jambi Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 hejka :) ja Ci powiem, że te Twoje "gnioty" wcale nie takie złe - bardzo fajne foty Ci wyszły :) zwłaszcza pozycje jakie sFIXowany przyjmuje :lol: aa i obejrzałam filmik, ja widze, że Tazzman to sie nawet nie bardzo musi wysilać, żeby sie z młodym pobawić ;) Quote
Saththa Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kaśka!!!!!!!! Dzięki :loveu::) Quote
malawaszka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 AnkaG napisał(a):Dzisiaj zobaczę białe na czarnym :) zazdrość to bardzo niedobre uczucie :oops: Quote
Saththa Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 AnkaG napisał(a):Dzisiaj zobaczę białe na czarnym :) Tak jest ;) malawaszka napisał(a):zazdrość to bardzo niedobre uczucie :oops: Zapraszam :) Quote
AnkaG Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 No wizytka zrobiona :) Fix urósł tak o jedną trzecią. Szaleje, szaleje, szaleje ... Wulkan mały. Widziałam na "zywo" zabawy psie. No ciągle się memlają. Fix robi za mopa, chwilami był cały w powietrzu ... Wariaty :) Ale jak pisnął Fix to Tazziu od razu puszczał i stał. Koffane psiurki. :) Tazz łyka to samo co mój TZ tylko mniejszą dawkę (enzymy trzustkowe) ha ha. No ale on wazy 40 kg a mój TZ "tylko"100. Quote
Saththa Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Czyli to jednak wizytka była :cool3: Quote
AnkaG Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 No przecież adoptowałaś psa to jakaś kontrola musi być :diabloti: Aaa TZ ma dawkę 16.000 jednostek. Jak mu powiedziałam, że Tazz tez trzustkowiec to stały komentarz: o biedny to też wódki nie może ... Quote
Saththa Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 zerduszko napisał(a):Sandra często macie wizyty p.a :lol: No zero zaufania mówię Ci... AnkaG napisał(a):No przecież adoptowałaś psa to jakaś kontrola musi być :diabloti: Aaa TZ ma dawkę 16.000 jednostek. Jak mu powiedziałam, że Tazz tez trzustkowiec to stały komentarz: o biedny to też wódki nie może ... No tak.... dwa razy w miesiacu :lol: Mi wet mówił ze 10 000 to mały pies je wiec z Tazziem nie ejst tak źle. Ciekawe jak to do ludzi sie ma. Tazzio nie lubi alkoholu;) wiec dla niego żadna strata;) Quote
Saththa Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Pink napisał(a):Skad wiesz ze nie lubi? sprawdzal? pewnie;) Przeciez psu żałowac nie będe;) nie lubi;) nawet wachac nie chce;) chociaż kiedyś pił wino ze mną... Tekla64 napisał(a):Tazzio wszyssko testuje To fakt;) A juz najbardziej moją cierpliwosc:) Quote
malawaszka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 haha jaka pani takie psy :D u mnie tylko Furiatka chciała się brać za piwko, ale ona nie moja :D Quote
Saththa Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 haha jaka pani takie psy :-D Tazzman alko niet, ale Fix a i owszem moczymorda jedna no. i co teraz?:) Quote
malawaszka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Saththa napisał(a):Tazzman alko niet, ale Fix a i owszem moczymorda jedna no. i co teraz?:) no widzisz jaka pokręcona jesteś :lol: Quote
ania0112 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Saththa napisał(a):Tazzman alko niet, ale Fix a i owszem moczymorda jedna no. i co teraz?:) Znaczy, ze jestes pośrodku a) pijesz tylko troche ale często b) rzadko ale już na umór :eviltong: Quote
AnkaG Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Saththa napisał(a):Tazzman alko niet, ale Fix a i owszem moczymorda jedna no. i co teraz?:) Znaczy pijesz czasami :) Quote
Saththa Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 malawaszka napisał(a):no widzisz jaka pokręcona jesteś :lol: ania0112 napisał(a):Znaczy, ze jestes pośrodku a) pijesz tylko troche ale często b) rzadko ale już na umór :eviltong: AnkaG napisał(a):Znaczy pijesz czasami :) to mnie podsumowały :lol: Quote
Pink Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Musze sprobowac z paszczakami - jak nie bedzie ich ciagnac do czerwonego, to nie moje :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Saththa']to mnie podsumowały :lol:[/QUOTE] i co martwi cie to? bo mnie wcale by nie martwilo Quote
malawaszka Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Sandra też na zmartwioną nie wygląda :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Tekla64']i co martwi cie to? bo mnie wcale by nie martwilo[/QUOTE] Nie no w sumie jakoś nie bardzo ;) [quote name='malawaszka']Sandra też na zmartwioną nie wygląda :evil_lol:[/QUOTE] a gdzie mnie widziałaś, ze nie wyglądam? Fix zjadł wczoraj 4 tea lighty, kupa brazowo biała :eek2: Dzizas no walne go i tyle! a i uszka mu się jakoś wyprostowały i złamały:lol: Quote
Recommended Posts