Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Wysyłam przelew na Szarika - dojdzie przez Sylwestrem i będzie na impreze Noworoczną coś;)[/QUOTE]

Dzięki raczej na jedzenie bo prezenta strasznie wytrzebiły portfel. No i zaopatrzenie na nowy rok na imrezkę też - będziemy z piesami karmę jeść ;-)

Posted

[quote name='Olena84']Jak u Ciebie to porządnie wygląda wszystko;)[/QUOTE]

Oj bałagan wiecznie ale staram się to ogarniać. Dół domu mam do remontu - nadal wiejskie klimaty - to już nie tak ładnie.

Posted

[SIZE=4]Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku.

Szariczkowi życzę zdrówka oraz aby znalazł się dobry domek dla niego. Chociaż u Lilu ma bardzo dobrze i towarzycho
fajne.

Posted

Olena84 napisał(a):
Masz moje konto;), ale wyślę znowu, może wyślesz podwójnie :diabloti:

Nie wiedziałem kto jest skarbnikiem:roll:
Chciałem wysłać potrójnie, ale skoro chcesz tylko podwójnie......

Posted

Porządne są, ja to bym zrobiła jakiś avatar i doczepiła napis obok - takie mam zdolności;)
Szkoda:(, co tydzień będę zmieniać chyba, albo Szarik pojdzie w koncu do domu :diabloti:

Posted

bakusiowa napisał(a):
Poszło moje dofinansowanie dla Szarika. Czy chłopak jest w ogóle ogłaszany?

Prosiłam o ogłoszenia Akrum, bo rozmawiałyśmy jakiś czas temu o Szariku, zapytam, czy sie juz pokończyły. Może wyróżnić mu w tym miesiącu tablice skoro ma finanse?

Posted

Powinny być jeszcze tydzień aktualne, ale nie ma co czekać aż wygaśnie, spytałam Akrym czy zrobi to jej podeslę kaskę ode mnie nie od Szarika za ogłoszenia wyróżnione.

Posted

Olena84 napisał(a):
Porządne są, ja to bym zrobiła jakiś avatar i doczepiła napis obok - takie mam zdolności;)
Szkoda:(, co tydzień będę zmieniać chyba, albo Szarik pojdzie w koncu do domu :diabloti:

Ten środkowy jakiś zamazany - oczywiście dopiero zobaczyłem to na dogo bo robiłem je wczoraj wieczorem i chyba już musiałem źle widzieć:roll: Dobrze, że Ci nie przeszkadza, że dwa z nich są o lodzie:roll:
Szarik przecież już dzisiaj może iść do DS - masz samotną psicę i nie masz daleko do LILU:diabloti:

Posted

Olena84 napisał(a):
Taaaaaa.
A tak w ogóle to szkoda, że Akrum jednak nie zdecydowała sie wrócić na dogo:(,

trzeba mieć skórę nosorożca...