Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
Byłam sobie ja 4 lata temu nad zalewem ... (...)

jeeeny Sandra ale długi post! :mdleje:

no zaskoczyłas mię nieziemsko....

savahna napisał(a):
A najpiękniejszy w biegu....Tylko jak to podziwiać jak się człowiek nawet obejrzeć nie zdaży....:roll:

no ta atrakcja mnie ominęła ;) ten bysio stał na dobrze ogrodzonym wybiegu celem podziwiania go... ale doprawdy - majestatyczna potęga ...

Posted

zerduszko napisał(a):
Wyszłaś poza jedno zdanie + heh :lol:

no bo jak mam coś do powiedzenia to to mówię a jak nie to po co mam sobie zuzywac klawiature i zajmowac wam czas moimi nic nie znaczacymi przemysleniami HEH?:)

Posted

Saththa napisał(a):
no bo jak mam coś do powiedzenia to to mówię a jak nie to po co mam sobie zuzywac klawiature i zajmowac wam czas moimi nic nie znaczacymi przemysleniami HEH?:)

To pytanie akurat nie do mnie :lol: Heh :P

Posted

o kurka... ja kiedyś tylko przed napalonym osłem uciekałam - na drzewo - nie sądziłam, że potrafię tak zwinnie się wspinać :D i to we dwie z kolezanką się na jednym drzewie zmieściłysmy dzybciutko :D

Posted

Saththa napisał(a):
Ale zaraz... długością posta Cie zaskoczyłam?

ania90- A androbiłaś ;evil_lol:

no :diabloti:

evil_lol Ci nie wyszło :P

zerduszko napisał(a):
Wyszłaś poza jedno zdanie + heh :lol:

właśnie, heh :)

Saththa napisał(a):

:hmmmm: heh ?! :obrazic:

Posted

wpadam tu a tu postów nie do ogarnięcia ! ja raz w życiu byłam na targach w k\opola, bo ciocia musiała swoje ruszta zaprezentować i się wtedy naoglądałam zwierzątek traktorów i innych ciekawych rzeczy :loveu:

Posted

[quote name='Saththa']aleee czegoz Yu sie obrazasz?:hmmmm:

jak czegóż? ... powtórzę : cytat z Sandry: no bo jak mam coś do powiedzenia to to mówię a jak nie to po co mam sobie zuzywac klawiature i zajmowac wam czas moimi nic nie znaczacymi przemysleniami HEH - koniec cytatu;

... no a ja zużywam klawiature cały czas heh...

Posted

[quote name='jambi']jak czegóż? ... powtórzę : cytat z Sandry: no bo jak mam coś do powiedzenia to to mówię a jak nie to po co mam sobie zuzywac klawiature i zajmowac wam czas moimi nic nie znaczacymi przemysleniami HEH - koniec cytatu;

... no a ja zużywam klawiature cały czas heh...

Ale Ty masz zawsze cos mądrego i ciekawego do powiedzenia! :)

Posted

[quote name='wilczy zew']
Malawaszka a skąd ten osioł,to rzadkie stworzonko

osioł bieszczadzki, pasł się ze stadem kóz zdaje się, ale nie pamiętam dokładnie b o tylko oosioł wrył mi się w pamięć

Posted

Krówki, świnki, koniki wszystko lubię, oprócz robactwa.I równie wszystkich można się bać, w zależności od ich nastroju :)
Mój dziadek kiedyś hodował między innymi świnki.Kiedy byłam mała poszłam do nich i pocałowałam jedną , ale za chwilę pomyślałam, że drugiej może być przykro i też dostała buziaka :)

Tazziki mistrzunio brudaskowy

http://i1020.photobucket.com/albums/...a/DSC01109.jpg

[quote name='malawaszka']o kurka... ja kiedyś tylko przed napalonym osłem uciekałam - na drzewo - nie sądziłam, że potrafię tak zwinnie się wspinać :D i to we dwie z kolezanką się na jednym drzewie zmieściłysmy dzybciutko :D

Buha,ha, ha, chciał z Tobą kopulować ;)?

Posted

Ja sobie czytam powolutku historię Tazzmanka i jak zaobaczyłam fotke z obciętą bródką....:razz: to się ucieszyłam,że nie tylko ja nie rozczesywałam sznupkowi brody...:lol: A...i zapomniałam na której stronie skończyła....
Poza tym net coś mi szwankuje ostatnio.:cool3::cool3::cool3: