Saththa Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='3 x']ojtam ojtam to nie kwestia wielkości czyż nie każdy z nas marzy żeby powrócić do lat wczesnego dzieciństwa nie mówię, ze z dziecinniec ale np gdybym miała teraz problemy takie jak wtedy ech to było życie ;)[/QUOTE] Znaczy ze Idefix po prostu jak najdłużej stara sie pozostac dzieciakiem?:) [quote name='zerduszko']Bolto ostatnio ważył 9,2 kg na domowej wadze, ale ma z 1-1,5 kg niedowagi. Mieszkam w bloku na dużym osiedlu, nie stosuję ścisłej kwarantanny.[/QUOTE] No Fix wazy 11 kilo zasadniczo i jeszcze jak szczypiorek... napakowany ale wszystkie zebra policzyc mozna... [quote name='3 x'] teraz nie ma co gdybac i roztrząsać a motywować Sandrę coby uwierzyła w Fiksia i tym samym wzmocnic jego samoocenę ;)[/QUOTE] On jak dłużej dzieciakiem chce byc bo mu Tazzman bardzo pobłażała :) a teraz widze ze coraz częsciej ostro mu odpowiada... dzis na przykład pozwoliłam mu (Tazziowi) zjesc Fixa i w sumie nawet chciał :) Quote
wilczy zew Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Fix brawo za podniesioną lapkę :multi: Quote
zerduszko Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='3 x']a my stosowalismy i wszystko stało się jeane teraz nie ma co gdybac i roztrząsać a motywować Sandrę coby uwierzyła w Fiksia i tym samym wzmocnic jego samoocenę ;-)[/QUOTE] Ale co jasne? Czemu mój nogę podnosi szybciej? :lol: Nic nie roztrząsam, zresztą nie pamiętam czy Sandra stosowała kwarantannę, wydaje mi się, że nie. [quote name='Saththa']No Fix wazy 11 kilo zasadniczo i jeszcze jak szczypiorek... napakowany ale wszystkie zebra policzyc mozna...[/QUOTE] Myślę, że na masę jeszcze przyjdzie czas. Nastolatki tak mają, jak szczypiorki :lol: Quote
Saththa Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='wilczy zew']Fix brawo za podniesioną lapkę :multi: Dzieki :B-fly: [quote name='zerduszko']Ale co jasne? Czemu mój nogę podnosi szybciej? :lol: Nie chyba czemu załatwiał sie szybko na dworzu :) Nic nie roztrząsam, zresztą nie pamiętam czy Sandra stosowała kwarantannę, wydaje mi się, że nie. NIe stosowałam... nie było po co i tak byłs zlag wie gdzie, potem w schronie a do mnie i tak miał kaszel kennelowy :shake: Myślę, że na masę jeszcze przyjdzie czas. Nastolatki tak mają, jak szczypiorki :lol: Anooooo.... to było dawnoooo :( Quote
3 x Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='zerduszko']Ale co jasne? Czemu mój nogę podnosi szybciej? :lol: Nic nie roztrząsam, zresztą nie pamiętam czy Sandra stosowała kwarantannę, wydaje mi się, że nie. Myślę, że na masę jeszcze przyjdzie czas. Nastolatki tak mają, jak szczypiorki :lol:[/QUOTE] chciałam ładnie zakończyc temat bo był bez sensu generalnie ;) ale mi się nie udało ;) chodziło o wczesnijsze zachowywanie czystości w domu nie wiem kiedy Prodziu zaczal podnosic łape tez jakoś późno ale nie miał dobrego wzorca bo Fred podnosi ale już nie zawsze ;) Quote
Saththa Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 hahah Tazz zasadniczo jest leniwcem i nie podnosi łapy... chyba ze mu sie przypomni :evil_lol: Quote
Saththa Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Aaaaaa w ogóle nadlatuje nad szczecin Huragan :eek2: Mamy [FONT=Tahoma] czerwony (najwyższy w 4-stopniowej skali) alarm pogodowy ehhhhhh zawsze coś... :scared:[/FONT] Quote
danyww Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Zapraszam na bazarek http://tiny.pl/q9j6w :) [h=2]Choineczki i dzwoneczki ..na sznupeczki (ekspresowo)[/h] Quote
zerduszko Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Mój z dwiema sukami chowany, to nie miał wyjścia jak podnosić skoro one tez podnoszą :eviltong: Quote
