Doginka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Melduję, że jestem, oglądam, czytam ;-):hand: Quote
Saththa Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='AnkaG']O kurna ja też na wizycie pare buziaczków dostałam ... :diabloti: Jak psy zjadają odchody to dobrze b complex przez jakiś czas podawać.[/QUOTE] co podawać?? ile on ma jesc tabletek?:mdleje: je 2 na pęcherz je zwacze je flawitol czy cos tam ehhhhhhhh co to to b costam jest?? i gdzie to kupic?? Quote
Aśka Belkowska Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Mam ten sam problem, w czwartek mam zamiar dopytać weta o jakies preparaty. Spacery szczególnie ostatnio to męka. Fidel potrafi wykopac spod sterty śniegu, pfuj! Żwacze w ogóle nie pomagają. Quote
AnkaG Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Wit. B complex w każdej aptece jest. Dawaj jedną dziennie. Quote
zerduszko Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Daj Tazzowi ananasa. Albo sprzątaj od razu ;) Quote
Saththa Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='Aśka Belkowska']Mam ten sam problem, w czwartek mam zamiar dopytać weta o jakies preparaty. Spacery szczególnie ostatnio to męka. Fidel potrafi wykopac spod sterty śniegu, pfuj! Żwacze w ogóle nie pomagają.[/QUOTE] Fix tylko ciepłą:shake: prosto z doopki :mdleje: [quote name='AnkaG']Wit. B complex w każdej aptece jest. Dawaj jedną dziennie.[/QUOTE] Aaaaaha ;) [quote name='zerduszko']Daj Tazzowi ananasa. Albo sprzątaj od razu ;)[/QUOTE] Co ma ananas? Nie mogę od razu jak są spuszczone daleko;) [quote name='Doginka']Kup rumentabsy;-)[/QUOTE] co to?:lol: Quote
ania0112 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 rumentabsy to tabletki - Brokat teraz je na spaczony apetyt i jest juz lepiej, przestal polowac na koopasy...:p jest w nich zwacz który Ci nie pomógł - kupić można w zoologicznych, tylko trzeba znaleźć te odpowiednie bo jest ich kilka rodzajów i każde na coś innego np witaminy dla starszych, wit dla suczek ciężarnych, dla szczeniakow itp... Quote
WATACHA Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Tylko Tazzowe je?Widocznie Tazzio coś źle trawi przez tą trzustkę i jest bardziej smakowite. Nie wiem po co ananas, ale mu na pewno nie zaszkodzi wręcz przeciwnie bo ma właśnie naturalne enzymy Quote
zerduszko Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ananas sprawia podobno, ze kupa jest niesmaczna. Tak słyszałam, sama nie jadłam :diabloti: A nie możesz młodego odwołać jak widzisz że Tazz się zbiera albo nie puszczać obu póki Tazz nie zrobi? Powiem Ci, że jak mu to w nawyk wejdzie, to będziesz bardzo szczęśliwa kobietą :eviltong: jako i ja :placz: Quote
Saththa Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='WATACHA']Tylko Tazzowe je?Widocznie Tazzio coś źle trawi przez tą trzustkę i jest bardziej smakowite. Nie wiem po co ananas, ale mu na pewno nie zaszkodzi wręcz przeciwnie bo ma właśnie naturalne enzymy[/QUOTE] Tazzio juz ma zdrową trzutkę :obrazic::) i nie tylko Tazza. Musi być ciepła... ja se w łeb strzele. I Malawasia będzie szukac domu dla Tazzia i Fixa... wiec Ciiii otych kupach :lol: [quote name='zerduszko']Ananas sprawia podobno, ze kupa jest niesmaczna. Tak słyszałam, sama nie jadłam :diabloti: A nie możesz młodego odwołać jak widzisz że Tazz się zbiera albo nie puszczać obu póki Tazz nie zrobi? Powiem Ci, że jak mu to w nawyk wejdzie, to będziesz bardzo szczęśliwa kobietą :eviltong: jako i ja :placz:[/QUOTE] jak moge to odwołam. Tazz czasem po 2/3 robi jak biega... Tazz ludzkie Fix psie... :mdleje: Quote
