 122zł deklaracji, ale na razie niestety poza jednorazowymi nie ma na to szansy:([/QUOTE] Pamiętam :(... Moja wpłata była już odnotowana, bo to było w X jak się nie mylę, a że śledziłam wątek, to widziałam, że jego budżet ma się dobrze. Ale pamiętam o Szariku... choć nie zawsze piszę. Mniej zaglądałam ostatnio. Nie mogę się zdeklarować na stałe, bo z pracą różnie ale w potrzebie, w miarę możliwości pomogę kochanemu pycholowi:loveu: Quote
Olena84 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='maarit']Pamiętam :(... Moja wpłata była już odnotowana, bo to było w X jak się nie mylę, a że śledziłam wątek, to widziałam, że jego budżet ma się dobrze. Ale pamiętam o Szariku...[/QUOTE] Są bazarki i dopiero od miesiaca - dwóch brakuje na deklaracje, ale za miesiac juz nie bedzie wesoło, a Szarik dodatkowo jest coraz starszy i moze potrzebowac więcej badań, leków itp... Quote
maarit Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Olena84']Są bazarki i dopiero od miesiaca - dwóch brakuje na deklaracje, ale za miesiac juz nie bedzie wesoło, a Szarik dodatkowo jest coraz starszy i moze potrzebowac więcej badań, leków itp...[/QUOTE] Wiem :( i tak jak dopisałam wyżej - w miarę możliwości postaram się coś wpłacać... Quote
bakusiowa Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 A tak na serio to zaglądałam wieki temu do Szarika, później mnie wywiało, myślałam że dupkę grzeje w domku ... Szarik grzeje doopke w domku u Lilutosi. Do tego ma jeszcze pielegniarkę. Quote
Recommended Posts