Saththa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 jambi napisał(a):ja chciałam zauważyć że masz przeterminowany bannerek ;) czas na zmiaaaaaanyyyyyyyy! Masz racje heh Tekla64 napisał(a):a popatrz niby nie daleko a u nas pogoda cudna od niedzieli, to sie dziwe ze ty nie masz weny na zdjecia No w dzien u mnie tez w miare ale w lesie beznadzieja kolo 18 jak ja do lasu ide heh Quote
jambi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 w lesie beznadzieja? kochana, u nas przed 19 juz ciemno! na środku ulicy, to ja sie nie dziwie że w lesie czarno jak w.. kominie... a banerek zawsze możesz sobie machnąć uniwersalny ;) na wszystkie pory roku Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 jambi napisał(a):w lesie beznadzieja? kochana, u nas przed 19 juz ciemno! na środku ulicy, to ja sie nie dziwie że w lesie czarno jak w.. kominie... a banerek zawsze możesz sobie machnąć uniwersalny ;) na wszystkie pory roku nooo własnie szaro buro... musze na otartą przestrzen iśc ze słoncem heh no ale jakos nie mam weny które zdjęcia do niego dac heh.... wogle nie mam weny cos dzis ;) Quote
omry Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Cavalierka robi boskie banerki :) Patrz na mój! :D Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 omry napisał(a):Cavalierka robi boskie banerki :) Patrz na mój! :D Osttanio bardziej mi Rozeta odpowiada ;) I do niej sie też zgłoszę ;) Ahhhhhh wiecie, że opitoliłam Tazzowi grzywkę :lol: znowu :) pewnie chcecie zobaczyć :lol: Myslę, że już skończyłam :bigcool: Przynajmniej na tą chwilę ;) Oto Tazz ;) Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 i jak myslicie? :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
WATACHA Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Chyba teraz jest ciut przymała , tak mi się wydaje Quote
jambi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wrzesnien/DSCN2044.jpg normalnie bym go cmokneła w ten nos.... kurcze... ja go kocham.... Quote
Tekla64 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 oooo jak cudnie widac oczeta!!! bo nochal to zawsze widac hihihi Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 WATACHA napisał(a):Chyba teraz jest ciut przymała , tak mi się wydaje I tam ;) i krzywa od góry jeszcze :lol: jambi napisał(a):http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wrzesnien/DSCN2044.jpg normalnie bym go cmokneła w ten nos.... kurcze... ja go kocham.... :calus: Tekla64 napisał(a):oooo jak cudnie widac oczeta!!! bo nochal to zawsze widac hihihi A tak nochal tak ;) Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 jambi napisał(a):http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/wrzesnien/DSCN2044.jpg normalnie bym go cmokneła w ten nos.... kurcze... ja go kocham.... mimo, ze go nie znam na żywo to mam podobne odczucia :loveu: świetny jest!!! Quote
zerduszko Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Cudo z niego jest :D Ale grzywa do poprawki jak na mój gust ;) Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 wilczy zew napisał(a):gdzie za mała,dobra A uśmieszek gdzie?:) malawaszka napisał(a):mimo, ze go nie znam na żywo to mam podobne odczucia :loveu: świetny jest!!! Przekażę buziaki :lol: zerduszko napisał(a):Cudo z niego jest :D Ale grzywa do poprawki jak na mój gust ;) A o czywiście. ale ja już nic nie zrobię :lol: bo już nie wiem hehehhe a jak zaczne coś jeszcze kombinowac t zostanie bez :lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Saththa napisał(a): A o czywiście. ale ja już nic nie zrobię :lol: bo już nie wiem hehehhe a jak zaczne coś jeszcze kombinowac t zostanie bez :lol: to tak jak moje - ostatnio preferuję minimalizm w grzywkach :D Quote
wilczy zew Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Saththa napisał(a):A uśmieszek gdzie?:) Quote
FredziaFredzia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Aj tam, dobra jest! :) A co do bannerku - ja też mam od Cavalierki. Quote
WATACHA Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Saththa Ty to mnie zawsze rozbawisz, a czym to sie domysl ha,ha,ha Quote
ahedok Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 cudny nochal, dobrze, że mam podobny do patrzenia na co dzień :lol: śliczny Tazz, a grzywka to kwestia gustu, każdy woli inną ;) Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 zerduszko napisał(a):Możesz zapuścić :D aby potem było na czym szaleć?:) malawaszka napisał(a):to tak jak moje - ostatnio preferuję minimalizm w grzywkach :D ja nie preferuję samo wyszło :lol: wilczy zew napisał(a): dziekuję ;) FredziaFredzia napisał(a):Aj tam, dobra jest! :) A co do bannerku - ja też mam od Cavalierki. noo ja letni tez najpierw od niej zamówiłam ale jakos tak ;) ahedok napisał(a):cudny nochal, dobrze, że mam podobny do patrzenia na co dzień :lol: śliczny Tazz, a grzywka to kwestia gustu, każdy woli inną ;) O to to ja zazwyczaj inna niz ta co jest aktualnie :evil_lol: Quote
Margi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Czy grzywka krótka,czy długa,wszystko jedno.Ważne ,że nochal cudny. Quote
Saththa Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Margi napisał(a):Czy grzywka krótka,czy długa,wszystko jedno.Ważne ,że nochal cudny. Noooo ok :lol: hehehehe Quote
Tekla64 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 i oka cudnie widac a moze wlasnie mu to z okami pomoze dojsc do ladu???? wiesz juz cus wiecej???? Quote
Saththa Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Tekla64 napisał(a):i oka cudnie widac a moze wlasnie mu to z okami pomoze dojsc do ladu???? wiesz juz cus wiecej???? Nooo może pomoże chociaz włascicwie odsłoniłam mu to oko to nie wiem ;) Niestety nadal nic;/ Quote
Recommended Posts