Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Składem jest bardzo podobny lecz dawkowanie jest inne. Arthroflex -przez miesiąc 5 ml później 2,5. Ten drugi specyfik -pies powyżej 20 kg-10 ml. To wystarczy na 50 dni. Trzeba będzie kupić drugie opakowanie.
89 zł+18 zł przesyłka.

Posted

[quote name='Olena84']Czy ktos mógłby zamówić lek, kto ma konto na allegro???? Od razu prześlę kaskę![/QUOTE]

Maciek mnie juz ubiegł... ;)

ale przynajmniej mam juz link do wątku Szarika..sama namierzyłam....na TWoim bazarku :p:evil_lol:

Posted

[quote name='LILUtosi']Bakusiowa zamówiłaś dwie sztuki - a kasa jest za jedną. Pani do mnie dzwoniła co ma robić?[/QUOTE]

A na ile starczy jedno opakowanie??? Moze juz zostawic te dwa, czy przesada? Najwyzej sie dosle dodatkowa kase, bede jeszcze robic bazarek...

Posted

[quote name='Olena84']A na ile starczy jedno opakowanie??? Moze juz zostawic te dwa, czy przesada? Najwyzej sie dosle dodatkowa kase, bede jeszcze robic bazarek...[/QUOTE]

Cos sie zadziało w trakcie zamawiania. .Podaj telefon do tej pani to zadzwonię i jakos to załatwię.
Jedno opakowanie wystarczy na około 4 miesiace.

Posted

[quote name='Olena84']No to chyba nie ma sensu brać od razu dwóch.[/QUOTE]

Spoko, jakos to załatwie. Miałam zamiar kupić lecz bedzie wysłane do Amadorki. Najwyżej dogadam się, że zapłace za kilka dni. Niech poczeka.

Posted

[quote name='Olena84']No to chyba nie ma sensu brać od razu dwóch.[/QUOTE]

Spoko, jakos to załatwie. Miałam zamiar kupić lecz bedzie wysłane do Amadorki. Najwyżej dogadam się, że zapłace za kilka dni. Niech poczeka.

Posted

Słuchajcie, ja potrzebuje tez na stawy lek dla Odi. Miałam jej zamówić tabletki - mam na to 60zł. Może zrobimy tak że ja Odi będę też podawała ten lek, będzie ta sama miarka to lek szybciej się zużyje i będzie można zamówić świeży. Druga opcja jest taka że zamówimy dla Szarika dwie butle a ja zapłacę za jedną. Nie będę na razie jednej otwierać. Co wy na to?

Posted

Sprawa już jest odkręcona. Załatwiłam to rano.
Kosztowało 136 zł. Lilu,na razie dawaj lek obydwóm z jednej butli. Przez miesiąc po 5 ml. Tj. 5 ml x 30 dni =150 ml x 2 psy = 300 ml. Zostaje 200 ml na dalsza kurację. Później kupisz. Chociaż pani ze sklepu internetowego mówiła że ona daje przez 1,5 miesiąca 5 ml a później dawka jest zmniejszona. Zreszta później zobaczymy jak bedzie.