Saththa Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 jambi napisał(a):no patrz, a powinna sie juz przyzwyczaić :evil_lol: Nie wiem czy kiedykolwiek podołam :lol: Quote
jambi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Saththa napisał(a):Nie wiem czy kiedykolwiek podołam :lol: jak mawiają - przyzwyczajenie drugą naturą człowieka :p Quote
Saththa Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 jambi napisał(a):jak mawiają - przyzwyczajenie drugą naturą człowieka :p ja juz i tak wiele rzeczy zaakceptowałam :lol: A co do wody to sie nie wsciekam :lol: to już chyba rezygnacja po prostu ;lol: Quote
jambi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Saththa napisał(a):ja juz i tak wiele rzeczy zaakceptowałam :lol: A co do wody to sie nie wsciekam :lol: to już chyba rezygnacja po prostu ;lol: słuchaj, dopóki nie sprowadzi Ci do domu jakiejś suczki i nie oznajmi, że to jest Zocha i od dziś będzie z Wami mieszkać, nie ma powodów do niepokoju... Quote
Saththa Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 jambi napisał(a):słuchaj, dopóki nie sprowadzi Ci do domu jakiejś suczki i nie oznajmi, że to jest Zocha i od dziś będzie z Wami mieszkać, nie ma powodów do niepokoju... :o eeeeeee tak jakby Ci sie pomyliło :lol: nie o synu mówimy :evil_lol: Quote
jambi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Saththa']:o eeeeeee tak jakby Ci sie pomyliło :lol: nie o synu mówimy :evil_lol: o synu to bym jednak powiedziała "dziewczyny"... Quote
Saththa Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='jambi']o synu to bym jednak powiedziała "dziewczyny"... Hmmm tazzio zadnej Zochy nie przyprowadzi :x Quote
malawaszka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='jambi']o synu to bym jednak powiedziała "dziewczyny"... buuuhahaha Szach Mat i Mistrz na dzisiaj :roflt: Quote
Saththa Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='malawaszka'] Napisał jambi o synu to bym jednak powiedziała "dziewczyny"... buuuhahaha Szach Mat i Mistrz na dzisiaj :roflt: hahahha Ty rzeczywiscie nie zauwazyłam :roflt::roflt::roflt: Quote
jambi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Saththa napisał(a):Hmmm tazzio zadnej Zochy nie przyprowadzi :x taaak :p .... zawsze lepsza Zocha niż dajmy na to Stefan :cool3: Quote
Saththa Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 jambi napisał(a):taaak :p .... zawsze lepsza Zocha niż dajmy na to Stefan :cool3: a wiesz ze chyba bym Stefana wolała :lol: jakos tak pies to pies:) Quote
jambi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ja zupełnie nie rozumiem tego Twojego pociagu do samców... Quote
Saththa Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='jambi']ja zupełnie nie rozumiem tego Twojego pociagu do samców... nie mam sił wymyslic nic na tą Twa uwagę :lol: Quote
eria Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Cofnęłam się chyba z 6 stron gadaniny żeby obejrzeć 7 fotek !!!!! to jest nie fair !!!!!! :D Quote
jambi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 eria napisał(a):Cofnęłam się chyba z 6 stron gadaniny żeby obejrzeć 7 fotek !!!!! to jest nie fair !!!!!! :D masz racje! zdecydowanie! jak można było wstawić az 7 fotek?! Quote
wilczy zew Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='jambi']słuchaj, dopóki nie sprowadzi Ci do domu jakiejś suczki i nie oznajmi, że to jest Zocha i od dziś będzie z Wami mieszkać, nie ma powodów do niepokoju... czemu tak straszysz dziewczynę Quote
Saththa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 No to co?:) Mokry jak zwykle :lol: Pogon za Nikosiem ;) Quote
Saththa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Niko pognał;) Aaaaa zabierz tego Potwora Jakiego potwora? :ghost_2: Że ja niby? Quote
Saththa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 I troche ku przestrodze... Przestrodze przed kościami prasowanymi ehhh dwa dni temu Musiałam Tazzmanowi wyciagać kawałek tej skróy prasowanej bo mu się w gardle zaklinował... Byłby mi się pies udusił... A Tazzman dostawał je jak wychodziłam z domu wszak zawsze zostawiał sobie na mój powrót do jedzenia ale... nie chcę nawet mysleć... po 8 godzinach w pracy po powrocie do domu... miałabym zwłoka... :shake: Quote
zerduszko Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Wiem co czujesz, Swiss połknął swojego czasu całe ucho świni mutanta i na tym się skończyło zostawianie gryzaków. Ja się strasznie boję wychodzić do pracy, ale w zasadzie co ma być, to będzie. Quote
WATACHA Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Biedna psina nie ma się z kim pobawić ;( http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/U%20Magdy%202/DSCN2050.jpg Quote
malawaszka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 uuu ja też kiedyś takie coś rozmemłane wyjmowałam któremuś :shake: a Pepie albo Bolusiowi kurzą rapę :mdleje: historia zabawowa świetna :lol: Quote
Saththa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Heh no ogólnie nieprzyjemna sprawa heh zerduszko... ale jak to on ucho w całości? Quote
Tekla64 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 najwazniejsze ze wsio dobrze sie skonczylo !!! ale wisz co ja mysle ze masz bardzo madrego psa skoro zawsze zostawial na twoj powrot no zdjecia boskie co to ja dzis trafiam na calkiem nie znane mi zdjecia i to od siebie?! hihihi Quote
Saththa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Ano dobrze dobrze... już nawet nie chce myslec heh;/ A bo ja Ci przeciez "moich" zdjęć od Ciebie nie zostawiłam :lol: Quote
Recommended Posts