Fides79 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 nie mogę się napatrzeć, jak się chłopaki super dogadują :loveu::p Quote
Pink Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 I to-to biale caly czas - tak to czarne obrabia? czy oprocz spania tez ma jeszcze jakies wolne? ale chlopaki sa pierwsza klasa :loveu: Quote
Saththa Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 malawaszka napisał(a):http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/marzec/DSCN4473_zps39ada706.jpg hahaha czarny nochal jak pół białej głowy :lol: Ojjjjj perspektywa;) az tak nie ejst;) Margi napisał(a):Oni są cudni obaj.Nie mogę się napatrzeć.:lol: :) WATACHA napisał(a):Tazziowi dobrze zrobiło towarzystwo jak widzę :) Tak jest ;) Fides79 napisał(a):nie mogę się napatrzeć, jak się chłopaki super dogadują :loveu::p ja zcasem tez nie;) Pink napisał(a):I to-to biale caly czas - tak to czarne obrabia? czy oprocz spania tez ma jeszcze jakies wolne? ale chlopaki sa pierwsza klasa :loveu: Fix bawi sie tez sam :lol: ale Tazzio ma mało wolnego:) Quote
wilczy zew Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 paskudnie szarpie Tazzika za brodę :mad: Quote
Saththa Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 wilczy zew napisał(a):paskudnie szarpie Tazzika za brodę :mad: to fakt jest ;) ale rozczesuje;) Quote
Pink Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 O fryzjer sie znalazl :evil_lol: Oskar tez chce sie dobierac do Felixowej brody - niby stoi z boku leb w leb - niby ziewa tylko a przy koncowce ziewania zaczyna podgryzac nie swoja brode. Quote
Saththa Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 zerduszko napisał(a):No właśnie - gubi już? patrz zerce przegapiłam;) ale ty tez przegapiłaś ze pisałam, ze siekacze stałe ma;) Pink napisał(a):O fryzjer sie znalazl :evil_lol: Oskar tez chce sie dobierac do Felixowej brody - niby stoi z boku leb w leb - niby ziewa tylko a przy koncowce ziewania zaczyna podgryzac nie swoja brode. Hheh no ja nie narzekam.... ale tazzio już coraz bardziej sie denerwuje na młodego. Juz go zapędza w róg wisi nad nim i szczeka mu tak tubalnie do głowy ;) Quote
AnkaG Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 I dobrze - zaczyna ustawiać duży brat małego brata :) Quote
malawaszka Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Saththa napisał(a):szczeka mu tak tubalnie do głowy ;) ałć toż mozna wstrząsu mózgu dostać :lol: Quote
Saththa Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 AnkaG napisał(a):I dobrze - zaczyna ustawiać duży brat małego brata :) i dobrze bo kurde ilez moge Tazzia Ratować :lol: malawaszka napisał(a):ałć toż mozna wstrząsu mózgu dostać :lol: :evil_lol: Quote
ahedok Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Saththa napisał(a):to fakt jest ;) ale rozczesuje;) Chyba wyszarpuje ;o Quote
Saththa Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 ahedok napisał(a):Chyba wyszarpuje ;o ni znalazłam w domu Tazziowych kłąków wyszarpanych, w Fixowej kuuuuuu tez nie;) Quote
Pink Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Kumpelka kupila sobie suczke cavaliera i mala tak mamle, lize i slini jej kota, ze normalnie cos strasznego. Kot jest juz dorosly, psica mu nie przeszkadza wcale i pozwala jej to robic a pozniej wyglada jak zmokla kura :cool3: Quote
Tekla64 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 ja se mysle ze jak my czeszemy te brody to duuuzo wiecej kalkow wyszarpujemy niz one sobie Quote
zerduszko Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Saththa napisał(a):patrz zerce przegapiłam;) ale ty tez przegapiłaś ze pisałam, ze siekacze stałe ma;) Paplecie strasznie dużo i czasem mi umyka ciut ;) Tazz ma obfitą brodę, to trochę kudłów wyszarpancyh mu nie ujmie nic z urody ;) Quote
