malawaszka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Saththa']Wasiu Tazzman w tej chwili ma jakies 70 cm i wazy 36 kg :watpliwy: ale schudł, ważył 40. Ale on nie ejst jakis super duzy ;) i kiedys mi mówili ze powienien ze 45 kilo wazyć :razz: ale potem zeszło do tych 40 bo wyglądal fajnie;) [/QUOTE] no nowy też nie jest jakiś duzy bardzo - Falco był większy od niego, Morgan chyba też o ile pamiętam; muszę zmierzyć w kłębie ile ma; a dziś dzwonił do mnie facet o olbrzyma i mówił, że miał takiego wielkiego samca który ważył 60 kg :mdleje: możliwe to w ogóle? żeby sznaucer aż tyle? Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='malawaszka']no nowy też nie jest jakiś duzy bardzo - Falco był większy od niego, Morgan chyba też o ile pamiętam; muszę zmierzyć w kłębie ile ma; a dziś dzwonił do mnie facet o olbrzyma i mówił, że miał takiego wielkiego samca który ważył 60 kg :mdleje: możliwe to w ogóle? żeby sznaucer aż tyle?[/QUOTE] Może miał CTRa :razz: ja sobie nie wyobrazam zeby Tazz wazył 25 kil owięcej. a Tazza brat mimo, ze wyższy to tez sobie nie wyobrazam :shake: Quote
Pink Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 No cudnie wyglada :multi: moj szary wielki kociamber miescil sie w maly kartonik po butach, jak mu sie cos ubzduralo ale nie wiedzialam, ze duze psy tez tak potrafia :cool3: Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Pink']No cudnie wyglada :multi: moj szary wielki kociamber miescil sie w maly kartonik po butach, jak mu sie cos ubzduralo ale nie wiedzialam, ze duze psy tez tak potrafia :cool3:[/QUOTE] No Tazz często tak śpi ostatnio;) Quote
danyww Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Pozycje cudne :loveu: A tym mnie powalił :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Saththa']Wasiu Tazzman w tej chwili ma jakies 70 cm i wazy 36 kg :watpliwy: ale schudł, ważył 40. Ale on nie ejst jakis super duzy ;) i kiedys mi mówili ze powienien ze 45 kilo wazyć :razz: ale potem zeszło do tych 40 bo wyglądal fajnie;) [/QUOTE] to jak nowy ma jakieś 68-69 cm w kłębie to pewnie nie wazy więcej niż 40 kg co? on jest dość szczupły, co prawda budowa inna niż sznaucerowa, mięśnie na zadzie ma spore, ale żeberka czuć... to chyba mu zapodam 4 tablety Quote
Aśka Belkowska Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Masz w domu artystów. Nie przyznałaś się, że masz do kompletu jeszcze dwa inne futrzaki. :eviltong: Na nogach. :lol: Quote
Saththa Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='danyww']Pozycje cudne :loveu: A tym mnie powalił :evil_lol:[/QUOTE] Ale nic Ci nie jest?:) [quote name='malawaszka']to jak nowy ma jakieś 68-69 cm w kłębie to pewnie nie wazy więcej niż 40 kg co? on jest dość szczupły, co prawda budowa inna niż sznaucerowa, mięśnie na zadzie ma spore, ale żeberka czuć... to chyba mu zapodam 4 tablety[/QUOTE] Wasiu... nie mam pojęcia :lol: chociaż te zeberka hmmm [quote name='Aśka Belkowska']Masz w domu artystów. Nie przyznałaś się, że masz do kompletu jeszcze dwa inne futrzaki. :eviltong: Na nogach. :lol:[/QUOTE] To jeden Futrzak z dwoma łapami;) Quote
Pink Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ja bym dala 4-ry. Stac nic sie nie stanie jak wiecej lyknie, gorzej jakby dawka byla za mala. Tabletki i tak sa od-do - tak ze spoko. Quote
marako Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='malawaszka']dzwonił do mnie facet o olbrzyma i mówił, że miał takiego wielkiego samca który ważył 60 kg :mdleje: możliwe to w ogóle? żeby sznaucer aż tyle?[/QUOTE] Dzieci Grace (mieszczącej się w górnych granicach wzorca) po ojcu też wysokim, ale ICH, więc chyba też we wzorcu, okazały się niektóre ogromne. Jeden ma 74,5 cm, wzrostu dwóch innych największych w miocie nie znam, ale HeMan u mojego kolegi (ten od Daisy) waży pod 60 kg. I nie jest jakiś zapasiony. Quote