marako Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='Saththa']Aaaaaa w ogóle nadlatuje nad szczecin Huragan :eek2: Mamy [FONT=Tahoma] czerwony (najwyższy w 4-stopniowej skali) alarm pogodowy ehhhhhh zawsze coś... :scared:[/FONT] Aż się boję, że dojdzie dziś do nas - zawsze jak zawieje mamy sporo powalonych drzew na drodze (mieszkamy w lesie) i oczywiście nie ma prądu godzinami (czyli ani gotowania, ai ciepłej wody, ani ogrzewania, chyba, że w kominku w salonie). Quote
malawaszka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 u nas już łeb urywa :shock: ... opatuliłam Bryzie kojec i budę plandekami i wznoszę modły, żeby plandeki wytrzymały... Quote
Saththa Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 No u mnie łeb urywa do tego pada chwilami deszcz chwilami jakby snieg... Quote
ulana Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 U nas też coś już straszy. Saththa może ciężarki jakieś skombinuj, chociaż dla białaska, co by go gdzieś nie wywiało. :) Quote
3 x Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 a u mnie zajebiście leże sobie w ciepłym wyrku obok ciepłego chłopa najedzona itd itp ;) Quote
ulana Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='3 x']a u mnie zajebiście leże sobie w ciepłym wyrku obok ciepłego chłopa najedzona itd itp ;)[/QUOTE] A rano na spacerek Na zimny wiaterek. ;) Quote
3 x Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='ulana']A rano na spacerek Na zimny wiaterek. ;)[/QUOTE] o **** i po co wróciłam dxzień wczesniej? najeść bym sie na wygnaniu najadła wyrko tyż miałam ino chłopy same obce tam były ;) Quote
ulana Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='3 x']ino chłopy same obce tam były ;)[/QUOTE] I to jest sedno rzeczy :) Quote
Saththa Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Nooo w nocy powiało, myslałam ze mi dach zerwie, ale w sumie... tfu tfu nie ejst żle :) Quote
marako Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 U nas też nie najgorzej, bo jest prąd i słoneczko. Ale wieje mocno i jak odwoziłam tz na pociąg, to był niezły slalom pomiędzy kilkunastoma zwalonymi sporymi gałęziami i 1 drzewem na 3 km odcinka leśnego. Quote
Saththa Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 O u mnie prąd jest ale szaro i niebo zachmurzone. nic obalongo nie widziałam ale ja w sumie tylko po miescie jechałam... no i TZ mówiłz e wieje mocno... ja nawet nie przelazłam za duzo tylko z domu do auta i z a uta do pracy :) Quote
marako Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 W ciągu 10 minut (tyle, co zdążyłam podlać fiołki) zachmurzyło się i jest ciemno i ponuro! W dodatku śnieg jakiś posypuje. Quote
Saththa Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='marako']W ciągu 10 minut (tyle, co zdążyłam podlać fiołki) zachmurzyło się i jest ciemno i ponuro! W dodatku śnieg jakiś posypuje.[/QUOTE] Te małe listki znaczy podlewałas?? No to już p o słoncu :( Quote
Saththa Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Ooo jak tak czytam info z regionu to Szczecinowi się mocno nie dostało... [FONT=Arial]Na terenie dawnego województwa koszalińskiego prądu nie ma 65 tys. gospodarstw. [/FONT][FONT=Arial]Na terenie dawnego szczecińskiego - 80 tys. gospodarstw. Głównie w północnych rejonach województwa.[/FONT] [FONT=Arial]W nocy prądu nie miało całe Świnoujście. Niektóre awarie mogą być usuwane dopiero po kilku dniach.[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] OJ [FONT=Arial]W miejscowości Skotniki w powiecie szczecineckim przerwana linia energetyczna spadła na oborę. Prąd poraził śmiertelnie 26 sztuk bydła.[/FONT] Skubana Mysz no [FONT=Arial]wiatr przewrócił na dach blaszany garaż. Musieliśmy pociąć go na kawałki.[/FONT] Quote
AnkaG Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Jeden plus - mało samochodów na ulicach... U mnie o 22.45 padł prąd ale rano już był. Quote
Recommended Posts