Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jupi, jest jeszcze kaska z mojego bazarku - właśnie rozliczyłam (tego nie lubie najbardziej;)).

To fakt, Szarikowi dobrze jest i on chyab nigdzie sie nie wybiera, nie wyobrażam sobie, jakby musiał opuścić Lilu którą tak kocha:(

Posted

[quote name='sharka']uchole umyte ;)
zazdrośnik?[/QUOTE]

Nie, przy innych psach nie wykazuje niepożądanych zachowań z zazdrości. O ile leży przy mnie, nie ogrodzony żadną przegrodą to jest spokojny. Wystarczy że zamknę kratkę za sobą góra -dół, zaczyna się jazgot nie do uciszenia. Widzi mnie, słyszy ale drze mordę. Na szczęście juz nauczył się że jak Pani się stroi i jedzie autem to musi poczekać.

Posted

[quote name='Malgoska']czy pieniążki dotarły?
proszę o potwierdzenie na watku bazarkowym[/QUOTE]

Tak, juz wczoraj uzupełniłam i niestety zapomniałam podziękowac na bazarku :oops:
Dziękuje bardzo w imieniu Szariczka!!!

Posted

Przeglądałam rozliczenia. Do Arthroflexu dołożyłam nie 40 zł lecz 36. Super cena. Byłam w lecznicy i zobaczyłam Arthroflex 250 ml. Kosztował 120 zł. Jednak zakupy przez internet to jest super sprawa.
Dowiedziałam się z dobrze poinformowanego źródła, że Arhtroflex jest jednak najlepszy zposród medykamentów tego typu.

Posted

[quote name='zozola77']Szarik wzbogacił sie na moim rymowanym bazarku o 100 zł , dziś wysłałam przelew

Olena potwierdź tutaj i na wątku bazarku (link w mojej sygnaturze) jak pieniadze wpłyną..[/QUOTE]

Szarik bardzo dziękuje, jak dotrze, potwierdze.

Posted

A Szarik ostatnio znowu starł się z Lilu, za grosz szacunku. Lilu ucho wielkie a Szaruś kulał bo miał dziurę w łapie. Jak on wsadził tą łapę do gęby lilu to ja nie wiem. Na szczęście zestaw podręczny zadziałał i już jest ok.

Posted

[quote name='LILUtosi']A Szarik ostatnio znowu starł się z Lilu, za grosz szacunku. Lilu ucho wielkie a Szaruś kulał bo miał dziurę w łapie. Jak on wsadził tą łapę do gęby lilu to ja nie wiem. Na szczęście zestaw podręczny zadziałał i już jest ok.[/QUOTE]

Lilu to chyba tutaj nie Ty :oops::crazyeye:?