Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']Sandra wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, radości, szczęścia, moc uścisków i samych super chwil z Czarnym i Białym
stooo lat, stooo lat, stoo lat...
:calus::BIG::cunao::chlup::chlup::chlup:

KInga Ty to jestes, Dziękuję;)

[quote name='Margi']Sto lat :BIG: :tort: :beerchug:

Dziękuję :)
[quote name='malawaszka']NAJLEPSZEGO Sandra!!! :BIG: :tort: :beerchug:

[quote name='AnkaG']Hmmm jaka okazja - zgaduję: urodziny i stoooo lat, stoooo lat .... :)

Ano urodziny, Dziękuję :)

[quote name='FredziaFredzia']Najlepszości Sandra!

[quote name='Małgorzata Noga']Sto lat i wszystkiego NAJJJJJ :BIG::new-bday::new-bday:

[quote name='Pink']Sandra Najlepszego !!!

Dziękuję, ładny kwiatek;)

[quote name='WATACHA']Najlepszego, dużo zdrówka i pociechy z dzieci ;)

Dziękuję :) Psich !!
[quote name='zerduszko']Wszystkiego najjjjjjjjjjj :BIG:

[quote name='eria']Wszystkiego naj naj naj !!!!!! :)

I Dziękuję Wam wszystkim razem :)

Posted

[quote name='AnkaG']No flaszke stawiaj. W końcu ja nie mam z kim wypić, TZ nie może, Kajcia nie może ...[/QUOTE]

Ty patrz ja mam jutro wolną chatę:razz: ale w sobote rano za kółko :(
[quote name='ania0112']Trochę późno ale jeszcze 18 minut masz urodziny... Wszystkiego najlepszego:BIG::tort::tort::tort::new-bday:[/QUOTE]

Dziekuję;)

[quote name='marako']To ja też zdążyłam na ostatnie 4 minuty urodzin!

Wszystkiego najlepszego![/QUOTE]

Dziekuję :)
[quote name='Tekla64']moje zyczenia juz czytalas i juz wracamy do normalnosci dawaj osttanie zdjecia kudlaczow bo potem nie bedzie okazji za to obaczymy metamorfoze kontrastow[/QUOTE]

Okaaaaa. Postaram sie dzis jakies trzasnąć;)

Ale Tazz to juz kupa futra jest ;)

Posted

[quote name='Pink']Kupe futra tez lubie ogladac - Tazz jest szalowy :loveu:[/QUOTE]

KUpa Futra nie ma sił ;) lezy i zieje non toper;) jak sie oprze o łóżko to całe chodzi;) w aucie tez czuć, rusza całym autem :)

Posted

Tez zieje i to bez futra :evil_lol: u mnie jest 36 stopni w cieniu - normalnie palma nieziemska - och jak lubie :multi: tyle, ze paszczaki odmowily wlasnie pojscia na spacer - siknely tu i tam i spowrotem zalegly na tarasie pod parasolka ;)

Posted

[quote name='Pink']Tez zieje i to bez futra :evil_lol: u mnie jest 36 stopni w cieniu - normalnie palma nieziemska - och jak lubie :multi: tyle, ze paszczaki odmowily wlasnie pojscia na spacer - siknely tu i tam i spowrotem zalegly na tarasie pod parasolka ;)[/QUOTE]

Ja się tam paszczakom nie dziwię.Sama bym zległa w ogródku pod parasolem.:evil_lol:

Posted

Ja mam zepsuty pistolet do podlewania i pryska dokoła, więc jak podlewam coś na ogródku, mam też prysznic - super wynalazek, bo sama bym się pewnie nie oblewała, jak jestem w ciuchach.

Posted

malawaszka napisał(a):
o tak w taki dzień jak dzisiaj basen jest marzeniem

zgadzam się
ulana napisał(a):
U nas dziś też gorąco. Może nawet bardziej niż wczoraj...

u mnie burza wielka w nocy była. i dzis chłodniej. tj wiaterek lekki ejst
marako napisał(a):
Ja mam zepsuty pistolet do podlewania i pryska dokoła, więc jak podlewam coś na ogródku, mam też prysznic - super wynalazek, bo sama bym się pewnie nie oblewała, jak jestem w ciuchach.

No pewnie nie;) chyba ze byś akurat nago podlewała;)

Posted

Nie dość, że upał to coś grzebią w klimatyzacji i jeszcze podobno bomba w budynku obok jest. Wokół pełno policji, pogotowie, a my się zastanawiamy czy jak wybuchnie to do nas doleci? Pewnie jakiś student bał sie egzaminu, wrrr.

Posted

ulana napisał(a):
Nie dość, że upał to coś grzebią w klimatyzacji i jeszcze podobno bomba w budynku obok jest. Wokół pełno policji, pogotowie, a my się zastanawiamy czy jak wybuchnie to do nas doleci? Pewnie jakiś student bał sie egzaminu, wrrr.

na pewno bedzie podmuch czuć tylko pytanie czy taki podmuch jest teraz wyczekiwany ? ;)