Saththa Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='3 x']"robiąc przy tym miny świadczące o głębokim zrozumieniu Twojego stanu" :evil_lol: nie wiem co prawda jakie miny robi u nas Fredzioch w danym momencie bo go nie widze ale za to perfekcyjnie umie głośno i dobitni westchnąć w odpowiednim momencie komentując nasze rozważania/wywody itp[/QUOTE] Dlaczego go nie widzisz?:) [quote name='marako']Naprawdę Bruce Lee miał sznaucera olbrzyma? Gdybym to wiedziała 30 lat temu ...[/QUOTE] [quote name='3 x']to? rozwiń myśl;)[/QUOTE] własnie włąśnie :razz: Quote
malawaszka Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 ja też ciekawam rozwinięcia myśli - tekst dobry :lol: u mnie Drops tak wzdycha na głos jakie to ma ciężkie zycie :lol: Quote
marako Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 30 lat temu byłam fanką Wejścia smoka, Shaolin, Brusa Lee, a każdy wie, jak bardzo fan chce się upodobnić do mistrza. Nabyłabym olbrzyma jak nic, nawet do mieszkanka M1, w którym mieszkaliśmy we czwórkę, ja, tz, nasz syn i moja babcia, nie zważając na antywarunki jakie miałby do życia a i my razem z nim. A tak mój pierwszy pies pojawił się 9 lat temu dopiero... Quote
malawaszka Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 wow serio pierwszy pies dopiero 9 lat temu??? to Grace prawda? Quote
AnkaG Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Piękne portrety. Ja nie mogłam uszu obejrzeć bo Fix fiksował :) Quote
marako Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='malawaszka']wow serio pierwszy pies dopiero 9 lat temu??? to Grace prawda?[/QUOTE] Grace, która nie była specjalnie dobrze zsocjalizowana, "eksperci" twierdzili, że jak będzie starsza, zrobi się okropnie agresywna. Tymczasem to anioł, nie pies, a właściwie pół-człowiek pół-pies. 8 lat i 3,5 miesiąca temu. Wcześniej było naprawdę nieciekawie w moim życiu i rzeczywiście brak warunków na psa (no, może mógł pojawić się 7-8 lat wcześniej). A we wczesnej młodości byłam kocią mamą. Quote
Saththa Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='malawaszka']ja też ciekawam rozwinięcia myśli - tekst dobry :lol: u mnie Drops tak wzdycha na głos jakie to ma ciężkie zycie :lol:[/QUOTE] Tazzman wzdycha zawsze heh :) jak sie kładzie jak wstaje jak siedzi jak idzie...... Jęczydupa jedna no:lol: [quote name='marako']30 lat temu byłam fanką Wejścia smoka, Shaolin, Brusa Lee, a każdy wie, jak bardzo fan chce się upodobnić do mistrza. Nabyłabym olbrzyma jak nic, nawet do mieszkanka M1, w którym mieszkaliśmy we czwórkę, ja, tz, nasz syn i moja babcia, nie zważając na antywarunki jakie miałby do życia a i my razem z nim. A tak mój pierwszy pies pojawił się 9 lat temu dopiero...[/QUOTE] Ale zobacz :) Sznup... miałaś nosa i przeznaczenie Cię znalazło;) [quote name='AnkaG']Piękne portrety. Ja nie mogłam uszu obejrzeć bo Fix fiksował :)[/QUOTE] Oj tam oj tam;) [quote name='marako']Grace, która nie była specjalnie dobrze zsocjalizowana, "eksperci" twierdzili, że jak będzie starsza, zrobi się okropnie agresywna. Tymczasem to anioł, nie pies, a właściwie pół-człowiek pół-pies. 8 lat i 3,5 miesiąca temu. Wcześniej było naprawdę nieciekawie w moim życiu i rzeczywiście brak warunków na psa (no, może mógł pojawić się 7-8 lat wcześniej). A we wczesnej młodości byłam kocią mamą.[/QUOTE] Dobrze ze jest ;) Ale Kota żadnego chyba nie masz? Quote
3 x Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Saththa']Tazzman wzdycha zawsze heh :) jak sie kładzie jak wstaje jak siedzi jak idzie...... [B]Jęczydupa[/B] jedna no:lol: [/QUOTE] o masza ja o prawda freda nie widzę jak 'komentuje' ale byłam przekonana, że one tak paszczą widac myliłam się ;) aż z ciekawościbędę teraz obserwowac intensywniej Freda ;) Quote
Tekla64 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 ja tam przetowrstwo setaryny juz zakonczone? Quote
