Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z mojego bazarku będzie ok 70-80zł, Małgoska też będzie miała coś z bazarku dla Szarika;), wiec na lek powinno sie uzbierac, mogę założyć, tylko muszę dojsc jak sie zamawia, bo nigdy na allegro nie kupowałąm nic, zawsze kogoś o to prosiłam nawet dla siebie :oops:

Posted

[quote name='LILUtosi']Mi lekarz polecił to. Podobno dobra proporcja ceny do jakości.

Skład jest zbliżony do Arthroflexu llecz zawiera wypełniacze które zawierają tabletki i mączkę kostno-mięsną z innych zwierząt. Nie wiadomo co to jest.

Posted

Olena84 napisał(a):
Z mojego bazarku będzie ok 70-80zł, Małgoska też będzie miała coś z bazarku dla Szarika;), wiec na lek powinno sie uzbierac, mogę założyć, tylko muszę dojsc jak sie zamawia, bo nigdy na allegro nie kupowałąm nic, zawsze kogoś o to prosiłam nawet dla siebie :oops:

z mojego będzie ponad 100 zł

Posted

Budrysek mi podała. Nazywa się Inflamex.
Wydaje mi się, że najlepszy będzie jednak Athroflex. Ten , króry podala Lida ma bardzo zbliżony skład.
Jednak trzeba podawać większa dawkę niż to jest przy Arthrofleksie. Taka buta pół litra będzie na długo.
Tylko trzeba do jedzenia gotowanego bo jest w płynie. Nie wiem czy u Lilu jest gotowane czy suche.

Posted

[quote name='LILUtosi']A to ten ma sraczkę a drugi wymiotuje a trzeciemu w brzuchu się przelewa. Sama nie wiem. Ryż marchewka i mięso - wszystko gotowane a jednak są problemy.[/QUOTE]
Jeśli chodzi o pierwszą dolegliwość;) to wystarczy, że moim dodam do miski (do gotowanego) garstkę suchego przed podaniem lub skibkę chleba i od razu po problemie:roll:

[quote name='Olena84']Czy ktos mógłby zamówić lek, kto ma konto na allegro???? Od razu prześlę kaskę![/QUOTE]
Mógłbym. Nawet niedrogo Ci za to policzę;)