zerduszko Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Saththa napisał(a):no na zjadanie... po chamsku... jak on zjada kupe to go prądem .... ja juz nie mam pomysłu po prostu Ale jak Cie wtedy nie ma to jak? Quote
Saththa Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 zerduszko napisał(a):Ale jak Cie wtedy nie ma to jak? a tak, ze na spacerach dorywa się do Tazzmanowych jak go nie przegonię :shake: wiec może wtedy. ehhhh nie mam sił już do niego ostatnio :) Za każdym razem jak myjemy brode to mu mówię, że to dlatego ze zjadł (a on nie lubi wody straszliwie) i jak nie bedzie zjadał kup to wtedy nie bedziemy myć brody ale nie działa :lol: A tak an serio, nie wiem jak elektryka miałaby pomóc na spacrach... on holuje cały czas... Plecy mi się wyleczyły i wracamy na szkolenie ale... na szkoleniu on chodził przecudownie Menda jedna no. Quote
zerduszko Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Bosz, on ma jakiegoś hopsa na punkcie kup :icon_roc: Maniak normalnie. Quote
malawaszka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 no widziałam o tym schronisku - bajerancko wyglda - oby było super w działaniu - w sensie ludzi muszą być super, bo jak dorwą się jakieś szuje to... i z pałacu zrobią chlew... a co do Tazzmanowych kup = on ma już w porządku z trzustką? bo podobno jak pies ma niezdrową trzustkę to inne mogą chcieć jeść jego kupy bo tam niestrawione jedzenie :mdleje: Quote
Saththa Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 zerduszko napisał(a):Bosz, on ma jakiegoś hopsa na punkcie kup :icon_roc: Maniak normalnie. ale ciepła musi być :splat: Quote
ania0112 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 a co ty Sandra masz wspolnego z tym schronem ze zdjęcia psiaków wrzucasz? a ten schron nie mógł by paru psów przejąć od szczecińskiego schronu? było by dla psiaków lepiej... ah prawda.... schron wygląda bajerancko, żeby ludzie byli normalni to i psy skorzystają... zeby każde schronisko wyglądało tak to było by cudnie... a jak on tak tej wody nie lubi to nie mogłabys go na dworze podlewac np z pistoletu na wode zamiast prądu? zimy i tak nie ma to fiz nie zamarznie od drobnej ilosci wody ;) tylko wtedy pod prysznicem to będziesz mieć masakre.... Quote
wilczy zew Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ta petarda mnie przeraziła... Prąd daje efekt ale nie sam pies musi wiedzieć,że prąd jest za karę. Schronisko bajer,jeszcze dobra obsluga. Quote
Saththa Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 ania0112 napisał(a):a co ty Sandra masz wspolnego z tym schronem ze zdjęcia psiaków wrzucasz? a ten schron nie mógł by paru psów przejąć od szczecińskiego schronu? było by dla psiaków lepiej... ah prawda.... schron wygląda bajerancko, żeby ludzie byli normalni to i psy skorzystają... zeby każde schronisko wyglądało tak to było by cudnie... a jak on tak tej wody nie lubi to nie mogłabys go na dworze podlewac np z pistoletu na wode zamiast prądu? zimy i tak nie ma to fiz nie zamarznie od drobnej ilosci wody ;) tylko wtedy pod prysznicem to będziesz mieć masakre.... Tyle mam wspólnego, ze znam ludzi stamtąd no i poprosili o pomoc aby wrzucac psiaki tu na dogo no i na tablice jeszcze wrzucam. Nie moze przejąć psiaków bo to inna gmina jest :shake: Ludzie sa normalni na szczęście :) NO i tak mam masakre pod prysznicem :shake: wilczy zew napisał(a):Ta petarda mnie przeraziła... Prąd daje efekt ale nie sam pies musi wiedzieć,że prąd jest za karę. Schronisko bajer,jeszcze dobra obsluga. no przeciez nie bede go walić bez odpowiedniego "zaplecza" Zasadniczo w ogóle nie mam zamiaru.... tak sobie tylko marze mając nadzieje ze sie ogarnie... Tymczasem dzis msuim jechac do weta bo dawno nie byliśmy... Fix ma problem z 1 pazurem w przedniej łapie... dawno u weta nie byłam krwa.... Te moje chłopaki t o chyba bardzo lubią tych swoich doktorów Quote
