wilczy zew Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Saththa napisał(a):no ale to nie minik :) 22kg to ja podniosę ale ona jest innego zdania,pamiętasz moje ucho :-) Quote
Saththa Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 Margi napisał(a):Rosną,rosną roślinki.:lol: Nooooo jak szalone :iloveyou: wilczy zew napisał(a):22kg to ja podniosę ale ona jest innego zdania,pamiętasz moje ucho :-) niestety pamiętam... :lol: Quote
AnkaG Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Ja Nukę pod pachę jedna wezmę ale to szczypior. Keysi nie bo grubokoścista i ciężka. Quote
malawaszka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 wilczy zew napisał(a):Mordziastej to nawet na dwie rączki nie wezmę :roll: u nas dzisiaj lód pada z niebios i oblodziło chody i wszystko tak, że Bryza nie dałaby rady wyjść, więc wykrzesałam z siebie nadmoce i 31 kg zniosłam i wniosłam - ofc nie pod pachą - na dwie rączki :D Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Zasypało nas :( i oblodziło bo wieczorem padał deszcz marznący było lodowisko jaks złam z Futrami wieczorem na kuuuu, i zasypało jak cholera...... Ja nie chcę zimyyyyy :( Quote
jambi Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 a wiesz, że ja też nie? zawsze lubiłam zimę, a teraz nie chce jej już... za zimno mi, za ślisko! chyba sie starzeje:shake: Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 jambi napisał(a):a wiesz, że ja też nie? zawsze lubiłam zimę, a teraz nie chce jej już... za zimno mi, za ślisko! chyba sie starzeje:shake: Odsnieżąc trzeba, jeżdzic autem powoli :shake: Quote
jambi Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Saththa napisał(a):Odsnieżąc trzeba, jeżdzic autem powoli :shake: no właśnie ja autem teraz nie jeżdze, raczej piechotą się poruszam, ale tyłek mi marznie, kolana i paluszki... Quote
wilczy zew Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 jambi napisał(a):no właśnie ja autem teraz nie jeżdze, raczej piechotą się poruszam, ale tyłek mi marznie, kolana i paluszki... Trzeba się cieplej ubierać :-) My chcemy zime :loveu: Zamiast śniegu od niedzieli mamy krainę Krolowej Lodu,wszedzie lód. Trawnik wygla jak kaktus. Mordziasta się wyglebila aż ja zabolalo,bidula. Kocyk jechał jak na łyzwach. Na parapecie mam lód gruby na1cm. Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 to sobie zabieraj ten snieg co mnie tutaj wszedzie lezy... a pod tym sniegiem tez mam warstwe lodu... paranoja... Rano jak odsniezałam przed domem to sasiadka skrobała auto... az mi jej zal było... Quote
wilczy zew Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Fajnie wygladacie :-) U nas to odkuwaja auta. Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Ja mam garaz dzięki bogu... I dzięki :loveu: Quote
ulana Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Ja też nie chcę zimy i cały lód i śnieg mogę chętnym oddać! Nochal Tazzia jak zwykle śliczny! :) Podgryzanie na filmiku mrożące krew w żyłach... A na ostatnim zdjęciu wyglądacie uroczo :loveu: Co to za roślinki są? Quote
wilczy zew Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 ulana napisał(a):Ja też nie chcę zimy i cały lód i śnieg mogę chętnym oddać! Nochal Tazzia jak zwykle śliczny! :) Podgryzanie na filmiku mrożące krew w żyłach... A na ostatnim zdjęciu wyglądacie uroczo :loveu: Co to za roślinki są? Lód sobie zostaw ale śnieg bardzo chętnie przyjmiemy. Quote