Saththa Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='3 x']o masza ja o prawda freda nie widzę jak 'komentuje' ale byłam przekonana, że one tak paszczą widac myliłam się ;) aż z ciekawościbędę teraz obserwowac intensywniej Freda ;)[/QUOTE] Obserwuj obserwuj :razz: [quote name='Tekla64']ja tam przetowrstwo setaryny juz zakonczone?[/QUOTE] nie wiem rano TZ był z piesami :) ale wczoraj nadal była;) [B]PADA ŚNIEG U MNIE [/B]:wallbash: Quote
malawaszka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 u nas też... rano jak wstalam to myślałam, że się jeszcze nie obudziłam jak zobaczyłam to badziestwo za oknem! masakra... Quote
Saththa Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 i nie topnieje złośliwy nooooooooo :( Quote
AnkaG Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Kuuuu... u mnie też sypie .... nienaaawidzę już śniegu, zimna itp. Quote
3 x Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 melduję, że przy ukraińskiej granicy w podkarpackim nie sypie tylko kutwa co ja tutaj jeszcze robię? Quote
Saththa Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='3 x']melduję, że przy ukraińskiej granicy w podkarpackim nie sypie tylko kutwa co ja tutaj jeszcze robię?[/QUOTE] no ja nie wiem:) A wydziergałaś już te kubraczki na jaja? Kiedy Romany?? Quote
3 x Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Saththa']no ja nie wiem:) A wydziergałaś już te kubraczki na jaja? Kiedy Romany??[/QUOTE] ja też nie wiem ale z tym śniegiem to żartowałam odsłoniłam okno żeby wam fotkę cyknąc a tam kutwa zamieć kubraczki wydziergałam ale mam zamówienie na kolejne ;) więc jeszcze chwila poza tym musze jakiś patent na romany znaleźć bo jednego nietrwałego prototypa Gnojek prawie uszkodził ale wiesz jak on lubi wszelakie włóczkowate rzeczy ;) btw a Roman jest ze mną :p Quote
Saththa Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 3x ja odżałować sklerozy mej nie mogę, żem zapomniała o bazarze z Romanem noooo Ale jak to kolejne? przecież już swięta! Ja nie mam Gnojka mi nikt nie popsuje;) Quote
Tekla64 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 uwazaj co mowisz bo zaraz sie okaze ze masz dwa Gnojki i wtedy bedzie smiesznie a mozesz sie tego spodziewac ze Tazziu sie zeszczeniaczy Quote
3 x Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Saththa']3x ja odżałować sklerozy mej nie mogę, żem zapomniała o bazarze z Romanem noooo [B]Ale jak to kolejne? przecież już swięta![/B] Ja nie mam Gnojka mi nikt nie popsuje;)[/QUOTE] no właśnie sama nie wiem widac zrobiłam tak zajebiste że się nacieszyc nimi nie moga i chcą JESZCZE ;) Quote
marako Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Wstydziłam się zapytać, żeby nie wyjść na głupka, ale też bym chciała wiedzieć co to Roman? Quote
Saththa Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='Tekla64']uwazaj co mowisz bo zaraz sie okaze ze masz dwa Gnojki i wtedy bedzie smiesznie a mozesz sie tego spodziewac ze Tazziu sie zeszczeniaczy[/QUOTE] Ale ja nie mam kordonków czy innych tych kubraczkowych części ;) a Gnojek 3x się jej kłębuszkam ibawi;) [quote name='3 x']no właśnie sama nie wiem widac zrobiłam tak zajebiste że się nacieszyc nimi nie moga i chcą JESZCZE ;)[/QUOTE] Kurde no. ale Rooooman! [quote name='malawaszka']co to są Romany??? :p[/QUOTE] Hehehe 3 x pokaż Romana;) Quote
malawaszka Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 zapomniała :splat: Roman to aksolotl c'nie? Quote
Saththa Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='marako']Wstydziłam się zapytać, żeby nie wyjść na głupka, ale też bym chciała wiedzieć co to Roman?[/QUOTE] Hmm moze 3x przedstawi Wam Romana, na bazarze do kupienia byłale zapomniałam :( [quote name='malawaszka']zapomniała :splat: Roman to aksolotl c'nie?[/QUOTE] W tym przypadku nie :razz: Quote
Recommended Posts