Tekla64 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 ja tyz czekam ale mysle ze jak juz bedzie cos wiedziec to nam powie Quote
Saththa Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 AnkaG napisał(a):Nooo a wyniki? Tekla64 napisał(a):ja tyz czekam ale mysle ze jak juz bedzie cos wiedziec to nam powie Dzis po 18 mam dzwonić;) krew pobrana w środę po 17 wysłana do Berlina w czwartek (wczoraj) dziś mają być wyniki po południu. ehhh Quote
Tekla64 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 nic dziwnego ino juz jest po 19 a tu zadnych wiesci Quote
ulana Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 No nie, ledwie trochę mnie nie było, a tu już jakieś choroby i testy. Z oka Was spuścić nie można. ;) Ale już jestem. Kciuki trzymam. Tylko Ty się zlituj i skrobnij co tam, bo dawno po 18.00. Quote
malawaszka Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 nooo... czekamy ale tylko na dobre wiesci! Quote
Saththa Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Dopiero wet dzwonił. U nich jest tak ze ja dzwonie a oni oddzwaniają jak juz konczą i pacjetów nie maja. No więc wyszło ze Idefix zdrówy jak Byk. Trzustka ok morfologia tez ok. wyniki super... Po prostu ma nawalone pod kopułą... :megagrin: narazie na to nawalanie, stresowanie sie i kupkanie dostaje Calmwet... zobaczymy... wiec można by rzec fałszywy alarm :) Quote
ania0112 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 trzustka to fatalna sprawa więc ciesze się, że wyniki ok. a co do kopuły to trzymam by mu sie tam rozjaśniło ;) Quote
malawaszka Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 ania0112 napisał(a):trzustka to fatalna sprawa więc ciesze się, że wyniki ok. a co do kopuły to trzymam by mu sie tam rozjaśniło ;) amen :lol: Quote
zerduszko Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Mlody jest, zwalmy to na to :D Zaciesz, ze trzustka ok! Quote
ulana Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Ufff. Grunt, że zdrowy. Z kopułką sobie poradzicie jakoś. :) Quote
Saththa Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 malawaszka napisał(a):amen :lol: wilczy zew napisał(a):To super,że byk :-) zerduszko napisał(a):Mlody jest, zwalmy to na to :D Zaciesz, ze trzustka ok! ulana napisał(a):Ufff. Grunt, że zdrowy. Z kopułką sobie poradzicie jakoś. :) nie poddajemy się;) ale dobrze ze ta trzustka zdrowa mimo wszystko ;) Quote
Tekla64 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 no z kopula albo sie mu poprawi albo sie nauczycie z tym zyc i tyz bedzie dobrze wazne ze zdrowy byk bialy maly i tak ma byc Quote
Margi Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Tekla64 napisał(a):no z kopula albo sie mu poprawi albo sie nauczycie z tym zyc i tyz bedzie dobrze wazne ze zdrowy byk bialy maly i tak ma byc Dobrze Magda prawi.;) Quote
AnkaG Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Znaczy piesek zdrowy :) I to najważniejsze :) Quote
WATACHA Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Ważne, że zdrowy, a ze zjadania kup i innych "fajnych" rzeczy wyrośnie...kiedyś ;) Quote
Saththa Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Tekla64 napisał(a):no z kopula albo sie mu poprawi albo sie nauczycie z tym zyc i tyz bedzie dobrze wazne ze zdrowy byk bialy maly i tak ma byc eria napisał(a):super, że wszystkie wyniki dobre !!!! :) Margi napisał(a):Dobrze Magda prawi.;) AnkaG napisał(a):Znaczy piesek zdrowy :) I to najważniejsze :) WATACHA napisał(a):Ważne, że zdrowy, a ze zjadania kup i innych "fajnych" rzeczy wyrośnie...kiedyś ;) Tak jest najważniejsze ;) No i dał sobie pobrać krew co tez uważam za mały sukces :lol: Zdjęcia sylwestrowe przywlekłam :evil_lol: Łóżkowe :) Chłopaki moje :lol: Quote
Saththa Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Iiii Mały pijusek :lol: Ten to się umie bawić :lol: :) Koniec :) Quote
jambi Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 drinki z parasolką? rozpijałaś małoletniego??? trzustka ok, problem tkwi pod kopułką..... tak sobie myślę, że Ty na normalnego nie mogłaś trafić ....;) ;) Quote
ania0112 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 myślisz, że upijając go to naprawisz mu kopułkę? ;) Quote
Margi Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Ładne rzeczy,Fikxik popija drinki.Ten to już całkiem jest rozpuszczony.:evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Najpierw pije potem rozrabia, wszystko układa się teraz w całość ;) Quote
Saththa Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 jambi napisał(a):drinki z parasolką? rozpijałaś małoletniego??? trzustka ok, problem tkwi pod kopułką..... tak sobie myślę, że Ty na normalnego nie mogłaś trafić ....;) ;) Ehhhh mogłam! Mogłam trafic normalnego dlaczego kurde noie ?:lol: Młody juz rozpity do mnie trafił ;) ania0112 napisał(a):myślisz, że upijając go to naprawisz mu kopułkę? ;) trza wsyztskiego spróbować;) Margi napisał(a):Ładne rzeczy,Fikxik popija drinki.Ten to już całkiem jest rozpuszczony.:evil_lol: Z parasolką :lol: WATACHA napisał(a):Najpierw pije potem rozrabia, wszystko układa się teraz w całość ;) Nie nie nie. On rozrabbia zawsze ;) Quote
Recommended Posts