Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sharka']ech, mi też by taki dzień odpowiadał... no może dwa razy jedzonko... ;)[/QUOTE]

ej no :mad:;) ...byłam pierwsza ...ciasno się zaczyna robić na tej Szarika kanapie :cool3:.Może ktoś się zlituje i zabierze Szarika do siebie...na stałe oczywiście ? .... a cioteczkom z dogo kanapa w spadku zostanie? :loveu: ...to by rozwiązało problem :eviltong:

Posted

[quote name='LILUtosi']Jak cioteczki gotują i sprzątają to zapraszam :eviltong:[/QUOTE]

[IMG]http://forum.legionisci.com/images/smilies/e_zastanawia.gif[/IMG] ....coś mi tu "pachnie" podstępem.O ile wiem, to Szarik nie gotuje ...co do sprzątania ,to zależy kto? -co ? nazywa sprzątaniem ???,( według niego może sprząta czasem :evil_lol:;) ...w każdym razie "perfumuje otoczenie :diabloti:)

Będę więc negocjować warunki kanapowe zanim spakuję walizki :loveu:

Posted

[quote name='LILUtosi']Nie! ale w zamian wielbi mnie, przytula się i ma kudłatą mordkę.[/QUOTE]

:-(;) czuję się zdyskwalifikowana :placz:
Wielbić? no ostatecznie mogę :roll: ...przytulać się ?:p jeśli już by było to konieczne...ale kudłatej mordki niestety nie zapuszczę tylko po to, aby na kanapie dostać miejsce :shake:.
Szariku - mój (planowany/wymarzony) kawałek kanapy jest twój :cool3:

Posted

[quote name='ivette3']:-(;) czuję się zdyskwalifikowana :placz:
Wielbić? no ostatecznie mogę :roll: ...przytulać się ?:p jeśli już by było to konieczne...ale kudłatej mordki niestety nie zapuszczę tylko po to, aby na kanapie dostać miejsce :shake:.
Szariku - mój (planowany/wymarzony) kawałek kanapy jest twój :cool3:[/QUOTE]

Ale te trzy cechy sa wymienne za sprzątanie i gotowanie :diabloti:

Posted

[INDENT] [B]Zapraszam serdecznie na bazarek książkowy dla Tiny:
[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250963-Ksiazkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy-romanse-przygody-poradniki-do-25-02-14r-na-Tink%C4%99?p=21875413#post21875413"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...3#post21875413[/URL]

z książeczkami od kochanych cioteczek :loveu:.

[/INDENT]

Posted

jak za gotowanie i sprzatanie ten kawałek kanapy to juz nie byłoby takiego życia jak prowadzi Szarik - spokojnego, leniwego.....

a o to chyba w tej kanapie u Lilutosi chodziło coponiektórym cioteczkom :diabloti:

Posted

Olena84 napisał(a):
Jak tu pusto:(

:p a niby jak ma być ? skoro kanapa zajęta ? a negocjacje o kawałeczek na niej ...ech :placz:;) ...szkoda gadać - rozbój w biały dzień :-(:evil_lol:.

Chyba fajnie by było gdyby ciotka wstawiła jakiś mebelek nawet skromny obok tej kanapy...i zapraszała wirtualnie na posiadówki :) .Ja pierwsza zamawiam miejscóweczkę przynajmniej raz w tygodniu :loveu:

Posted

ivette3 napisał(a):
:p a niby jak ma być ? skoro kanapa zajęta ? a negocjacje o kawałeczek na niej ...ech :placz:;) ...szkoda gadać - rozbój w biały dzień :-(:evil_lol:.

Chyba fajnie by było gdyby ciotka wstawiła jakiś mebelek nawet skromny obok tej kanapy...i zapraszała wirtualnie na posiadówki :) .Ja pierwsza zamawiam miejscóweczkę przynajmniej raz w tygodniu :loveu:

A tak miejscówka to jest w kuchni na ławeczce, blisko kawka i parę innych czworonogów do obsłużenia.
A tak przy okazji, będą fajne foty Szarusia wieczorkiem, trochę mniej leniwe i zgoła inne niż te którymi Was ostatnio karmiłam.