WATACHA Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Saththa']Tazzio juz ma zdrową trzutkę :obrazic::) i nie tylko Tazza. Musi być ciepła... ja se w łeb strzele. I Malawasia będzie szukac domu dla Tazzia i Fixa... wiec Ciiii otych kupach :lol: Nie jestem na bieżąco :( jak moge to odwołam. Tazz czasem po 2/3 robi jak biega... Tazz ludzkie Fix psie... :mdleje:[/QUOTE] przynajmniej się nie kłócą ;) Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='ania0112']rumentabsy to tabletki - Brokat teraz je na spaczony apetyt i jest juz lepiej, przestal polowac na koopasy...:p jest w nich zwacz który Ci nie pomógł - kupić można w zoologicznych, tylko trzeba znaleźć te odpowiednie bo jest ich kilka rodzajów i każde na coś innego np witaminy dla starszych, wit dla suczek ciężarnych, dla szczeniakow itp...[/QUOTE] Kurde to nie wiem czy pomogą... zajade obadam:) [quote name='zerduszko']O masakra, same gównojady :lol:[/QUOTE] nom :mdleje: [quote name='WATACHA']przynajmniej się nie kłócą ;)[/QUOTE] A to fakt, masz racje :lol: Quote
Aśka Belkowska Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Masakra,bleeee. Kofane te nsze psy, tylko gust jakis mocno wyrafinowany. :diabloti: Quote
Fides79 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 rumentabsy Felek też jadł, jak się posilał ptasimi odchodami albo chipsami z krowich placków, bleee no nie zazdroszczę zjadania kup:shake: Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 gówniarz doświadczenia zbiera :lol: oby z tego wyrósł Quote
Pink Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Kiedys na takie przypadlosci kazali ucierac bialy ser z zoltkiem. Ja juz gdzies pisalam, ze u mnie sie dobrze sprawdza jogurt naturalny. Floyd po antybiotykach mial zawsze ciagoty do kurzajczych a jak zaczelam mu dawac codziennie, to po tygodniu ciagota przechodzila.... teraz mialam to samo z Felixem - gada upilnowac nie moglam, bo w biegu potrafil zlizac ale widze ze juz mu przechodzi - jogurt jedza od 2 tygodni. Ale dzisiaj kupilam im ser i zakrece chlopakom z zoltkiem. Quote
eria Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 ktoś witaminy B complex próbował na własnym psie czy to tylko takie polecenie "słyszałam że pomaga" ? moje obie gustują w ludzkich, przy czym młoda ostatnio jest o wiele gorsza pod tym względem od starszej :mad: Quote
zerduszko Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) [quote name='malawaszka']gówniarz doświadczenia zbie:angryy:ra :lol: oby z tego wyrósł[/QUOTE] O naiwności :eviltong: Samo to się wiesz co zrobi :eviltong: Jak pies zjada czasem kupę, to można próbować podawać różne rzeczy. Ale jak ma między uszami zamiast mózgu wykrywacz gówien, jak pewien mały czarny piesek, to pozostaje bat :diabloti: Nauczyłam ją wprawdzie porzucać znalezisko i przybiegać, ale przylatuje oblizując się brązowym jęzorem :mad: I teraz należy się ucieszyć, pochwalić i nagrodzić pieseczka :evil_lol: Edited April 3, 2013 by zerduszko Quote
danyww Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Oooo, ciekawy temat :evil_lol: A powiedzcie co podawać sznupkowi gdy gustuje w kocich?:cool3: Quote
malawaszka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='danyww']Oooo, ciekawy temat :evil_lol: A powiedzcie co podawać sznupkowi gdy gustuje w kocich?:cool3:[/QUOTE] cykutę :mad: czasem to aż mnie nosi jak kolejny raz czyszczę dziób Figi ze żwiru :angryy: Quote
Margi Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Moja Figa też gustowała w kocich ale od kiedy kupiłam żwirek silikonowy to nie tyka tych przysmaków. Quote
AnkaG Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='eria']ktoś witaminy B complex próbował na własnym psie czy to tylko takie polecenie "słyszałam że pomaga" ? moje obie gustują w ludzkich, przy czym młoda ostatnio jest o wiele gorsza pod tym względem od starszej :mad:[/QUOTE] Jaki ten świat maaały. :diabloti: To rada od Kierownika sekcji sznaucera który hoduje sznupy od 30 lat (Śp. Gracja jest na okładce książki o sznaucerach) i blisko kumpluje się z doktorostwem G. tj. Dyas. Do których ja chodzę od 13 lat. :) Tylko pytanie czy zjadanie koo to odruch czy braki witaminowe. Nie zaszkodzi spróbować. Ja podawałam jak mieszkałam na osiedlu i mi wpieprzały namiętnie. Quote
Aśka Belkowska Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Mnie cieszy tylko jedno:cool3:, nie jestem osamotniona z tym problemem. :diabloti::mad: Pół godziny temu Fidek zanurkował po swoja długaśna szyje w poszukiwaniu smaków ukrytych w wysokiej zaspie. To sie nazywa determinacja.:angryy: Quote
Recommended Posts