Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='3 x']ojtam ojtam
to nie kwestia wielkości

czyż nie każdy z nas marzy żeby powrócić do lat wczesnego dzieciństwa
nie mówię, ze z dziecinniec
ale np gdybym miała teraz problemy takie jak wtedy
ech to było życie ;)[/QUOTE]

Znaczy ze Idefix po prostu jak najdłużej stara sie pozostac dzieciakiem?:)

[quote name='zerduszko']Bolto ostatnio ważył 9,2 kg na domowej wadze, ale ma z 1-1,5 kg niedowagi.

Mieszkam w bloku na dużym osiedlu, nie stosuję ścisłej kwarantanny.[/QUOTE]

No Fix wazy 11 kilo zasadniczo i jeszcze jak szczypiorek... napakowany ale wszystkie zebra policzyc mozna...

[quote name='3 x']

teraz nie ma co gdybac i roztrząsać a motywować Sandrę coby uwierzyła w Fiksia
i tym samym wzmocnic jego samoocenę ;)[/QUOTE]

On jak dłużej dzieciakiem chce byc bo mu Tazzman bardzo pobłażała :) a teraz widze ze coraz częsciej ostro mu odpowiada... dzis na przykład pozwoliłam mu (Tazziowi) zjesc Fixa i w sumie nawet chciał :)

Posted

[quote name='3 x']a my stosowalismy
i wszystko stało się jeane

teraz nie ma co gdybac i roztrząsać a motywować Sandrę coby uwierzyła w Fiksia
i tym samym wzmocnic jego samoocenę ;-)[/QUOTE]
Ale co jasne? Czemu mój nogę podnosi szybciej? :lol:

Nic nie roztrząsam, zresztą nie pamiętam czy Sandra stosowała kwarantannę, wydaje mi się, że nie.
[quote name='Saththa']No Fix wazy 11 kilo zasadniczo i jeszcze jak szczypiorek... napakowany ale wszystkie zebra policzyc mozna...[/QUOTE]
Myślę, że na masę jeszcze przyjdzie czas. Nastolatki tak mają, jak szczypiorki :lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']Fix brawo za podniesioną lapkę :multi:

Dzieki :B-fly:
[quote name='zerduszko']Ale co jasne? Czemu mój nogę podnosi szybciej? :lol:

Nie chyba czemu załatwiał sie szybko na dworzu :)

Nic nie roztrząsam, zresztą nie pamiętam czy Sandra stosowała kwarantannę, wydaje mi się, że nie.

NIe stosowałam... nie było po co i tak byłs zlag wie gdzie, potem w schronie a do mnie i tak miał kaszel kennelowy :shake:

Myślę, że na masę jeszcze przyjdzie czas. Nastolatki tak mają, jak szczypiorki :lol:

Anooooo.... to było dawnoooo :(

Posted

[quote name='zerduszko']Ale co jasne? Czemu mój nogę podnosi szybciej? :lol:

Myślę, że na masę jeszcze przyjdzie czas. Nastolatki tak mają, jak szczypiorki :lol:[/QUOTE]

chciałam ładnie zakończyc temat bo był bez sensu generalnie ;)
ale mi się nie udało ;)

chodziło o wczesnijsze zachowywanie czystości w domu

nie wiem kiedy Prodziu zaczal podnosic łape
tez jakoś późno
ale nie miał dobrego wzorca
bo Fred podnosi
ale już nie zawsze ;)

Posted

Aaaaaa w ogóle nadlatuje nad szczecin Huragan :eek2:

Mamy [FONT=Tahoma] czerwony (najwyższy w 4-stopniowej skali) alarm pogodowy ehhhhhh zawsze coś... :scared:[/FONT]

Posted

[quote name='Saththa']Aaaaaa w ogóle nadlatuje nad szczecin Huragan :eek2:

Mamy [FONT=Tahoma] czerwony (najwyższy w 4-stopniowej skali) alarm pogodowy ehhhhhh zawsze coś... :scared:[/FONT]
Aż się boję, że dojdzie dziś do nas - zawsze jak zawieje mamy sporo powalonych drzew na drodze (mieszkamy w lesie) i oczywiście nie ma prądu godzinami (czyli ani gotowania, ai ciepłej wody, ani ogrzewania, chyba, że w kominku w salonie).

Posted

[quote name='3 x']a u mnie zajebiście
leże sobie w ciepłym wyrku
obok ciepłego chłopa
najedzona itd itp ;)[/QUOTE]

A rano na spacerek
Na zimny wiaterek. ;)

Posted

[quote name='ulana']A rano na spacerek
Na zimny wiaterek. ;)[/QUOTE]

o ****
i po co wróciłam dxzień wczesniej?
najeść bym sie na wygnaniu najadła
wyrko tyż miałam
ino chłopy same obce tam były ;)

Posted

U nas też nie najgorzej, bo jest prąd i słoneczko. Ale wieje mocno i jak odwoziłam tz na pociąg, to był niezły slalom pomiędzy kilkunastoma zwalonymi sporymi gałęziami i 1 drzewem na 3 km odcinka leśnego.

Posted

O u mnie prąd jest ale szaro i niebo zachmurzone. nic obalongo nie widziałam ale ja w sumie tylko po miescie jechałam... no i TZ mówiłz e wieje mocno... ja nawet nie przelazłam za duzo tylko z domu do auta i z a uta do pracy :)

Posted

[quote name='marako']W ciągu 10 minut (tyle, co zdążyłam podlać fiołki) zachmurzyło się i jest ciemno i ponuro! W dodatku śnieg jakiś posypuje.[/QUOTE]

Te małe listki znaczy podlewałas??

No to już p o słoncu :(

Posted

Ooo jak tak czytam info z regionu to Szczecinowi się mocno nie dostało...

[FONT=Arial]Na terenie dawnego województwa koszalińskiego prądu nie ma 65 tys. gospodarstw. [/FONT][FONT=Arial]Na terenie dawnego szczecińskiego - 80 tys. gospodarstw. Głównie w północnych rejonach województwa.[/FONT]

[FONT=Arial]W nocy prądu nie miało całe Świnoujście. Niektóre awarie mogą być usuwane dopiero po kilku dniach.[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT]

OJ

[FONT=Arial]W miejscowości Skotniki w powiecie szczecineckim przerwana linia energetyczna spadła na oborę. Prąd poraził śmiertelnie 26 sztuk bydła.[/FONT]

Skubana Mysz no
[FONT=Arial]wiatr przewrócił na dach blaszany garaż. Musieliśmy pociąć go na kawałki.[/FONT]