Saththa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 No zachwycona nigdy nie ejstem jak mi się dowody właduje niepotrzebnie ;) Hmmmm co my tutaj mamy.... Oooo kotecek :evil_lol: Śliczny Kudłatek :loveu::loveu: Quote
wilczy zew Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Już się nastawiłam na jakąś akcję i...nic Quote
Saththa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Nooo wiesz.... akcja raczej nie byłaby mile widziana w takiej sytuacji... Quote
zerduszko Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Trzeba mu było Ruda spakować do torebki ;) Quote
wilczy zew Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Saththa napisał(a):Nooo wiesz.... akcja raczej nie byłaby mile widziana w takiej sytuacji... od kiedy to nasze psowate zawsze robią tylko to co mile widziane Quote
Saththa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 malawaszka napisał(a):Tazz lubi kotecki? hmmm myslę, że jest nimi zaciekawiony... zerduszko napisał(a):Trzeba mu było Ruda spakować do torebki ;) jakiego ruda i komu do torebki? wilczy zew napisał(a):od kiedy to nasze psowate zawsze robią tylko to co mile widziane Tiaaa wystarczy, ze się mocno wczuł w polowanie na kure :mad: Quote
zerduszko Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Rudą od Tekli :) Do swojej torebki dla Tazza :) Quote
Saththa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 zerduszko napisał(a):Rudą od Tekli :) Do swojej torebki dla Tazza :) ojjjj nie nie ;) Quote
wilczy zew Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Saththa napisał(a): Tiaaa wystarczy, ze się mocno wczuł w polowanie na kure :mad: opowiedz,opowiedz Quote
ariss Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 dobrze, że moich kundli nie było przy tym kocie:roll: Quote
Saththa Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 wilczy zew napisał(a):opowiedz,opowiedz Nie za dużo jest co opowiadać hmmm Nooo kura mocno uciekała... W którymś momencie Tazz z "zabawy" przestawił sie na "mord" Kura żyje na szczęscie ;) ariss napisał(a):dobrze, że moich kundli nie było przy tym kocie:roll: Oooooo nie lubi sie koteckoof?:) Quote
ariss Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 wilczy zew napisał(a):rozruszałyby kicię ładnie napisane:evil_lol: Saththa napisał(a): Oooooo nie lubi sie koteckoof?:) się nie lubi, od kiedy mała Gass chciała się z jednym pobawić, a cham ją ofukał, teraz na wsi gdzie mieszkamy jest złośliwa kotka, która celowo siada przed bramą i jak widzi, że są psy, to się myje, turla, rozciąga, właściwie robi wszystko żeby te moje biedne burki wyprowadzić z równowagi, ale ja tam kiedyś kota znów będę miała:eviltong: mam nawet swojego wymarzonego:loveu: Quote
wilczy zew Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Bardzo się rozkręciłaś przy tym opowiadaniu,już się bałam,że będę czytać,czytać,czytać Quote
Saththa Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 ariss napisał(a): się nie lubi, od kiedy mała Gass chciała się z jednym pobawić, a cham ją ofukał, teraz na wsi gdzie mieszkamy jest złośliwa kotka, która celowo siada przed bramą i jak widzi, że są psy, to się myje, turla, rozciąga, właściwie robi wszystko żeby te moje biedne burki wyprowadzić z równowagi, ale ja tam kiedyś kota znów będę miała:eviltong: mam nawet swojego wymarzonego:loveu: aaaa to całkiem zasłużenie nie lubi :) I życze Kota ;) wilczy zew napisał(a):Bardzo się rozkręciłaś przy tym opowiadaniu,już się bałam,że będę czytać,czytać,czytać Kiedy no nie brdzo jest o czym pisac. Chociaz pewnie Kasia by napisała dłużej :lol: Quote
zerduszko Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Saththa napisał(a):ojjjj nie nie ;) A dlaczemu? Mało masz zwierza, stanowczo za mało :( Quote
Saththa Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 zerduszko napisał(a):A dlaczemu? Mało masz zwierza, stanowczo za mało :( gabarytowo mi zdecydowanie wystarczy ;) Quote
Tekla64 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 mysle ze nie tylko gabarytowow, Tazzik jest bardzo czasochlonny i zazdrosny wiec mysle ze na razie inne zwierze mialoby kiepsko co nie przeszkadza Tazzikowi byc uroczym wielkim roztrzepancem, wszytskiego ciekawym i chlonnym Quote
zerduszko Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Tekla64 napisał(a):mysle ze nie tylko gabarytowow, Tazzik jest bardzo czasochlonny i zazdrosny wiec mysle ze na razie inne zwierze mialoby kiepsko Eeee tam ;) A swoją drogą to czasem więcej, znaczy mniej :loveu: a zazdrosne jedynaki potrafią się bardzo zmienić na szczęście :p Quote
Tekla64 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 eeee sadzac po Tekli nie wszytskie , nie wszytskie hihihi mimo ze sie stara to jednak widac po niej to niezadowolenie , te chec wykopania , nie wpuszczenia do juz niestetey zadomowionej sfory Sandra moze cos na tyn temat powiedziec hihihi Quote
Fides79 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 kurcze ale fajnie sie wytaplał, nic a nic sie nie krępował :evil_lol: fotokomiks też Ci fajny wyszedł :p i pamiętaj, że lepiej jak sie w Teklowym oczku wymoczył, niż jakby miał się wytarzać jak na naszym spotkaniu :cool3: Quote
weszka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Historyjka przy oczku mistrzowska ;) Ale z tego Tazza jest chlewiarz! Całkiem jak Furla :D Dogadaliby się jak nic! Quote
Saththa Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Tekla64 napisał(a):eeee sadzac po Tekli nie wszytskie , nie wszytskie hihihi mimo ze sie stara to jednak widac po niej to niezadowolenie , te chec wykopania , nie wpuszczenia do juz niestetey zadomowionej sfory Sandra moze cos na tyn temat powiedziec hihihi Ja jak ja ;evil_lol: ale Tazzman hehehhe Fides79 napisał(a):kurcze ale fajnie sie wytaplał, nic a nic sie nie krępował :evil_lol: fotokomiks też Ci fajny wyszedł :p i pamiętaj, że lepiej jak sie w Teklowym oczku wymoczył, niż jakby miał się wytarzać jak na naszym spotkaniu :cool3: Hmmno tak racja z drugiej strony on u Magdy to by cały czas w tym stawiku siedział :mdleje: weszka napisał(a):Historyjka przy oczku mistrzowska ;) Ale z tego Tazza jest chlewiarz! Całkiem jak Furla :D Dogadaliby się jak nic! jakbym miała takie dwa to chyba bym osiwiała :lol: Quote
jambi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Tekla64 napisał(a):Sandra nie byla taka zachwycona hihihi no patrz, a powinna sie juz przyzwyczaić :evil_lol: super! bardzo mi się podobało :lol: Saththa napisał(a):Chociaz pewnie Kasia by napisała dłużej :lol: ale w sensie, że to o mnie było? :grins: a ja myśle że wilczy miała na myśli tę niezwykle rozwiniętą i dłuuuuga jak na autora wypowiedź ariss :diabloti: Quote
Recommended Posts