Saththa Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 zerduszko napisał(a):Teraz ja nie skumałam :lol: no chodzi mi o to, ze w konkursach nie ma :powinien":) Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Saththa napisał(a):no chodzi mi o to, ze w konkursach nie ma "powinien":) hahaha w życiu bym nie wpadła na ten tok rozumowania :lol: Quote
Saththa Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 malawaszka napisał(a):hahaha w życiu bym nie wpadła na ten tok rozumowania :lol: bo ja meczona już :) Quote
wilczy zew Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tazzik super! Daj na konkurs! Ładna grzywka. Quote
zerduszko Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 malawaszka napisał(a):hahaha w życiu bym nie wpadła na ten tok rozumowania :lol: Ja to rozważałam. Sandra ma podobny sposób wyrażania swoich myśli co ja... jak coś napiszę, to głównie ja wiem o co chodzi :D Daj znać jak go zgłosisz :) Quote
taxelina Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Jaki ciekawski ;) U nas Ci odpisalam co do Niuni... Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='wilczy zew']Tazzik super! Daj na konkurs! Ładna grzywka. Dzieki. Myslisz?Dzieki:) [quote name='zerduszko']Ja to rozważałam. Sandra ma podobny sposób wyrażania swoich myśli co ja... jak coś napiszę, to głównie ja wiem o co chodzi :D Daj znać jak go zgłosisz :) No logiczne to takie :lol: Dam znać;) [quote name='deer_1987']Jaki ciekawski ;) U nas Ci odpisalam co do Niuni... Widziała. 3mam kciuki Quote
FredziaFredzia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Sandra dawaj Tazza na konkurs, wygra! :) Quote
weszka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Tazz przy surowiźnie fajny - memloczek taki ale dał sobie radę. Fajne masz zamiłowanie do traktorów - lubię takie z lekka nietypowe ciągoty hehe Zwierzaki śliczne (konie zwłaszcza!) ale jakoś tak pokazywane w takich miejscach to tylko mi sie kojarzą, że je tak ładnie pokazują, myją, dbają, a później załadują, potraktują byle jak i zawiozą na rzeź... :( Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 mnie ro sie przy krowach wydaje ze w ogólnym rozrachunku rzex jest lepsza niz zycie na fermach mlecznych. Tam to nie sa zwierzeta tylko fabryki;/ Quote
savahna Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Tazzman cudny i ten przez okno i upaćkany, chyba szczególnie upaćkany.:evil_lol: Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Tazzman został zgłoszony do konkursu wrześniowego na forum sznupowym :oops: "Szczęśliwy sznaucer to brudny sznaucer " no idealnie futro me :lol: Quote
Margi Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 no właśnie,dawaj linka będziem głosować. Quote
wilczy zew Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 savahna napisał(a):Nnnno...daj linka....;) na bazarkach miałaś takie fajne emotki. Quote
savahna Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Życzliwy człowiek jestem.:eviltong: Porsze uprzejmie. http://www.dogomania.pl/newreply.php?p=17624464&noquote=1 Kopiujesz pierwszy link pod obrazkiem i gotowe. Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 ariss napisał(a):ja to się krów boję:roll: Ja to sie boję świń.... A tam tzreba się zalogowac aby móc głosowac poza tym głosowanie na poczatku października wiec :) Quote
Margi Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Saththa napisał(a): A tam tzreba się zalogowac aby móc głosowac poza tym głosowanie na poczatku października wiec :) Wiemy i jesteśmy zalogowani. :cool3: Jak przyjdzie pora to prosimy linka.;) Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Saththa napisał(a):Ja to sie boję świń.... A ja gęsi i indorów :lol: Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Margi napisał(a):Wiemy i jesteśmy zalogowani. :cool3: Jak przyjdzie pora to prosimy linka.;) Oka ;) zerduszko napisał(a):A ja gęsi i indorów :lol: Kto sie boi koni?:) I wybierzemy sie do jakiego rolnictwa ekologicznego z ze wzerzetami :lol: Quote
malawaszka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Saththa napisał(a): Kto sie boi koni?:) ja :oops: i nie tylko.... generalnie tchórz jestem :roll: Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 malawaszka napisał(a):ja :oops: i nie tylko.... generalnie tchórz jestem :roll: Ładny mi tchórz.... jakoś z całą tą robotą z bezdomniakami sobie razisz :D Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 malawaszka napisał(a):ja :oops: i nie tylko.... generalnie tchórz jestem :roll: nooo to jedziemy do zwierzat :) zrobimy furorę :evil_lol: Quote
Recommended Posts