ania0112 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 U nas śniegu niet, za to lodu jak....:angryy: Auto jak dzisiaj skrobałam to myślałam, ze szlak mnie trafi - na początku auto wyglądało jak duży niebieski lizak:shake: a w radiu mówili, ze dzisiaj w zakopcu +7 stopni, no paranoja! Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 [quote name='ulana']Ja też nie chcę zimy i cały lód i śnieg mogę chętnym oddać! Okropieństwo! Nochal Tazzia jak zwykle śliczny! :) :loveu: dziękujemy ;) Podgryzanie na filmiku mrożące krew w żyłach... Zaraz pokażę Wam jak Fix szczeka :lol: A na ostatnim zdjęciu wyglądacie uroczo :loveu: :loveu: dziękujemy ;) Co to za roślinki są? Dwa razy smocze drzewo (Dracena draco) po lewej , jacaranda z tyłu po prawej i strelitzia reginae z przodu po prawej http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/4Kopiowanie_zpsf95bd7fe.jpg [quote name='wilczy zew']Lód sobie zostaw ale śnieg bardzo chętnie przyjmiemy. Phi nie wymyślaj chcesz zimę i snieg to bierz tez lód. Łod to tez zima :) [quote name='ania0112']U nas śniegu niet, za to lodu jak....:angryy: Auto jak dzisiaj skrobałam to myślałam, ze szlak mnie trafi - na początku auto wyglądało jak duży niebieski lizak:shake: a w radiu mówili, ze dzisiaj w zakopcu +7 stopni, no paranoja! No współczuje skrobania... amsakra widziałam cou mnie się działo;) Oglądam Cesara Milana i dzis robi - ćit hmmmmm Zaraz wrzuce filmiki ;) Quote
ania0112 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 od 10 minut pada śnieg.. już jest biało... gdzie wy tego milana oglądacie? Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 ania0112 napisał(a):od 10 minut pada śnieg.. już jest biało... gdzie wy tego milana oglądacie? Na Puls 2 własnie leci ;) nie zazdroszczę sniegu :shake: Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 Chciałam Wam pokazać Idefixa Moimi oczami ze tak powiem. I stąd filmik nagrany jak leżał na mnie :) [video=youtube_share;gAkplqRCm-E]http://youtu.be/gAkplqRCm-E[/video] http://youtu.be/gAkplqRCm-E Quote
Saththa Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 I Tazz i Idefix :) Tym razem i idefix zaczał szczekać :) Na końcu otrzebują się szczeniaki... i TZ udaje donalda hahaha [video=youtube_share;5Wig1KIFEFI]http://youtu.be/5Wig1KIFEFI[/video] http://youtu.be/5Wig1KIFEFI Quote
zerduszko Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Jaki ten Fix jest ładny pieronek :loveu: A co do noszenia, to ja starego raz 3 pietra wniosłam, 21 kg wściekłego starucha :roll: Quote
ania0112 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Fixu i Tazzik:loveu: ale one się fajosko bawią! Co do wnoszenia to ja kiedyś mojego jamniora szorstkowłosego na 8 piętro tachałam jak windy odmówiły posłuszeństwa .. Quote
Saththa Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 [quote name='zerduszko']Jaki ten Fix jest ładny pieronek :loveu: A co do noszenia, to ja starego raz 3 pietra wniosłam, 21 kg wściekłego starucha :roll: Dziekujemy :) Ja jamnika jak był młody a ja tez młoda byłam nosiłam przez całe osiedle bo uciekał;) ale mała byłam 9-10 lat miałam ale był cięzki :lol: [quote name='ania0112']Fixu i Tazzik:loveu: ale one się fajosko bawią! Co do wnoszenia to ja kiedyś mojego jamniora szorstkowłosego na 8 piętro tachałam jak windy odmówiły posłuszeństwa .. Ja jamnika jak był młody a ja tez młoda byłam nosiłam przez całe osiedle bo uciekał;) ale mała byłam 9-10 lat miałam ale był cięzki :lol: A ja mam skleroze :mdleje: W Sobote 18 mineło 4 lata jak Tazzio jest ze Mną :loveu: W drodze do domku:) A jaki jest teraz to... pamietacie przecież :lol: Quote
Recommended Posts