Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):
jak mawiają - przyzwyczajenie drugą naturą człowieka :p

ja juz i tak wiele rzeczy zaakceptowałam :lol: A co do wody to sie nie wsciekam :lol: to już chyba rezygnacja po prostu ;lol:

Posted

Saththa napisał(a):
ja juz i tak wiele rzeczy zaakceptowałam :lol: A co do wody to sie nie wsciekam :lol: to już chyba rezygnacja po prostu ;lol:

słuchaj, dopóki nie sprowadzi Ci do domu jakiejś suczki i nie oznajmi, że to jest Zocha i od dziś będzie z Wami mieszkać, nie ma powodów do niepokoju...

Posted

jambi napisał(a):
słuchaj, dopóki nie sprowadzi Ci do domu jakiejś suczki i nie oznajmi, że to jest Zocha i od dziś będzie z Wami mieszkać, nie ma powodów do niepokoju...

:o eeeeeee tak jakby Ci sie pomyliło :lol: nie o synu mówimy :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

Napisał jambi
o synu to bym jednak powiedziała "dziewczyny"...
buuuhahaha Szach Mat i Mistrz na dzisiaj :roflt:

hahahha Ty rzeczywiscie nie zauwazyłam :roflt::roflt::roflt:

Posted

eria napisał(a):
Cofnęłam się chyba z 6 stron gadaniny żeby obejrzeć 7 fotek !!!!! to jest nie fair !!!!!! :D

masz racje! zdecydowanie! jak można było wstawić az 7 fotek?!

Posted

[quote name='jambi']słuchaj, dopóki nie sprowadzi Ci do domu jakiejś suczki i nie oznajmi, że to jest Zocha i od dziś będzie z Wami mieszkać, nie ma powodów do niepokoju...

czemu tak straszysz dziewczynę

Posted

I troche ku przestrodze...

Przestrodze przed kościami prasowanymi ehhh

dwa dni temu Musiałam Tazzmanowi wyciagać kawałek tej skróy prasowanej bo mu się w gardle zaklinował... Byłby mi się pies udusił... A Tazzman dostawał je jak wychodziłam z domu wszak zawsze zostawiał sobie na mój powrót do jedzenia ale... nie chcę nawet mysleć... po 8 godzinach w pracy po powrocie do domu... miałabym zwłoka... :shake:

Posted

Wiem co czujesz, Swiss połknął swojego czasu całe ucho świni mutanta i na tym się skończyło zostawianie gryzaków. Ja się strasznie boję wychodzić do pracy, ale w zasadzie co ma być, to będzie.

Posted

najwazniejsze ze wsio dobrze sie skonczylo !!!
ale wisz co ja mysle ze masz bardzo madrego psa skoro zawsze zostawial na twoj powrot

no zdjecia boskie

co to ja dzis trafiam na calkiem nie znane mi zdjecia i to od siebie?!

hihihi