FredziaFredzia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ja będę dopingować! Tazz-man! Tazz-man! Liczy się taka pomoc? :cool3: Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Ja będę dopingować! Tazz-man! Tazz-man! Liczy się taka pomoc? :cool3: oczywista ;) Quote
wilczy zew Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='savahna']Życzliwy człowiek jestem.:eviltong: Porsze uprzejmie. http://www.dogomania.pl/newreply.php?p=17624464&noquote=1 Kopiujesz pierwszy link pod obrazkiem i gotowe. możesz mnie bardziej łopatologicznie uświadomić :oops: [quote name='Saththa']Ja to sie boję świń.... ja ogólnie nie boje się zwierząt tylko niektóre wzbudzają we mnie obrzydzenie A tam tzreba się zalogowac aby móc głosowac poza tym głosowanie na poczatku października wiec :) uważaszże nie umiem się logować :mad: [quote name='FredziaFredzia']Ja będę dopingować! Tazz-man! Tazz-man! Liczy się taka pomoc? :cool3: wegług mnie,nie liczy się :shake: :lol: Quote
ahedok Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 konie :loveu: grzywka Tazzmana też niczego sobie :) a co do stanowiska, to Iryniu lubi przez okno paralizować przechodniów swym głosem :lol: Quote
eria Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN2026.jpg co Ty za romansidła oglądasz ? :D Jak pięknie oczka Tazziowi widać wreszcie! Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 [quote name='wilczy zew'] uważaszże nie umiem się logować :mad: Nie uważam tak ;) [quote name='ahedok']konie :loveu: grzywka Tazzmana też niczego sobie :) a co do stanowiska, to Iryniu lubi przez okno paralizować przechodniów swym głosem :lol: A paralizowanie swoją drogą:) Grzywka Tazza nadal w momencie przejsciowym :lol: krzywo jest;) [quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN2026.jpg co Ty za romansidła oglądasz ? :D Jak pięknie oczka Tazziowi widać wreszcie! Leciało sobie w tv tylko :mdleje: ano widac ;) Quote
wilczy zew Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN2026.jpg co Ty za romansidła oglądasz ? :D wydało się :lol: Quote
zerduszko Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN2026.jpg co Ty za romansidła oglądasz ? :D Tez mi sie to rzuciło w oka, na fb... :P Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 jej no leciało coś... zescie sie uwzieły :lol: Quote
wilczy zew Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Saththa napisał(a): zescie sie uwzieły :lol: bo Cię lubimy :evil_lol: dręczyć :lol: Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 wilczy zew napisał(a):bo Cię lubimy :evil_lol: dręczyć :lol: no tak :) o zadne mile uczucie Was nie podejrzewałam :diabloti: Quote
wilczy zew Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 to ja poproszę link abym mogła się zalogować Quote
savahna Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Margi']Wiemy i jesteśmy zalogowani. :cool3: Jak przyjdzie pora to prosimy linka.;) Nie jestesmy niestety i nie wiemy o co chodzi..... [quote name='zerduszko']A ja gęsi i indorów :lol: Ja też gęsi. Lecą do człowieka z ta wyciagnieta szyją...żadnego respektu kucze... [quote name='wilczy zew']możesz mnie bardziej łopatologicznie uświadomić :oops: :lol: Mogę [quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN2026.jpg co Ty za romansidła oglądasz ? :D Tez mi się rzuciło,ale Cie nie chciałam dręczyć, ale jak wszyscy to wszyscy... Nie ma sie co śmiać. Znam faceta który z ogromnym zaangażowaniem ogląda"Modę na sukces":evil_lol: Quote
zerduszko Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='savahna'] Ja też gęsi. Lecą do człowieka z ta wyciagnieta szyją...żadnego respektu kucze... Żeby tylko! Syczą i jak są całym stadem, to atakują, szczypawice :lol: Quote
Saththa Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 kiedy ja naprawde nie golądałam;) Quote
savahna Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Saththa jakie cudne twory językowe wymyślasz, co za fantazja, pod wrażeniem jestem. Ty w pracy a Tazzmanek samiutki w domku?!!!:roll: Quote
Saththa Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 savahna napisał(a):Saththa jakie cudne twory językowe wymyślasz, co za fantazja, pod wrażeniem jestem. Ty w pracy a Tazzmanek samiutki w domku?!!!:roll: Oj literówka tylko;) Tak sam w domu samiusieńki... Chcesz go odwiedzić?:razz: Quote
savahna Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 To dopiero byłby przejaw ekstrawagancji .....:evil_lol: Ile to kilosów jest?! Miałam kiedys taka fantazję ułańską..na lody do Coctailbaru do Zakopca z koleżanka skoczyłam. Zjadłysmy i do domciu....Ale to troche blizej jednak...;) Quote
Saththa Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 savahna napisał(a):To dopiero byłby przejaw ekstrawagancji .....:evil_lol: Ile to kilosów jest?! Miałam kiedys taka fantazję ułańską..na lody do Coctailbaru do Zakopca z koleżanka skoczyłam. Zjadłysmy i do domciu....Ale to troche blizej jednak...;) nie wiem ile;) ale akurat na jutrzejszy jego samotny pobyt w domu bys dojechała;) Quote
wilczy zew Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Melduję żem zalogowana i będę głosowała. Quote
jambi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Saththa']Hmmm a wiecie, ze ja mam jeszcze krówki, kózki i świnki?:lol: i Tazzmanka :) Hmmmm :lol: BYKI! ja uwielbiam byki!!! no krówki tez, ale taki buhaj to jest pięękny :) ale widzę, że koleżanka kultywuje patriotyzm regionalny :cool3: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/DSCN2031.jpg ... tez lubie :p --------------------------------------------- [quote name='wilczy zew'] uważaszże nie umiem się logować :mad: wilczy, logować to się i pewnie umiesz ;) tylko, że to jest takie... specyficzne forum... a swoją drogą tez myślałam o zgłoszeniu do tego konkursu, ale teraz to nie wiem... jakże bym mogła Tazzmanowi robic konkurencję ;) ----------------------------------- [quote name='savahna']Saththa jakie cudne twory językowe wymyślasz, co za fantazja, pod wrażeniem jestem. prawda? ja ją za to uwielbiam :loveu: i co teraz powiesz? [quote name='Saththa'] o zadne mile uczucie Was nie podejrzewałam :diabloti: :eviltong: --------------------------------------- [quote name='savahna']To dopiero byłby przejaw ekstrawagancji .....:evil_lol: Ile to kilosów jest?! Miałam kiedys taka fantazję ułańską..na lody do Coctailbaru do Zakopca z koleżanka skoczyłam. Zjadłysmy i do domciu....Ale to troche blizej jednak...;) echhh mój TZ to kiedyś wpadł ze Śwonioujścia do Warszawy, żeby mi tylko kwiatki dać.... daaaawno to było....:roll: Quote
Tekla64 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 nadrobilam , zdjecia piekne a zwierza na nich jeszcze lepsze ale Tazzik znudzony romansidlem najlepszy grzyweczka juz prawie taka jak byc powinna . te wystawowe maja lepsza opieke i czesciej sa zapopiekowywane gorzy z tymi ..... produkujacymi nie wazne co no buhaja to ja sie jednak lekam nie powiem reszte przezywam na spokojnie Quote
Saththa Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Nooo buhaj to zew natury :lol: Quote
Tekla64 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 kiedys bywalam czesto w takim gospodarstwie co to te zarodowe hodowali co ja sie tam napatrzylam , na meskosc, na sam testosteron, na dzikosc , na czysta sile i musze powiedziec ze poza strachem to piekno prawdziwe prymitywne piekno ale nie daj boze jak byly znerwowane oj to strach bylo nawet patrzec Quote
Recommended Posts