Saththa Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Pink napisał(a):Kumpelka kupila sobie suczke cavaliera i mala tak mamle, lize i slini jej kota, ze normalnie cos strasznego. Kot jest juz dorosly, psica mu nie przeszkadza wcale i pozwala jej to robic a pozniej wyglada jak zmokla kura :cool3: U mnie się zmieniło. Poznaje ze Tazzman pił nie po mokrej ejgo brodzie czy zalanej polowie kuchni i schodów. ale po tym ze Idefix cały ocieka :evil_lol: Podłazi mu pod te brode mokry cały a potem smierdzi jak morski glon:lol: Tekla64 napisał(a):ja se mysle ze jak my czeszemy te brody to duuuzo wiecej kalkow wyszarpujemy niz one sobie zwłąszcza ja:) sie zgadzam;) zerduszko napisał(a):Paplecie strasznie dużo i czasem mi umyka ciut ;) Tazz ma obfitą brodę, to trochę kudłów wyszarpancyh mu nie ujmie nic z urody ;) Kazdemu umyka;) ROZCZESANYCH!! kurde no;) Quote
Saththa Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 malawaszka napisał(a):hahaha Idefix Morski Glon :lol: Ty się smiejesz a on mi śmierdzi normalnie glonem bleeeee ;) Quote
AnkaG Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Fix jako chusteczka do wycierania brody :evil_lol: Quote
WATACHA Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Saththa napisał(a):Ty się smiejesz a on mi śmierdzi normalnie glonem bleeeee ;) To wszystko z Tazzikowej brody ;), więc...trzeba czasem mu brodę umyć:evil_lol: Quote
Saththa Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 AnkaG napisał(a):Fix jako chusteczka do wycierania brody :evil_lol: Ale toFuix chce sam;) to nie takz e to Tazzio idzie sie wycierac;) To Fix włazi;) WATACHA napisał(a):To wszystko z Tazzikowej brody ;), więc...trzeba czasem mu brodę umyć:evil_lol: O nie nie nie. Po sniegu tez był glonem bleeeeee a Tazzia Broda nie smierdzi Glonem;) Mało smeirdzi w sumie) Quote
Pink Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ja wczoraj wymylam Felixowi brode, bo od tych jogutrow sztywna sie zrobila i ten pies mnie jak zwykle zadziwil. Zawolalam go do brodzika ale nie mowilam zeby wskoczyl, tylko zeby glowe przysunal nad brodzik - wczesniej przygotowalam sobie miske z woda ktora wstawilam do brodzika. Brode namoczylam, szamponem natarlam i zaczelam splukiwac nad miska ale mi jakos nie szlo - za duzo szamponu :evil_lol: to odkrecilam prysznic, zalozylam mu recznik jak u fryzjera i splukalam brode. ps Malemu musialam mokra szmata wytrzec, bo w panike wpadl jak chcialam mu zrobic to samo. Jestem ciekawa jak bedzie zachowywal sie przy kapieli hmmm Quote
Saththa Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Tazzman od keidy ma zakaz ejdzenia czegokolwiek oprócz karmy jakos w lepszej kondycji ma brode;) Quote
Pink Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Ja ogolnie tez nic nie daje poza karma - dawno temu dalam Floydowi sztuczna kostke, to nie dosc ze mial przeboje zoladkowe, to wymamlana kosc byla w brodzie - oczywiscie w kawaleczkach :angryy: ale jogurt naturalny zawsze daje, jak zauwazym ze psy zaczynaja mi sie kurzymi odchodami interesowac - u mnie tego jest sporo tam gdzie chodze - i wiem ze cos z flora zoladkowa jest nie tak. Przewaznie po tygodniu zainteresowanie odpuszcza i jest spoko. Quote
Saththa Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Pink napisał(a):Ja ogolnie tez nic nie daje poza karma - dawno temu dalam Floydowi sztuczna kostke, to nie dosc ze mial przeboje zoladkowe, to wymamlana kosc byla w brodzie - oczywiscie w kawaleczkach :angryy: ale jogurt naturalny zawsze daje, jak zauwazym ze psy zaczynaja mi sie kurzymi odchodami interesowac - u mnie tego jest sporo tam gdzie chodze - i wiem ze cos z flora zoladkowa jest nie tak. Przewaznie po tygodniu zainteresowanie odpuszcza i jest spoko. Tazzio też własnie memlał zawsze taką Koche albo mamutową jak to Eria nazywa. Ale teraz nic nie dostawał... chociaz mam nadzieje ze dok pozwoli;) Quote
Recommended Posts