Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

LILUtosi napisał(a):
Dzisiaj ściągnął sobie z blatu mielone z szynki -wie co dobre.

OOO jaki kochany :loveu: ...dzielny i zaradny :evil_lol: ...a do tego dba aby ktoś inny nie nabawił się cellulitu .Taki pies to skarb po prostu :D

Edited by ivette3
Posted

LILUtosi napisał(a):
Dzisiaj ściągnął sobie z blatu mielone z szynki -wie co dobre.

Czyli mięsko było bardzo dobrej jakości. Tych "chemicznych" nie chcą nawet powąchać :)

Posted

odwiedzam zaradnego i mądrego Szarika :)

smacznego psiaku ;)
ale pamiętaj, warzywka też dobre, więc czasami jakąś marchewkę ze stołu też warto ściągnąć :)

Posted

No niestety często tak się dzieje,że staruszki ślepną,głuchną i zaczynają brudzić w domu :(.Trudne to jest dla opiekunów...ale cóż robić? w miarę walczyć z tym i kochać dalej :roll:

Posted

On jeszcze nie taki staruszek. Ale jak jest oddzielony jakąś przegrodą ode mnie to dostaje szału raz większego raz mniejszego. Raz dyszy jakby przebiegł maraton, oczywiście drze mordę, nie ważne że mnie widzi czy słyszy. A teraz zauważyłam że idzie nalać - to chyba złośliwe. Lub tak wyładowuje stres.

Posted

[quote name='ivette3']Zazdrości się wolności cooo? :cool3::eviltong:

Powiem Wam że na początku fizycznie było ciężej ale psychicznie lżej. :razz: A teraz i fizycznie lżej bo mam wolontariusza co nie miał gdzie mieszkać i bardzo dobrze ogarnia ciężkie sprawy.

A Szarik jak miał tak ma to w pompie:

Słuchajcie może by zrobić jakieś wydarzenie Szarika na fejsie - zbiera na leki na stawy.