Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zdjęcia widzę :) Jaka ona biedulka :( I te rozjechane uszeczka...
Nie wiem, dlaczego Jagoda u Ciebie zdjęć nie widać, ale jak się Ciebie cytuje, a potem otworzy linki w osobnych oknach nagle zdjęcia się pojawiają.
Czary ;)
Dzisiaj ostatecznie trzeba ustalić gdzie ma jechać Babcia.

Wiadomość z forum corgi - Ania będzie wpłacała co miesiąc nie 15 a 50 zł :)
Bardzo, bardzo dziękuję :) Przytulka może być dumna ze swojej Pańci :) To właśnie Ania wypatrzyła Babcię na stronie schroniska.

Posted

Witam wszystkich:lol:

postanowiłam zajrzeć na watek by zobaczyć jakie decyzje w sprawie babuni:razz:
Jak juz podejmiecie decyzje o dt to proszę o info.

Cioteczki myślcie szybciej;):eviltong:, bo za oknami slota ,zimno i deszczowo, a babulince pewnie reumatyzm doskwiera jak u większości starowinek, niech jak najszybciej 'dupencje' grzeje w ciepłym domku:lol:

zajrzę wieczorkiem, bo dzisiaj muszę jechać z jednym tymczasowiczem by mu wetka troszkę krwi upuściła;) i czeka tez mojego drugiego 14 letniego dziadziusia zabieg o 17;00, wiec
mam troszkę zajęć i stresu:p
Pozdrawiam

ps. no nie dziwie się ze babulka Wam serca roztopiła, jest po prostu cudna:lol:

Posted

Wiem od Jagody, że niestety Babcia ma uraz do brania na ręce :( Ma zajrzeć do nas Szefowa Schroniska i troszkę więcej napisać o stanie i lękach Babci.
W tym przypadku sądzę, że DT u Arktyki niestety odpada. Niech sobie nasza staruszeczka człapie swobodnie.

Arktyko - cieszę się, że zajrzałaś. Ale jak widzisz, okazuje się, że nosić po schodach Babci się nie da :(
U Czarodziejki będzie sobie mogła sama wychodzić... ponoć ma też Babcia bolesność w łapeczce, więc sama po schodach też nie zejdzie...

Czekam na potwierdzenie wiadomości ze schroniska, ale wygląda na to, że transport organizujemy jednak pod Łódź...

Posted

wow....biedulka,.. niech szybciutko smiga do Czarodziejki , bo tam nie ma schodow i nie trzeba nosic na rekach...Ja bede miala dopiero chalupke za okolo 2 mc....wiec moj dt raczej odpada...bo babcia powinna jak najszybciej znalezc sie w domowych pieleszach, a nie chce jej dodatkowo narazac.......Ra-dunia dowiedz sie dokladnie co z babusia...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Wiem od Jagody, że niestety Babcia ma uraz do brania na ręce :( Ma zajrzeć do nas Szefowa Schroniska i troszkę więcej napisać o stanie i lękach Babci.
W tym przypadku sądzę, że DT u Arktyki niestety odpada. Niech sobie nasza staruszeczka człapie swobodnie.

Arktyko - cieszę się, że zajrzałaś. Ale jak widzisz, okazuje się, że nosić po schodach Babci się nie da :(
U Czarodziejki będzie sobie mogła sama wychodzić... ponoć ma też Babcia bolesność w łapeczce, więc sama po schodach też nie zejdzie...

Czekam na potwierdzenie wiadomości ze schroniska, ale wygląda na to, że transport organizujemy jednak pod Łódź...

Rozmawiałyśmy z "Ra_dunią", orientuje sie w problemach suni. Na wątek wpadnie "Ania_i_Kropka", super wolontariuszka, nie Szefowa;)....

Posted

608 200 610 -pan piotr-do mnie przewozil darmowo pudliszona , moze babcie tez darmowo przewiezie ,albo bardzo tanio;)

a jesli nie to moze ilo-n z dogo , jej tel. 600 915 044, ale nie wiem ile ona bierze za przewoz:razz:

Posted

[quote name='Ra_dunia']a co tu za cisza?? co?? Co to ma być? :mad:
Odwiedzać Babcię :mad:[/QUOTE]

Nie moglam wejsc na dogo przez chyba 30 godzin. Ide placic moje deklaracje.