Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LILUtosi napisał(a):
Trochę się uspokoiło ale tak czy siak takie starsze pieski powinny co jakiś czas mieć badania krwi.

Póki Szarik ma trochę więcej niż na opłacenie miesiąca w hotelu pieniązkówv może warto mu takie badania zrobić, może jakbyś mogła podjechać to oczywiście daj znać jakie koszty

Posted

[quote name='Maciek777']Mój Bazarek Życzeniowy już podliczony i dla Szarika czeka 68 zł:)
Poproszę o dane do przelewu, a później potwierdzenie wpływu tu na wątku oraz na wątku bazarku:)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/249401-PODZIEL-SIĘ-ŻYCZENIAMI-Bazarek-trwa-do-20-XII-do-godz-21-00

[quote name='Maciek777']Doszły już pieniądze?:roll:

Potwierdzenia brak więc sam to zrobię cytując potwierdzenie z wątku bazarku:

[quote name='Olena84']Dziękuje za 68zł dla Szarika

Posted

Olena84 napisał(a):
Potwierdziłam na bazarku i juz dawno wpisałam w rozliczenie.

Prosiłem byś to zrobiła na obu wątkach ponieważ potwierdzenie na bazarku świadczy o mojej uczciwości, a na tym wątku o Twojej. Poza tym nie chciałbym by ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości co się z tymi pieniędzmi stało. Trafiły do Ciebie i na tym moja rola się kończy.

Posted

Badania dla emeryta to słuszna sprawa....Z mojego doświadczenia wiem jednak,że mimo całkiem dobrych wyników, podsikiwanie może być już stałym rytuałem :roll: .
A jak wygląda u Szarika stan wzroku i słuchu?U moich staruszków często z chwilą osłabnięcia tych zmysłów pojawiał się nawyk podlewania mieszkania - a badania wszelkiej maści były w normie...dlatego pytam ...bo może staruszek Szarik ma podobnie

Posted (edited)

Szarik już po badaniach. Wyniki morfologii mam już i ma jak młody bóg. Koszt jak mówiłam 60zł.
Szarik niedosłyszy ale ze wzrokiem chyba dobrze.

biochemia też idealna!

Edited by LILUtosi
Posted

Zazdroszczę Szarikowi tej kanapy:placz:;) .Nie to żebym swojej nie posiadała...ale on ma swoją tylko dla siebie...a na mojej wolno mi poleżeć o ile moje ogony raczą swoje szanowne poopy w kłębek zwinąć :roll:...w innym razie noc mija nie na spaniu a wiszeniu między brzegiem łóżka a podłogą .
Buziaki dla dziadzia i opiekunek :)