malawaszka Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Fajowy!! Pink Tobie by się tez przydał własciwie :cool3: Quote
Fides79 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Sandra super banerek, Aniu świetna robota, ale przecież nie mogło być inaczej :lol::klacz::klacz: Quote
Saththa Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Dziekujemy, ze się Eria zlitowała :lol: [quote name='omry']Baner świetny, skąd macie? :)[/QUOTE] No wiesz :obrazic: na poprzedniej stronie zylion zdjęć, a Ty tylko baner :lol: Eria się ulitowała;) Bo tak serio serio to ja nie wiem czy ktoś ejszcze na forum robi szukałam i nie znalazłam:( Quote
Tekla64 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 banerek pikny, pozycje i miejsca superanckie problemow kupowych nie zazdraszczam ale ... znam i nie daje sie lizac Quote
ania0112 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 słyszałam ze TZ mestudio... chyba poker i ziutka o tym rozmawiały osttanio Quote
Saththa Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Tekla64']banerek pikny, pozycje i miejsca superanckie problemow kupowych nie zazdraszczam ale ... znam i nie daje sie lizac[/QUOTE] tez sie juz nie daje;) [quote name='ania0112']słyszałam ze TZ mestudio... chyba poker i ziutka o tym rozmawiały osttanio[/QUOTE] A gdzie?:) [quote name='wilczy zew']Chcesz przepis aby Fix nie zjadał g...n?[/QUOTE] Dawaj;) Dzis bylismy biegać;) I Fix cudnie reaguje na wołanie jak ma cos w pysku;) wypluwa i biegnie do mnie;) Póki co :diabloti: Quote
junoo Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dawno mnie na Dogo nie było i nie znałam jeszcze Idefixa cofnęłam się parę stron i oto mam jego foty :D pozycje do spania ma niesamowite piękny piecho! Gratuluję - buziak w fafle od nowej cioteczki ;* Quote
marako Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Kiedyś był taki temat konkursu "śpiący sznaucer", foty Idefixa byłyby nie do pobicia, a języczek ma po prostu cudowny na jednej z fotek (ale na niej chyba nie spał, chyba, że z otwartymi oczami) Quote
ania0112 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 gdzie o tym pisały...:hmmmm: jak się nie myle to na wątku rodzinki poker. ktos tak gratulował banerka poker i ona wspominała ze sama nie robi tylko tz mestudio. wlasnie chyba ziutka o to pytała.. albo nutusia... no jakos tak :) Quote
3 x Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 one wszedzie o tych banerkach rozprawiają ;) bo i ja widzialam, czy u mnie rozprawiały ;) fakt faktem - tz mestudio (piszą pod jednym nickiem) robi fajne banerki :) Quote
wilczy zew Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Istotna jest marka,musi być Vitapol granulat lucerny dedykowany dla gryzoni garść namoczyć w ciepłej wodzie i kefir a Tazzikowi dwie garście i dodatkowo granulowany czosnek i vit.B compleks aby jego były niesmaczne;czasami trzeba i miesiąc podawać a czasami tydzień ale to jest sprawdzone,my jeszcze nie zaczeliśmy Quote
Aśka Belkowska Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='wilczy zew']Chcesz przepis aby Fix nie zjadał g...n?[/QUOTE] Też jestem ciekawa, jak na razie wet mojemu zalecił Stool repel-um. Zobaczymy za 2 tygodnie. Quote
wilczy zew Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Aśka Belkowska']Też jestem ciekawa, jak na razie wet mojemu zalecił Stool repel-um. Zobaczymy za 2 tygodnie.[/QUOTE] patrz post wyżej... Quote
Aśka Belkowska Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Juz przeczytałam dzieki, my na razie czekamy na efekty tych pastylek. Quote
Saththa Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='marako']Kiedyś był taki temat konkursu "śpiący sznaucer", foty Idefixa byłyby nie do pobicia, a języczek ma po prostu cudowny na jednej z fotek (ale na niej chyba nie spał, chyba, że z otwartymi oczami) Ale Fix to nie sznaucer :lol: Juz nie spał na tej focie;) obudził sie jak zaczełam się wierzgać zdjecia robiąc :lol: [quote name='ania0112']gdzie o tym pisały...:hmmmm: jak się nie myle to na wątku rodzinki poker. ktos tak gratulował banerka poker i ona wspominała ze sama nie robi tylko tz mestudio. wlasnie chyba ziutka o to pytała.. albo nutusia... no jakos tak :) Patrz a ja myslałam ze to o tym kupozerstwo chodzi :lol: [quote name='Angi']bardzo ładny banerek! :D Dziekujemy ;) [quote name='wilczy zew']Istotna jest marka,musi być Vitapol granulat lucerny dedykowany dla gryzoni garść namoczyć w ciepłej wodzie i kefir a Tazzikowi dwie garście i dodatkowo granulowany czosnek i vit.B compleks aby jego były niesmaczne;czasami trzeba i miesiąc podawać a czasami tydzień ale to jest sprawdzone,my jeszcze nie zaczeliśmy ale to codziennie mam dawac? Tazzowi nie podam narazie bo odstawiamy te enzymy trzustkowe i nie chce mu i sobie mieszać, bo obserwujemy się;). A dla Fixa bez tego czosnku i vit B? Fix dostaje od groma tych vit B bo dostaje tablety uzupełniające mineralno witaminowe dla szczeniąt... :razz: Zobaczymy. Narazie zamówiłam puszki 100% żwacza wołowego i sproszkowany zwacz do karmy dodawac. zobaczymy :) Quote
Saththa Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='wilczy zew']codziennie,Fixowi bez czosnku i vit.[/QUOTE] Oka, dzieki za sugestie;) zobaczymy najpeirw to co zamówiłam zanim znowu wydam kase:lol: Quote
Saththa Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Tadam :razz: DLa Chrzesniaka Mego;) Zadbaj o stópki Na lato :smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ciutki-Bazar-) Dla Sajana- Naszego SZNAURADORa Quote
Fides79 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 no Taziowi czosnku po tej trzustce to chyba niekoniecznie potrzeba :roll: Quote
Pink Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 O dobrze, ze o czosnku ktos przypomnial ... musze kupic chlopakom, bo dobre przeciwko kleszczom jest a to juz sezon niedlugo sie zaczyna. Quote
marako Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Granulowany? Do jedzenia? Odstrasza kleszcze? Ile podawać? Quote
AnkaG Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Co słychać u niedalekich sąsiadów? Moje na poniedziałek do fryzjera umówione. :) Wyglądają jak misie a nie sznupy. Quote
Recommended Posts