ania90 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 wpadamy do Was po przerwie ,a tu tyle str do nadrobienia.... Quote
Tekla64 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 no jo to pogadalysmy se na inne tematy a teraz sie zmobilizuj i powsatawiaj troche zdjec co? bo dawno nie bylo hihihi a jak tam postepy z surowizna???? Quote
jambi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Saththa napisał(a):Byłam sobie ja 4 lata temu nad zalewem ... (...) jeeeny Sandra ale długi post! :mdleje: no zaskoczyłas mię nieziemsko.... savahna napisał(a):A najpiękniejszy w biegu....Tylko jak to podziwiać jak się człowiek nawet obejrzeć nie zdaży....:roll: no ta atrakcja mnie ominęła ;) ten bysio stał na dobrze ogrodzonym wybiegu celem podziwiania go... ale doprawdy - majestatyczna potęga ... Quote
Saththa Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Ale zaraz... długością posta Cie zaskoczyłam? ania90- A androbiłaś ;evil_lol: Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wyszłaś poza jedno zdanie + heh :lol: Quote
Saththa Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 zerduszko napisał(a):Wyszłaś poza jedno zdanie + heh :lol: no bo jak mam coś do powiedzenia to to mówię a jak nie to po co mam sobie zuzywac klawiature i zajmowac wam czas moimi nic nie znaczacymi przemysleniami HEH?:) Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Saththa napisał(a):no bo jak mam coś do powiedzenia to to mówię a jak nie to po co mam sobie zuzywac klawiature i zajmowac wam czas moimi nic nie znaczacymi przemysleniami HEH?:) To pytanie akurat nie do mnie :lol: Heh :P Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 o kurka... ja kiedyś tylko przed napalonym osłem uciekałam - na drzewo - nie sądziłam, że potrafię tak zwinnie się wspinać :D i to we dwie z kolezanką się na jednym drzewie zmieściłysmy dzybciutko :D Quote
jambi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Saththa napisał(a):Ale zaraz... długością posta Cie zaskoczyłam? ania90- A androbiłaś ;evil_lol: no :diabloti: evil_lol Ci nie wyszło :P zerduszko napisał(a):Wyszłaś poza jedno zdanie + heh :lol: właśnie, heh :) Saththa napisał(a):no bo jak mam coś do powiedzenia to to mówię a jak nie to po co mam sobie zuzywac klawiature i zajmowac wam czas moimi nic nie znaczacymi przemysleniami HEH?:) :hmmmm: heh ?! :obrazic: Quote
Saththa Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 aleee czegoz Yu sie obrazasz?:hmmmm: Quote
Culineo Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 wpadam tu a tu postów nie do ogarnięcia ! ja raz w życiu byłam na targach w k\opola, bo ciocia musiała swoje ruszta zaprezentować i się wtedy naoglądałam zwierzątek traktorów i innych ciekawych rzeczy :loveu: Quote
jambi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Saththa']aleee czegoz Yu sie obrazasz?:hmmmm: jak czegóż? ... powtórzę : cytat z Sandry: no bo jak mam coś do powiedzenia to to mówię a jak nie to po co mam sobie zuzywac klawiature i zajmowac wam czas moimi nic nie znaczacymi przemysleniami HEH - koniec cytatu; ... no a ja zużywam klawiature cały czas heh... Quote
wilczy zew Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 takie żwierzę Was straszyło Malawaszka a skąd ten osioł,to rzadkie stworzonko Quote
Saththa Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='jambi']jak czegóż? ... powtórzę : cytat z Sandry: no bo jak mam coś do powiedzenia to to mówię a jak nie to po co mam sobie zuzywac klawiature i zajmowac wam czas moimi nic nie znaczacymi przemysleniami HEH - koniec cytatu; ... no a ja zużywam klawiature cały czas heh... Ale Ty masz zawsze cos mądrego i ciekawego do powiedzenia! :) Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Saththa napisał(a):Ale Ty masz zawsze cos mądrego i ciekawego do powiedzenia! :) No właśnie Dżambi! Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='wilczy zew'] Malawaszka a skąd ten osioł,to rzadkie stworzonko osioł bieszczadzki, pasł się ze stadem kóz zdaje się, ale nie pamiętam dokładnie b o tylko oosioł wrył mi się w pamięć Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Saththa napisał(a):Kocham osiołki :iloveyou: na zdjęciach owszem - ja też :errrr: Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 malawaszka napisał(a):na zdjęciach owszem - ja też :errrr: Ja to muszę z jednym mieszkać :watpliwy: Quote
Saththa Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 malawaszka napisał(a):na zdjęciach owszem - ja też :errrr: W rzeczywistości też :) Quote
jambi Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 zerduszko napisał(a):Ja to muszę z jednym mieszkać :watpliwy: bieszczadzkim? :grins: Quote
WATACHA Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Krówki, świnki, koniki wszystko lubię, oprócz robactwa.I równie wszystkich można się bać, w zależności od ich nastroju :) Mój dziadek kiedyś hodował między innymi świnki.Kiedy byłam mała poszłam do nich i pocałowałam jedną , ale za chwilę pomyślałam, że drugiej może być przykro i też dostała buziaka :) Tazziki mistrzunio brudaskowy http://i1020.photobucket.com/albums/...a/DSC01109.jpg [quote name='malawaszka']o kurka... ja kiedyś tylko przed napalonym osłem uciekałam - na drzewo - nie sądziłam, że potrafię tak zwinnie się wspinać :D i to we dwie z kolezanką się na jednym drzewie zmieściłysmy dzybciutko :D Buha,ha, ha, chciał z Tobą kopulować ;)? Quote
savahna Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ja sobie czytam powolutku historię Tazzmanka i jak zaobaczyłam fotke z obciętą bródką....:razz: to się ucieszyłam,że nie tylko ja nie rozczesywałam sznupkowi brody...:lol: A...i zapomniałam na której stronie skończyła.... Poza tym net coś mi szwankuje ostatnio.:cool3::cool3::cool3: Quote
weszka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ależ się tu rolniczo zrobiło ;) Ja nie mam na swoim koncie takich przygód gospodarskich ;) Ale ta babcia ustawiająca barana to musiał być widok :D Quote
Doginka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Wy tu nie mydlijcie oczu bydłem i konikami tylko foty Taza dawajcie:mad: Uffffffffffff, ale miałam stron do nadrobienia:roll: Quote
Recommended Posts