Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='3 x']"robiąc przy tym miny świadczące o głębokim zrozumieniu Twojego stanu" :evil_lol:

nie wiem co prawda jakie miny robi u nas Fredzioch w danym momencie bo go nie widze
ale za to perfekcyjnie umie głośno i dobitni westchnąć w odpowiednim momencie
komentując nasze rozważania/wywody itp[/QUOTE]

Dlaczego go nie widzisz?:)
[quote name='marako']Naprawdę Bruce Lee miał sznaucera olbrzyma? Gdybym to wiedziała 30 lat temu ...[/QUOTE]

[quote name='3 x']to?
rozwiń myśl;)[/QUOTE]

własnie włąśnie :razz:

Posted

30 lat temu byłam fanką Wejścia smoka, Shaolin, Brusa Lee, a każdy wie, jak bardzo fan chce się upodobnić do mistrza. Nabyłabym olbrzyma jak nic, nawet do mieszkanka M1, w którym mieszkaliśmy we czwórkę, ja, tz, nasz syn i moja babcia, nie zważając na antywarunki jakie miałby do życia a i my razem z nim. A tak mój pierwszy pies pojawił się 9 lat temu dopiero...

Posted

[quote name='malawaszka']wow serio pierwszy pies dopiero 9 lat temu??? to Grace prawda?[/QUOTE]
Grace, która nie była specjalnie dobrze zsocjalizowana, "eksperci" twierdzili, że jak będzie starsza, zrobi się okropnie agresywna. Tymczasem to anioł, nie pies, a właściwie pół-człowiek pół-pies. 8 lat i 3,5 miesiąca temu.
Wcześniej było naprawdę nieciekawie w moim życiu i rzeczywiście brak warunków na psa (no, może mógł pojawić się 7-8 lat wcześniej). A we wczesnej młodości byłam kocią mamą.

Posted

[quote name='malawaszka']ja też ciekawam rozwinięcia myśli - tekst dobry :lol: u mnie Drops tak wzdycha na głos jakie to ma ciężkie zycie :lol:[/QUOTE]

Tazzman wzdycha zawsze heh :) jak sie kładzie jak wstaje jak siedzi jak idzie...... Jęczydupa jedna no:lol:
[quote name='marako']30 lat temu byłam fanką Wejścia smoka, Shaolin, Brusa Lee, a każdy wie, jak bardzo fan chce się upodobnić do mistrza. Nabyłabym olbrzyma jak nic, nawet do mieszkanka M1, w którym mieszkaliśmy we czwórkę, ja, tz, nasz syn i moja babcia, nie zważając na antywarunki jakie miałby do życia a i my razem z nim. A tak mój pierwszy pies pojawił się 9 lat temu dopiero...[/QUOTE]

Ale zobacz :) Sznup... miałaś nosa i przeznaczenie Cię znalazło;)
[quote name='AnkaG']Piękne portrety. Ja nie mogłam uszu obejrzeć bo Fix fiksował :)[/QUOTE]

Oj tam oj tam;)
[quote name='marako']Grace, która nie była specjalnie dobrze zsocjalizowana, "eksperci" twierdzili, że jak będzie starsza, zrobi się okropnie agresywna. Tymczasem to anioł, nie pies, a właściwie pół-człowiek pół-pies. 8 lat i 3,5 miesiąca temu.
Wcześniej było naprawdę nieciekawie w moim życiu i rzeczywiście brak warunków na psa (no, może mógł pojawić się 7-8 lat wcześniej). A we wczesnej młodości byłam kocią mamą.[/QUOTE]

Dobrze ze jest ;) Ale Kota żadnego chyba nie masz?

Posted

[quote name='Saththa']Tazzman wzdycha zawsze heh :) jak sie kładzie jak wstaje jak siedzi jak idzie...... [B]Jęczydupa[/B] jedna no:lol:
[/QUOTE]

o masza
ja o prawda freda nie widzę jak 'komentuje'
ale byłam przekonana, że one tak paszczą
widac myliłam się ;)

aż z ciekawościbędę teraz obserwowac intensywniej Freda ;)

Posted

[quote name='3 x']o masza
ja o prawda freda nie widzę jak 'komentuje'
ale byłam przekonana, że one tak paszczą
widac myliłam się ;)

aż z ciekawościbędę teraz obserwowac intensywniej Freda ;)[/QUOTE]

Obserwuj obserwuj :razz:

[quote name='Tekla64']ja tam przetowrstwo setaryny juz zakonczone?[/QUOTE]

nie wiem rano TZ był z piesami :) ale wczoraj nadal była;)

[B]PADA ŚNIEG U MNIE [/B]:wallbash:

Posted

[quote name='3 x']melduję, że przy ukraińskiej granicy w podkarpackim nie sypie
tylko kutwa co ja tutaj jeszcze robię?[/QUOTE]

no ja nie wiem:) A wydziergałaś już te kubraczki na jaja? Kiedy Romany??

Posted

[quote name='Saththa']no ja nie wiem:) A wydziergałaś już te kubraczki na jaja? Kiedy Romany??[/QUOTE]

ja też nie wiem
ale z tym śniegiem to żartowałam
odsłoniłam okno żeby wam fotkę cyknąc
a tam kutwa zamieć

kubraczki wydziergałam ale mam zamówienie na kolejne ;)
więc jeszcze chwila
poza tym musze jakiś patent na romany znaleźć
bo jednego nietrwałego prototypa Gnojek prawie uszkodził
ale wiesz jak on lubi wszelakie włóczkowate rzeczy ;)
btw a Roman jest ze mną :p

Posted

3x ja odżałować sklerozy mej nie mogę, żem zapomniała o bazarze z Romanem noooo

Ale jak to kolejne? przecież już swięta!

Ja nie mam Gnojka mi nikt nie popsuje;)

Posted

[quote name='Saththa']3x ja odżałować sklerozy mej nie mogę, żem zapomniała o bazarze z Romanem noooo

[B]Ale jak to kolejne? przecież już swięta![/B]

Ja nie mam Gnojka mi nikt nie popsuje;)[/QUOTE]

no właśnie sama nie wiem
widac zrobiłam tak zajebiste że się nacieszyc nimi nie moga i chcą JESZCZE ;)

Posted

[quote name='Tekla64']uwazaj co mowisz bo zaraz sie okaze ze masz dwa Gnojki i wtedy bedzie smiesznie
a mozesz sie tego spodziewac ze Tazziu sie zeszczeniaczy[/QUOTE]

Ale ja nie mam kordonków czy innych tych kubraczkowych części ;) a Gnojek 3x się jej kłębuszkam ibawi;)
[quote name='3 x']no właśnie sama nie wiem
widac zrobiłam tak zajebiste że się nacieszyc nimi nie moga i chcą JESZCZE ;)[/QUOTE]

Kurde no. ale Rooooman!
[quote name='malawaszka']co to są Romany??? :p[/QUOTE]

Hehehe 3 x pokaż Romana;)

Posted

[quote name='marako']Wstydziłam się zapytać, żeby nie wyjść na głupka, ale też bym chciała wiedzieć co to Roman?[/QUOTE]

Hmm moze 3x przedstawi Wam Romana, na bazarze do kupienia byłale zapomniałam :(

[quote name='malawaszka']zapomniała :splat: Roman to aksolotl c'nie?[/QUOTE]

W tym przypadku nie :razz: