Saththa Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 savahna napisał(a):Ja sobie czytam powolutku historię Tazzmanka i jak zaobaczyłam fotke z obciętą bródką....:razz: to się ucieszyłam,że nie tylko ja nie rozczesywałam sznupkowi brody...:lol: A...i zapomniałam na której stronie skończyła.... Poza tym net coś mi szwankuje ostatnio.:cool3::cool3::cool3: Heheh no tak nic nie cieszy Polaka tak jak niepowodzienia bliźniego :evil_lol: weszka napisał(a):Ależ się tu rolniczo zrobiło ;) Ja nie mam na swoim koncie takich przygód gospodarskich ;) Ale ta babcia ustawiająca barana to musiał być widok :D bo ja po uczeln irolniczej :lol: Doginka napisał(a):Wy tu nie mydlijcie oczu bydłem i konikami tylko foty Taza dawajcie:mad: Uffffffffffff, ale miałam stron do nadrobienia:roll: Aaa sie własnie zastanawiałam, czy coś się stało, ze nas nie odwiedzasz ;) Ny ma fot :lol!: mój aparat w taką pogode nie działa :( Quote
Doginka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Saththa napisał(a):...Aaa sie własnie zastanawiałam, czy coś się stało, ze nas nie odwiedzasz ;) Ny ma fot :lol!: mój aparat w taką pogode nie działa :( Jakoś link do Twojej galerii mi umknął, ale już jest ok;-) Quote
savahna Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Saththa']Heheh no tak nic nie cieszy Polaka tak jak niepowodzienia bliźniego :evil_lol: Znaczy chciałam napisać,że mi ulżyło....:eviltong: Tylko ja takie wpadki z brodą po każdej zimie zaliczałam, ale teraz powiedziała: Dość.:razz: bo ja po uczeln irolniczej :lol: Nie trudno się domyślić jak się Twoje wypowiedzi czyta...:evil_lol: ************************************************ Quote
Saththa Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 savahna napisał(a):************************************************ hmmm było by fajnie jakbys pogrubiła to co dopisujesz do cytatu :) bardziej czytelnie :lol: hmmm jak to nie trudno w sensie, że co? Quote
savahna Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Jeszcze bardziej?!!! Przeca pogrubione....:eviltong: No nie trudno się domyślic, bo taka rozśmieszliwa jesteś....;) Quote
eria Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Było spotkanko z Kingą ? Też nie ma fotek ? To może chociaż relacja? Co do pogody,u nas dziś tak paskudnie,że się wszystkiego odechciewa... W temacie rolniczym-krów się boję,nieprzewidywalne są dla mnie. Quote
zerduszko Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Saththa napisał(a):hmmm było by fajnie jakbys pogrubiła to co dopisujesz do cytatu :) bardziej czytelnie :lol: Fajniej to by było, jakbyście nie dopisywały nic w cytatach, bo ot jest baaaardzo nieczytelne :eviltong: Quote
Saththa Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 savahna napisał(a):Jeszcze bardziej?!!! Przeca pogrubione....:eviltong: No nie trudno się domyślic, bo taka rozśmieszliwa jesteś....;) Tia teraz widze;) w pracy net mi muli i mi nie pogrubiło :( eria napisał(a):Było spotkanko z Kingą ? Też nie ma fotek ? To może chociaż relacja? Co do pogody,u nas dziś tak paskudnie,że się wszystkiego odechciewa... W temacie rolniczym-krów się boję,nieprzewidywalne są dla mnie. Hmmm było bardzo miło i mokro :lol: Quote
Saththa Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 eria napisał(a):toś się rozpisała !!!! :D a pod konuiec gówniano przy wielkiej radości Tazza :evil_lol: i udziale :mad: Quote
Fides79 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 eria napisał(a):Było spotkanko z Kingą ? Też nie ma fotek ? To może chociaż relacja? Co do pogody,u nas dziś tak paskudnie,że się wszystkiego odechciewa... W temacie rolniczym-krów się boję,nieprzewidywalne są dla mnie. było, ale zdjęc nie ma , bo tak lało, że ja mogłam wszystko co miałam na sobie wykręcac:roll: Quote
malawaszka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 pięknma i barwna relacja ze spotkania hahaha Quote
jambi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='"Savahna"']Nie trudno się domyślić jak się Twoje wypowiedzi czyta... buahahahahahahahaha...:roflt: ps. przepraszam... nie mogłam się powstrzymać ;) Quote
jambi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Saththa napisał(a)::obrazic: kurde... ale Sandruś... weź noooo...:eggface: nie łobrazaj sie coo? :Rose: ... nooo już? :calus: Quote
Saththa Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 jambi napisał(a):ale Sandruś... weź noooo...:eggface: nie łobrazaj sie coo? :Rose: ... nooo już? :calus: sie zastanowie :obrazic: :) Quote
jambi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Saththa napisał(a):sie zastanowie :obrazic: ło matko, jakie to młode pokolenie teraz obraźliwe :roll: ... :evil_lol: :eviltong: Quote
Saththa Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 jambi napisał(a):ło matko, jakie to młode pokolenie teraz obraźliwe :roll: ... :evil_lol: :eviltong: Nie obrazliwe tylko wrazliwe !! :) Quote
wilczy zew Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Saththa']Nie obrazliwe tylko wrazliwe !! :) oooo....uważaj bo jeszcze zatrzaśniesz się w sobie i dopiero będzie Quote
Tekla64 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 co ty nie badz tyn co ryje! nie zatrzaskuj sie hihihi dawaj jakie foty bo dawno nie bylo Quote
Saththa Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='wilczy zew']oooo....uważaj bo jeszcze zatrzaśniesz się w sobie i dopiero będzie Jak to co bedzie?:) To chyba oczywiste :lol: będzie tutaj bez fot i beze mnie :lol: [quote name='Tekla64']co ty nie badz tyn co ryje! nie zatrzaskuj sie hihihi dawaj jakie foty bo dawno nie bylo hmmmm ny mam... ;) Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Tekla64 napisał(a):to narob i wstawiaj nie len sie Nie lenie sie... po prostu nie wyrabiam heh a pogoda taka szara i zdjęcia nie wychodza mi heh znowu maja byc takie jak ostatnio z lasu co tylko czarna smuga była:( Quote
jambi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ja chciałam zauważyć że masz przeterminowany bannerek ;) czas na zmiaaaaaanyyyyyyyy! Quote
Tekla64 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 a popatrz niby nie daleko a u nas pogoda cudna od niedzieli, to sie dziwe ze ty nie masz weny na zdjecia Quote
Recommended Posts