Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Tazz lubi kotecki?

hmmm myslę, że jest nimi zaciekawiony...
zerduszko napisał(a):
Trzeba mu było Ruda spakować do torebki ;)

jakiego ruda i komu do torebki?
wilczy zew napisał(a):
od kiedy to nasze psowate zawsze robią tylko to co mile widziane

Tiaaa wystarczy, ze się mocno wczuł w polowanie na kure :mad:

Posted

wilczy zew napisał(a):
opowiedz,opowiedz

Nie za dużo jest co opowiadać hmmm Nooo kura mocno uciekała... W którymś momencie Tazz z "zabawy" przestawił sie na "mord" Kura żyje na szczęscie ;)

ariss napisał(a):
dobrze, że moich kundli nie było przy tym kocie:roll:

Oooooo nie lubi sie koteckoof?:)

Posted

wilczy zew napisał(a):
rozruszałyby kicię

ładnie napisane:evil_lol:

Saththa napisał(a):

Oooooo nie lubi sie koteckoof?:)

się nie lubi, od kiedy mała Gass chciała się z jednym pobawić, a cham ją ofukał, teraz na wsi gdzie mieszkamy jest złośliwa kotka, która celowo siada przed bramą i jak widzi, że są psy, to się myje, turla, rozciąga, właściwie robi wszystko żeby te moje biedne burki wyprowadzić z równowagi, ale ja tam kiedyś kota znów będę miała:eviltong: mam nawet swojego wymarzonego:loveu:

Posted

ariss napisał(a):

się nie lubi, od kiedy mała Gass chciała się z jednym pobawić, a cham ją ofukał, teraz na wsi gdzie mieszkamy jest złośliwa kotka, która celowo siada przed bramą i jak widzi, że są psy, to się myje, turla, rozciąga, właściwie robi wszystko żeby te moje biedne burki wyprowadzić z równowagi, ale ja tam kiedyś kota znów będę miała:eviltong: mam nawet swojego wymarzonego:loveu:

aaaa to całkiem zasłużenie nie lubi :) I życze Kota ;)
wilczy zew napisał(a):
Bardzo się rozkręciłaś przy tym opowiadaniu,już się bałam,że będę czytać,czytać,czytać

Kiedy no nie brdzo jest o czym pisac. Chociaz pewnie Kasia by napisała dłużej :lol:

Posted

mysle ze nie tylko gabarytowow, Tazzik jest bardzo czasochlonny i zazdrosny wiec mysle ze na razie inne zwierze mialoby kiepsko
co nie przeszkadza Tazzikowi byc uroczym wielkim roztrzepancem, wszytskiego ciekawym i chlonnym

Posted

Tekla64 napisał(a):
mysle ze nie tylko gabarytowow, Tazzik jest bardzo czasochlonny i zazdrosny wiec mysle ze na razie inne zwierze mialoby kiepsko

Eeee tam ;) A swoją drogą to czasem więcej, znaczy mniej :loveu: a zazdrosne jedynaki potrafią się bardzo zmienić na szczęście :p

Posted

eeee sadzac po Tekli nie wszytskie , nie wszytskie hihihi
mimo ze sie stara to jednak widac po niej to niezadowolenie , te chec wykopania , nie wpuszczenia do juz niestetey zadomowionej sfory

Sandra moze cos na tyn temat powiedziec hihihi

Posted

kurcze ale fajnie sie wytaplał, nic a nic sie nie krępował :evil_lol:

fotokomiks też Ci fajny wyszedł :p

i pamiętaj, że lepiej jak sie w Teklowym oczku wymoczył, niż jakby miał się wytarzać jak na naszym spotkaniu :cool3:

Posted

Tekla64 napisał(a):
eeee sadzac po Tekli nie wszytskie , nie wszytskie hihihi
mimo ze sie stara to jednak widac po niej to niezadowolenie , te chec wykopania , nie wpuszczenia do juz niestetey zadomowionej sfory

Sandra moze cos na tyn temat powiedziec hihihi

Ja jak ja ;evil_lol: ale Tazzman hehehhe

Fides79 napisał(a):
kurcze ale fajnie sie wytaplał, nic a nic sie nie krępował :evil_lol:

fotokomiks też Ci fajny wyszedł :p

i pamiętaj, że lepiej jak sie w Teklowym oczku wymoczył, niż jakby miał się wytarzać jak na naszym spotkaniu :cool3:

Hmmno tak racja z drugiej strony on u Magdy to by cały czas w tym stawiku siedział :mdleje:
weszka napisał(a):
Historyjka przy oczku mistrzowska ;) Ale z tego Tazza jest chlewiarz! Całkiem jak Furla :D Dogadaliby się jak nic!

jakbym miała takie dwa to chyba bym osiwiała :lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):
Sandra nie byla taka zachwycona hihihi

no patrz, a powinna sie juz przyzwyczaić :evil_lol:

super! bardzo mi się podobało :lol:

Saththa napisał(a):
Chociaz pewnie Kasia by napisała dłużej :lol:

ale w sensie, że to o mnie było? :grins:

a ja myśle że wilczy miała na myśli tę niezwykle rozwiniętą i dłuuuuga jak na autora wypowiedź ariss :diabloti: