Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Jaki ten świat maaały. :diabloti: To rada od Kierownika sekcji sznaucera który hoduje sznupy od 30 lat (Śp. Gracja jest na okładce książki o sznaucerach) i blisko kumpluje się z doktorostwem G. tj. Dyas. Do których ja chodzę od 13 lat. :)
Tylko pytanie czy zjadanie koo to odruch czy braki witaminowe. Nie zaszkodzi spróbować. Ja podawałam jak mieszkałam na osiedlu i mi wpieprzały namiętnie.[/QUOTE]
faktycznie świat mały :)
obawiam się ,że to jednak zamiłowanie a nie braki ,ale może faktycznie nie zaszkodzi spróbować, skonsultuję to u siebie w klinice

Posted

[quote name='Fides79']hihi Iduś wietrzy podwozie :evil_lol:

No wietrzy :diabloti: póki może :)

[quote name='malawaszka']hahaha jest absolutnie doskonały :loveu:

Taaaak? no to masz :razz:

Posted

[quote name='Margi']Jest absolutnie świetny.:loveu::lol:

Durny :lol:
[quote name='malawaszka']aaaaa rozkoszny :lol:

a Zgredek tak robi
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/kwiecien/DSCN4497_zps45531ed1.jpg

Rozkoszny Zgredek:)
[quote name='zerduszko']Do schrupania :D Dzwońce nasze ;)

A jak z laniem u Was?

Sika w domu jak jestem w pracy :) jak jestem w domu to nie sika... chyba ze go oleje jak sygnalizuje ze chce :razz:

[quote name='Pink']Jak ja nie przepadam za bialymi psami, tak Fix jest superos :loveu:

A Ty wiesz, ze ja tez nie? Brudzi się to masakra :shake:

Posted

[quote name='zerduszko']A co ile wychodzicie jak w domu jesteś?

to zalezy ile Młody wypije wody... ale tak jakoś co 4 godziny jak sie nie zochlajmorduje za mocno;) Bo jak wypije bardzo duzo to sika co 2h :)

I bardzo proszę, kuchenne przeciąganie;)

:razz:

:razz::razz:

I w ten oto sposób, zdjęć nowych juz nie mam :) Będa za miesiąc :)

Posted

No nie moge (ikonka turlajaca sie po podlodze) :lol: jeszcze ze maly lezy na duzym, to nic ale wielkolud wpakowany w male poslanie mnie powalil :loveu:

Posted

[quote name='Pink']No nie moge (ikonka turlajaca sie po podlodze) :lol: jeszcze ze maly lezy na duzym, to nic ale wielkolud wpakowany w male poslanie mnie powalil :loveu:[/QUOTE]

Eeeej on się tak poskładał ze już się tam zmieścił bez problemu;) dawałam zdjęcia;)

Posted

[quote name='malawaszka']Sandra ile Tazz ma w kłębie i ile waży mniej więcej? muszę odrobaczyć nowego, ale nie mam pojęcia ile takie psy ważą... a nie chce mi się go targać do weta na ważenie

Wasiu Tazzman w tej chwili ma jakies 70 cm i wazy 36 kg :watpliwy: ale schudł, ważył 40. Ale on nie ejst jakis super duzy ;) i kiedys mi mówili ze powienien ze 45 kilo wazyć :razz: ale potem zeszło do tych 40 bo wyglądal fajnie;)
[quote name='Pink']Musze poszukac, zeby na wlasne oczy zobaczyc :lol:

Nie musisz proszę;)