Saththa Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='marako']Dzieci Grace (mieszczącej się w górnych granicach wzorca) po ojcu też wysokim, ale ICH, więc chyba też we wzorcu, okazały się niektóre ogromne. Jeden ma 74,5 cm, wzrostu dwóch innych największych w miocie nie znam, ale HeMan u mojego kolegi (ten od Daisy) waży pod 60 kg. I nie jest jakiś zapasiony.[/QUOTE] O mamusiu... Melduję ze chłopaki zaszczepione;) Quote
malawaszka Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='marako']Dzieci Grace (mieszczącej się w górnych granicach wzorca) po ojcu też wysokim, ale ICH, więc chyba też we wzorcu, okazały się niektóre ogromne. Jeden ma 74,5 cm, wzrostu dwóch innych największych w miocie nie znam, ale HeMan u mojego kolegi (ten od Daisy) waży pod 60 kg. I nie jest jakiś zapasiony.[/QUOTE] WOW!!!!! to naprawdę sa giganty - chyba w takim razie mnie się jeszcze taki prawdziwy gigant nie trafił :D Quote
marako Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Niestety to dlatego, że były dość odległe linie w rodowodach i chyba wystąpił ten efekt z "bujnością mieszańców". Wolałabym, żeby były jednak ciut mniejsze i mieściły się we wzorcu, zwłaszcza za ten z Niemiec, bo jest wyjątkowo piękny, a jego wzrost go niestety zepsuł. Honda też mogłaby mieć ze 3-4 cm mniej, jako dziewczyna byłaby bardziej efektowna. Dobrze, że wzorzec nie wskazuje, że suka ma mieć tyle, a tyle, jak w niektórych rasach. Quote
marako Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Gdzieś mi przysyłali, z rok temu, ale mam w domu na stacjonarnym kompie, a teraz jestem w pracy. Quote
Saththa Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='marako']Gdzieś mi przysyłali, z rok temu, ale mam w domu na stacjonarnym kompie, a teraz jestem w pracy.[/QUOTE] Marako jak znajdziesz w domku chwilkę to jak wrzuciłabys to ja bym chętnie obaczyła;) ciekawi mnie czy widac po nim na zdjeciu te mase;) Quote
AnkaG Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 No Tazz z tego co na własne oczy widziałam jest raczej z tych średnich/mniejszych sznupów. :) Quote
3 x Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Saththa']Marako jak znajdziesz w domku chwilkę to jak wrzuciłabys to ja bym chętnie obaczyła;) ciekawi mnie czy widac po nim na zdjeciu te mase;)[/QUOTE] ja tez bo zupełnie nie wiem o czym gadacie ;) Quote
eria Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 a Dumiszonek to jest w ogóle niewiele większy od średniaczka hihih 25 kg bardzo żywej wagi Quote
WATACHA Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ale on fajniutki :) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/kwiecien/DSC_1174_zps012742e2.jpg Quote
Saththa Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='AnkaG']No Tazz z tego co na własne oczy widziałam jest raczej z tych średnich/mniejszych sznupów. :) Brat jego jest większy ;) i to w sumie jedyny olbrzym samiec kolo któego Tazzio stał;) [quote name='eria']a Dumiszonek to jest w ogóle niewiele większy od średniaczka hihih 25 kg bardzo żywej wagi O kurde :) Tazz w wieku 12 tygodni wazył 16 kilo :razz: [quote name='WATACHA']Ale on fajniutki :) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/kwiecien/DSC_1174_zps012742e2.jpg :) No nie wiem :lol: Quote
Saththa Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='eria']oo jest banerek! :)[/QUOTE] Jest, bardzo dziękujemy ;) Quote
Pink Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 wow - gratulacjones ... ale banerek Ci sie udal nie powiem :multi: Quote
Recommended Posts