ania0112 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 to może zmień doktorów na jakiś rzeźników to chłopakom od razu przejdzie i się zmotywują by być zdrowym :p a już myslałam ze może postanowiłaś zostac wolo :) fajnie ze pomagasz :) Quote
Saththa Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 ania0112 napisał(a):to może zmień doktorów na jakiś rzeźników to chłopakom od razu przejdzie i się zmotywują by być zdrowym :p a już myslałam ze może postanowiłaś zostac wolo :) fajnie ze pomagasz :) Wolontariuszem nie zostanę. Po prostu nie mam czasu. Często się zdarza ze moje zaniedbuje spacerowo a gdzie tutaj jeszcze z "obcymi" :( JUz pomijam fakt, że ja mieszkam sama więc oprócz tego, ze chłopaki siedza po 9h coedziennie jak w pracy jestem to jeszcze póxniej mieliby siedzieć... nie wyobrażam sobie. Teraz jak na basen łaże na 20 to i tak mam wyrzuty sumienia ze znowu wychdozę :) a i tak chodze tak późno zeby z nimi troszkę posiedziec po tym jak wrócę z pracy ;) a wstawienie paru zdjęc na watek to chwila zasadniczo a i tak moge byc przy tym w domu ;) Quote
3 x Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Saththa napisał(a):Wolontariuszem nie zostanę. Po prostu nie mam czasu. Często się zdarza ze moje zaniedbuje spacerowo a gdzie tutaj jeszcze z "obcymi" :( JUz pomijam fakt, że ja mieszkam sama więc oprócz tego, ze chłopaki siedza po 9h coedziennie jak w pracy jestem to jeszcze póxniej mieliby siedzieć... nie wyobrażam sobie. Teraz jak na basen łaże na 20 to i tak mam wyrzuty sumienia ze znowu wychdozę :) a i tak chodze tak późno zeby z nimi troszkę posiedziec po tym jak wrócę z pracy ;) a wstawienie paru zdjęc na watek to chwila zasadniczo a i tak moge byc przy tym w domu ;) albo w pracy ;) Quote
Saththa Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 3 x napisał(a):albo w pracy ;) Na tablice w pracy na dogo w domu bo nie mam w pracy na kompie programu do zmniejszania fotek :) Quote
WATACHA Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Sandra czy posłanie Tazzikowe też jest/było takie sztywne?Dziś dostaliśmy, ale jakoś się nie chce ułożyć jak na zdjęciu :mad:.Tak jakby było nadmuchane Quote
malawaszka Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 WATACHA napisał(a):Sandra czy posłanie Tazzikowe też jest/było takie sztywne?Dziś dostaliśmy, ale jakoś się nie chce ułożyć jak na zdjęciu :mad:.Tak jakby było nadmuchane pokaż pokaż!!! Quote
Saththa Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 WATACHA napisał(a):Sandra czy posłanie Tazzikowe też jest/było takie sztywne?Dziś dostaliśmy, ale jakoś się nie chce ułożyć jak na zdjęciu :mad:.Tak jakby było nadmuchane Ułoży sie daj mu chwilkę :) jak sie psiak popokłada trochę to zejdzie powietrze :) i popieram Waszkę, pokaż;) Quote
Pink Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Ale Ty sie masz z tym bialym diablem :mad: Mi Hippo tez ostatnio zezarl wielkie swinstwo ale mam wrazenie, ze ludzkie to-to bylo - fujjj - myslalam ze mordy mu nie domyje a pozniej w nagrode cala paszcze mu wypsikalam Odol-em :evil_lol: Quote
ania0112 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 mi ostatnio Brokat tez złapał i chyba też ludzkie... matko ledwo wróciłam ze spaceru bo tak śmiedziało ze już mnie krztusiło... mama brokatowi pysk umyła i ząbki też... jego ukochana pastą:evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Trzeba się do tego posłania przyzwyczaić, bo wysokie dosyć jest.Mentorek zadowolony.Ja kupiłam mniejsze niż Twoje, ale jest dobre.Zresztą on śpi i tak zwinięty.Pokażę, ale dziś to już darujecie nie mam siły :( Quote
zerduszko Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 wilczy zew napisał(a):Prąd daje efekt ale nie sam pies musi wiedzieć,że prąd jest za karę. Strutu tutu paczka drutu :diabloti: Wypasne schronisko, pewnie całkiem szybko się zapełni :shake: Quote
wilczy zew Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 zerduszko napisał(a):Strutu tutu paczka drutu :diabloti: Wypasne schronisko, pewnie całkiem szybko się zapełni :shake: To tak jak by same kolce uczyły psa. Jednego dobka uczyli przywołania aż prąd wyrzucał go w górę i nie dało to efektów,bo nie wiedział o co chodzi. Quote
Saththa Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 WATACHA napisał(a):Trzeba się do tego posłania przyzwyczaić, bo wysokie dosyć jest.Mentorek zadowolony.Ja kupiłam mniejsze niż Twoje, ale jest dobre.Zresztą on śpi i tak zwinięty.Pokażę, ale dziś to już darujecie nie mam siły :( No z 15 cm ma :) Pokaż pokaż :) zerduszko napisał(a):Strutu tutu paczka drutu :diabloti: Wypasne schronisko, pewnie całkiem szybko się zapełni :shake: ano niestety :( wilczy zew napisał(a):To tak jak by same kolce uczyły psa. Jednego dobka uczyli przywołania aż prąd wyrzucał go w górę i nie dało to efektów,bo nie wiedział o co chodzi. Dobka w górę? to albo sam z siebie podskakiwał albo to jakaś dziwna obroża musiała być z dużym natężeniem prądu wręcz wydaje mi sie nie przewidzianym do tego typu rzeczy. WILCZA naprawdę uważasz ze bede waliła w Idefixa prądem tak o po prostu bez żadnych innych dodatkowych bodźców??? ale masz o mnie zdanie... :shake: :eek2: Quote
zerduszko Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 O"E to trzeba umieć używać :] Kara z niebios jest najlepsza, to jest jeden z niepodważalnych plusów oe. A te antyciągnieniowe czy antyszczekaczki to jak niby działają? Quote
Saththa Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 zerduszko napisał(a):O"E to trzeba umieć używać :] Kara z niebios jest najlepsza, to jest jeden z niepodważalnych plusów oe. A te antyciągnieniowe czy antyszczekaczki to jak niby działają? NOm... Tazziowi kiedyś na szkoleniu załozyli :) Tak fajnie było ja go wołam on ma mnie w du pie, po czym nagle przestaje wąchać zawzięcie, podnosi głowę i leci do mnie :) Ja się cuieszyłam a on po prostu dostał strzała heheh bardzo ładnie na niego zadziałała. Ale on ogólnie na wszelkie "pomoce" dobrze reaguje. Nie to co ten Mały Choleryk :razz: Quote
Tekla64 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 sa psy ktore potrafia nauczyc sie zyc ze strzalami i mimo natyszczekowych szczekaja ale juz umiejetnie ale to inna sprawa no nic ja se mysle ze wkoncu wpadniecie na metode na Fixa ino chyba to troche potrwa Quote
Saththa Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Tekla64 napisał(a):sa psy ktore potrafia nauczyc sie zyc ze strzalami i mimo natyszczekowych szczekaja ale juz umiejetnie ale to inna sprawa no nic ja se mysle ze wkoncu wpadniecie na metode na Fixa ino chyba to troche potrwa A to fakt :) na skzoleniu opowiadali, ze był ONek który za dzikami szalał to na obrozy az go zginało w pół ale leciał......... pędził........... szalał......przed siebie..... az zasięg obroza zgubiła :diabloti: i wtedy rura za dzikiem :razz: Quote
Recommended Posts